|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:55 am
kairek chari-san weekend-dekorowanie auli na bal, wakacje-nic? :/ a na jakiż to bal? gimnazjalny :] [wybaczcie za refleks, ale zapomnialo mi sie sweatdrop ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:56 am
>Wychodzi z podłogi< Słyszałem słowo na U zacynajace sie i na T kończące ... mła ...
>płacze sobie w kącie< A ja nie mam CD ... zgubiło sie gdziesz ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:57 am
BeeWolf_san >Wychodzi z podłogi< Słyszałem słowna U zacynajace sie i na T kończące ... mła ... >płacze sobie w kącie< A ja nie mam CD ... zgubiło sie gdziesz ;( *głasku głasku po kancie klocka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:00 am
Terrorystka Frania BeeWolf_san >Wychodzi z podłogi< Słyszałem słowna U zacynajace sie i na T kończące ... mła ... >płacze sobie w kącie< A ja nie mam CD ... zgubiło sie gdziesz ;( *głasku głasku po kancie klocka* I co ja teraz zrobie ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:01 am
Terrorystka Frania nie, nie, nie. nie chce!
mnie takowe gry nie bawią. aż się boję spytać, o co chodzi xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:02 am
chari-san kairek chari-san weekend-dekorowanie auli na bal, wakacje-nic? :/ a na jakiż to bal? gimnazjalny :] [wybaczcie za refleks, ale zapomnialo mi sie sweatdrop ] No no powazna sprawa... fiu fiu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:02 am
hir aj goł egen ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:03 am
Twistus *poke * O.o Tys od Eli czy tylko mi sie zdaje? surprised Całkiem prawdopodobne, że dobrze ci sie dobrze zdaje :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:03 am
sciagnij pozycz? wink witay Beeczuszko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:04 am
zgubilam pomaranczowa kredke gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 11:05 am
BeeWolf_san chari-san kairek chari-san weekend-dekorowanie auli na bal, wakacje-nic? :/ a na jakiż to bal? gimnazjalny :] [wybaczcie za refleks, ale zapomnialo mi sie sweatdrop ] No no powazna sprawa... fiu fiu. poważna że bal czy poważna, ze zapomniałam o Gai? xD [czu je się przy Was jak 5 latek xD]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kairek Twistus *poke * O.o Tys od Eli czy tylko mi sie zdaje? surprised Całkiem prawdopodobne, że dobrze ci sie dobrze zdaje :] ninja to jeszcze z moim kojarzeniem "imon"" nie tak zle wiedzialam ze skads xywka mi skads znana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel hir aj goł egen ! mrgreen Tak tak to ona Małdałyna ... ułej ułej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|