|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:27 am
chari-san Aidanna nie no ja w 1 klase liceum koncze No ona skończyła gimnazjum w zeszłym roku... i Ty też, jak dobrze policzyłam sweatdrop dobrze podliczyłaś, obie jeteśmy 89 rocznik..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:27 am
chari-san Aidanna nie no ja w 1 klase liceum koncze No ona skończyła gimnazjum w zeszłym roku... i Ty też, jak dobrze policzyłam sweatdrop aha... xp nie mam pomyslu na rysunek xp ma ktos jakis pomysl? eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:28 am
chari-san Lethiel O_o *rzuca w nia nadgnilym kartoflem*
Kair.. to moja monisa jest nooo xD
oj no dopsz, dospz.... wole towarzystwo starszych niż młodszych ^^; ja ci dam starszych ! scream xd kojazy mi sie ze starszymi ludzmi gonk.. nie.. nie jestem stara ! *kiw kiw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:29 am
kairek chari-san Aidanna nie no ja w 1 klase liceum koncze No ona skończyła gimnazjum w zeszłym roku... i Ty też, jak dobrze policzyłam sweatdrop dobrze podliczyłaś, obie jeteśmy 89 rocznik.. cioch Aidanna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:30 am
Aidanna chari-san Aidanna nie no ja w 1 klase liceum koncze No ona skończyła gimnazjum w zeszłym roku... i Ty też, jak dobrze policzyłam sweatdrop aha... xp nie mam pomyslu na rysunek xp ma ktos jakis pomysl? eek xp narysuj nas obie ! najwieksiejsze przyjaciolki na swieeecie ! 4laugh 4laugh 4laugh heart ..
mwhahahha ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:30 am
Lethiel Aidanna chari-san Aidanna nie no ja w 1 klase liceum koncze No ona skończyła gimnazjum w zeszłym roku... i Ty też, jak dobrze policzyłam sweatdrop aha... xp nie mam pomyslu na rysunek xp ma ktos jakis pomysl? eek xp narysuj nas obie ! najwieksiejsze przyjaciolki na swieeecie ! 4laugh 4laugh 4laugh heart ..
mwhahahha ! xD ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:32 am
Twistus Lethiel Aidanna chari-san Aidanna nie no ja w 1 klase liceum koncze No ona skończyła gimnazjum w zeszłym roku... i Ty też, jak dobrze policzyłam sweatdrop aha... xp nie mam pomyslu na rysunek xp ma ktos jakis pomysl? eek xp narysuj nas obie ! najwieksiejsze przyjaciolki na swieeecie ! 4laugh 4laugh 4laugh heart ..
mwhahahha ! xD ....cu ? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:33 am
Lethiel Aidanna chari-san Aidanna nie no ja w 1 klase liceum koncze No ona skończyła gimnazjum w zeszłym roku... i Ty też, jak dobrze policzyłam sweatdrop aha... xp nie mam pomyslu na rysunek xp ma ktos jakis pomysl? eek xp narysuj nas obie ! najwieksiejsze przyjaciolki na swieeecie ! 4laugh 4laugh 4laugh heart ..
mwhahahha ! xD *chowa sie za Twistus* ona znowu zaczyna gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:35 am
miłość radość i szczęście ! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to nie bylo nic zlego wink
Aid poczuj ten bolu ...bol zwany LEth ktorej sie nudzi whee whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh heart *odsuaw sie i popycha Aid* mwihihihihihihihiih
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel chari-san Lethiel O_o *rzuca w nia nadgnilym kartoflem*
Kair.. to moja monisa jest nooo xD
oj no dopsz, dospz.... wole towarzystwo starszych niż młodszych ^^; ja ci dam starszych ! scream xd kojazy mi sie ze starszymi ludzmi gonk.. nie.. nie jestem stara ! *kiw kiw* no... przepraszam *sniff* *chlip*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:36 am
Twistus to nie bylo nic zlego wink
Aid poczuj ten bolu ...bol zwany LEth ktorej sie nudzi whee whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh heart *odsuaw sie i popycha Aid* mwihihihihihihihiih no szybciutenko aidziu ! 4laugh heart paaadnij w me ramiona ! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|