|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:06 am
BeeWolf_san Terrorystka Frania BeeWolf_san >Wychodzi z podłogi< Słyszałem słowna U zacynajace sie i na T kończące ... mła ... >płacze sobie w kącie< A ja nie mam CD ... zgubiło sie gdziesz ;( *głasku głasku po kancie klocka* I co ja teraz zrobie ?! Beczka... a ty przypadkiem Przemkowi nie dawales UT?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:07 am
chari-san poważna że bal czy poważna, ze zapomniałam o Gai? xD [czu je się przy Was jak 5 latek xD] czemu jak pięciolatek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:08 am
Twistus kairek Twistus *poke * O.o Tys od Eli czy tylko mi sie zdaje? surprised Całkiem prawdopodobne, że dobrze ci sie dobrze zdaje :] ninja to jeszcze z moim kojarzeniem "imon"" nie tak zle wiedzialam ze skads xywka mi skads znana xd gorsza sprawa że ja ciebie nie kojarzeXD mam prawo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:09 am
BeeWolf_san Lethiel hir aj goł egen ! mrgreen Tak tak to ona Małdałyna ... ułej ułej... nu.. chcesz mnie obrac ze skorrrrrrki ? xD rofl
siema Kair :> heart a co ty tu robisz ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chari-san BeeWolf_san chari-san kairek chari-san weekend-dekorowanie auli na bal, wakacje-nic? :/ a na jakiż to bal? gimnazjalny :] [wybaczcie za refleks, ale zapomnialo mi sie sweatdrop ] No no powazna sprawa... fiu fiu. poważna że bal czy poważna, ze zapomniałam o Gai? xD [czu je się przy Was jak 5 latek xD] >głaszcze ja po wsłoskach naplecach< Nie;( przezemnie ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kairek Twistus kairek Twistus *poke * O.o Tys od Eli czy tylko mi sie zdaje? surprised Całkiem prawdopodobne, że dobrze ci sie dobrze zdaje :] ninja to jeszcze z moim kojarzeniem "imon"" nie tak zle wiedzialam ze skads xywka mi skads znana xd gorsza sprawa że ja ciebie nie kojarzeXD mam prawo? znamy sie ale masz prawo mnie nie kojarzyc i wogole ale to za duzo do opowiadania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:10 am
Lethiel nu.. chcesz mnie obrac ze skorrrrrrki ? xD rofl Składasz mnie niemoralne propozycje, mrał... ide sie uczyc i cos zjesc. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:11 am
kairek chari-san poważna że bal czy poważna, ze zapomniałam o Gai? xD [czu je się przy Was jak 5 latek xD] czemu jak pięciolatek? bo wy tacy starzy, a ja dopiero gimnazjum koncze xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:11 am
BeeWolf_san Lethiel nu.. chcesz mnie obrac ze skorrrrrrki ? xD rofl Składasz mnie niemoralne propozycje, mrał... ide sie uczyc i cos zjesc. rofl miłego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:12 am
Lethiel siema Kair :> heart a co ty tu robisz ? xD
stoje, podsłuchuje, wcinam sie w rozmowe i udaje że umiem poprawnie pisać po Polsku razz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chari-san kairek chari-san poważna że bal czy poważna, ze zapomniałam o Gai? xD [czu je się przy Was jak 5 latek xD] czemu jak pięciolatek? bo wy tacy starzy, a ja dopiero gimnazjum koncze xD stare wypominaj nam dalej kaie to stare dupy jestesmy ja nawet 20 lat jeszcze nie mam przecie crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san >głaszcze ja po wsłoskach naplecach< Nie;( przezemnie ;( tylko mi nie zepsuj mojego warkocza xD wiesz jak się męczyłam, żeby go zrobić? na plecach sie trudno zaplata :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:13 am
chari-san kairek chari-san poważna że bal czy poważna, ze zapomniałam o Gai? xD [czu je się przy Was jak 5 latek xD] czemu jak pięciolatek? bo wy tacy starzy, a ja dopiero gimnazjum koncze xD nie wiem jak inni, ale ja skończyłam w zeszłym roku.. czyżbym zaniżała średnią?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kairek Lethiel siema Kair :> heart a co ty tu robisz ? xD
stoje, podsłuchuje, wcinam sie w rozmowe i udaje że umiem poprawnie pisać po Polsku razz cool mra.. mrocznie xD jestem z ciebie dumna :3 *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus chari-san kairek chari-san poważna że bal czy poważna, ze zapomniałam o Gai? xD [czu je się przy Was jak 5 latek xD] czemu jak pięciolatek? bo wy tacy starzy, a ja dopiero gimnazjum koncze xD stare wypominaj nam dalej kaie to stare dupy jestesmy ja nawet 20 lat jeszcze nie mam przecie crying crying crying emeryci już jestescie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|