|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:14 am
Twistus znamy sie ale masz prawo mnie nie kojarzyc i wogole ale to za duzo do opowiadania xd no to teraz mnie będzie męczyć ktoś ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:14 am
kairek chari-san kairek chari-san poważna że bal czy poważna, ze zapomniałam o Gai? xD [czu je się przy Was jak 5 latek xD] czemu jak pięciolatek? bo wy tacy starzy, a ja dopiero gimnazjum koncze xD nie wiem jak inni, ale ja skończyłam w zeszłym roku.. czyżbym zaniżała średnią? aidanna chyba też jest w Twoim wieku, no nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:15 am
Bee co do UT to zaczelismy znowu grac i chcemy sobie w wakacje jakis turniej strzelic 3nodding tylko najpierw musze pocwiczyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel kairek Lethiel siema Kair :> heart a co ty tu robisz ? xD
stoje, podsłuchuje, wcinam sie w rozmowe i udaje że umiem poprawnie pisać po Polsku razz cool mra.. mrocznie xD jestem z ciebie dumna :3 *przytuuuuul* yay blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O_o *rzuca w nia nadgnilym kartoflem*
Kair.. to moja monisa jest nooo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kairek Twistus znamy sie ale masz prawo mnie nie kojarzyc i wogole ale to za duzo do opowiadania xd no to teraz mnie będzie męczyć ktoś ty xd To Moniś.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:16 am
chari-san kairek chari-san poważna że bal czy poważna, ze zapomniałam o Gai? xD [czu je się przy Was jak 5 latek xD] czemu jak pięciolatek? bo wy tacy starzy, a ja dopiero gimnazjum koncze xD pfff, ty 5latek. ja mam 14 lat, i co mi zrobicie xD? edit: tak w ogole to cześć xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:19 am
Lethiel O_o *rzuca w nia nadgnilym kartoflem*
oj no dopsz, dospz.... wole towarzystwo starszych niż młodszych ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:20 am
~~lena-undesaid~~ pfff, ty 5latek. ja mam 14 lat, i co mi zrobicie xD? edit: tak w ogole to cześć xDD no to sie czuj jak 4-latek xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:22 am
chari-san ~~lena-undesaid~~ pfff, ty 5latek. ja mam 14 lat, i co mi zrobicie xD? edit: tak w ogole to cześć xDD no to sie czuj jak 4-latek xD oh, dziękuję! ah te piękne przedszkolne lata! xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:22 am
chari-san kairek chari-san kairek chari-san poważna że bal czy poważna, ze zapomniałam o Gai? xD [czu je się przy Was jak 5 latek xD] czemu jak pięciolatek? bo wy tacy starzy, a ja dopiero gimnazjum koncze xD nie wiem jak inni, ale ja skończyłam w zeszłym roku.. czyżbym zaniżała średnią? aidanna chyba też jest w Twoim wieku, no nie? nie no ja w 1 klase liceum koncze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:23 am
Lethiel O_o *rzuca w nia nadgnilym kartoflem*
moze mnie nie oamietac w koncu to rok temu bylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:23 am
~~lena-undesaid~~ chari-san ~~lena-undesaid~~ pfff, ty 5latek. ja mam 14 lat, i co mi zrobicie xD? edit: tak w ogole to cześć xDD no to sie czuj jak 4-latek xD oh, dziękuję! ah te piękne przedszkolne lata! xDDD dobra, koneic odmładzania się już xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:25 am
Aidanna nie no ja w 1 klase liceum koncze No ona skończyła gimnazjum w zeszłym roku... i Ty też, jak dobrze policzyłam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:25 am
Twistus Lethiel O_o *rzuca w nia nadgnilym kartoflem*
moze mnie nie oamietac w koncu to rok temu bylo xd no i niestety nie pamiętam ><.. mniej masła trzeba było jeść ;__;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|