|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:36 am
Twistus to nie bylo nic zlego wink
Aid poczuj ten bolu ...bol zwany LEth ktorej sie nudzi whee whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh heart *odsuaw sie i popycha Aid* mwihihihihihihihiih *staje przed Lethiel i zaczyna sie nerwowo smiac* OOOOOOOOPCUS!!! raaaatuj crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:38 am
chari-san Lethiel chari-san Lethiel O_o *rzuca w nia nadgnilym kartoflem*
Kair.. to moja monisa jest nooo xD
oj no dopsz, dospz.... wole towarzystwo starszych niż młodszych ^^; ja ci dam starszych ! scream xd kojazy mi sie ze starszymi ludzmi gonk.. nie.. nie jestem stara ! *kiw kiw* no... przepraszam *sniff* *chlip* nigdy ci nie wybacze crying >.> *poke kartoflem* cieeerrrrp ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *staje przed Lethiel i zaczyna sie nerwowo smiac* OOOOOOOOPCUS!!! raaaatuj crying furi? kuri? furikuri! *miziu miziu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeruna. Blog27 na jedynce. CO TO ZA KRAJ?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:39 am
opcy Aidanna *staje przed Lethiel i zaczyna sie nerwowo smiac* OOOOOOOOPCUS!!! raaaatuj crying furi? kuri? furikuri! *miziu miziu* x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:40 am
opcy Aidanna *staje przed Lethiel i zaczyna sie nerwowo smiac* OOOOOOOOPCUS!!! raaaatuj crying furi? kuri? furikuri! *miziu miziu* *pucia Aid* 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nigdy ci nie wybacze crying >.> *poke kartoflem* cieeerrrrp ! xD Nie kocham Cię T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Twistus to nie bylo nic zlego wink
Aid poczuj ten bolu ...bol zwany LEth ktorej sie nudzi whee whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh heart *odsuaw sie i popycha Aid* mwihihihihihihihiih no szybciutenko aidziu ! 4laugh heart paaadnij w me ramiona ! 4laugh n i e
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:41 am
~~lena-undesaid~~ Jeruna. Blog27 na jedynce. CO TO ZA KRAJ?! gonk nei wiedzialas? xD Opole to Opole, ku... rcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:42 am
Aidanna Lethiel Twistus to nie bylo nic zlego wink
Aid poczuj ten bolu ...bol zwany LEth ktorej sie nudzi whee whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh heart *odsuaw sie i popycha Aid* mwihihihihihihihiih no szybciutenko aidziu ! 4laugh heart paaadnij w me ramiona ! 4laugh n i e *popedza ja widlami* no jus jus szybciutenko bo Let sie niecierpliwi* ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:43 am
jaki śliszny zaaachoooood! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Aidanna *staje przed Lethiel i zaczyna sie nerwowo smiac* OOOOOOOOPCUS!!! raaaatuj crying furi? kuri? furikuri! *miziu miziu* *pucia Aid* 4laugh heart >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
..i festiwal w Opolu - wielki ochlaj i wyzerka ile kasy dac dziadowi o zniszczonych nerkach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:44 am
Twistus Aidanna Lethiel Twistus to nie bylo nic zlego wink
Aid poczuj ten bolu ...bol zwany LEth ktorej sie nudzi whee whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh heart *odsuaw sie i popycha Aid* mwihihihihihihihiih no szybciutenko aidziu ! 4laugh heart paaadnij w me ramiona ! 4laugh n i e *popedza ja widlami* no jus jus szybciutenko bo Let sie niecierpliwi* ninja mrgreen juz wole nadziac sie na widly gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|