|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:30 am
Twistus Aidanna jak ja ich nienawidze... xp takie sztuczne domokun rozumiem niechec ale nienawisc?no dobra... bo ja poprosty zawsze tak mowie... nie trawie ich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:30 am
Aidanna Terrorystka Frania jestże tu kto? rolleyes
potrzeba mi postowac bo zbieram na pendanta! to porozmawiajmy o czyms, ale nie o szkole domokun zgadzam się :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:33 am
chari-san Aidanna Terrorystka Frania jestże tu kto? rolleyes
potrzeba mi postowac bo zbieram na pendanta! to porozmawiajmy o czyms, ale nie o szkole domokun zgadzam się :] jedna madra mrgreen piatek jest... porozmawiajmy na luzne tematy rofl co robicie w weekend... w wakacje... uaa... wasze marzenia... o babskich tematach rofl xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:36 am
Aidanna chari-san Aidanna Terrorystka Frania jestże tu kto? rolleyes
potrzeba mi postowac bo zbieram na pendanta! to porozmawiajmy o czyms, ale nie o szkole domokun zgadzam się :] jedna madra mrgreen piatek jest... porozmawiajmy na luzne tematy rofl co robicie w weekend... w wakacje... uaa... wasze marzenia... o babskich tematach rofl xp xd weekend-dekorowanie auli na bal, wakacje-nic? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:40 am
chari-san Aidanna chari-san Aidanna Terrorystka Frania jestże tu kto? rolleyes
potrzeba mi postowac bo zbieram na pendanta! to porozmawiajmy o czyms, ale nie o szkole domokun zgadzam się :] jedna madra mrgreen piatek jest... porozmawiajmy na luzne tematy rofl co robicie w weekend... w wakacje... uaa... wasze marzenia... o babskich tematach rofl xp xd weekend-dekorowanie auli na bal, wakacje-nic? :/ jaki bal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
chari-san weekend-dekorowanie auli na bal, wakacje-nic? :/ a na jakiż to bal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna chari-san Aidanna Terrorystka Frania jestże tu kto? rolleyes
potrzeba mi postowac bo zbieram na pendanta! to porozmawiajmy o czyms, ale nie o szkole domokun zgadzam się :] jedna madra mrgreen piatek jest... porozmawiajmy na luzne tematy rofl co robicie w weekend... w wakacje... uaa... wasze marzenia... o babskich tematach rofl xp xd weekend? stare
zawalony chemią i fizą gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:52 am
kairek chari-san weekend-dekorowanie auli na bal, wakacje-nic? :/ a na jakiż to bal? *poke * O.o Tys od Eli czy tylko mi sie zdaje? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|