|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:55 am
Aidanna jakich normalnych ludzi eek nie no bo ona sie czepia... juz nawet druga pani taka, ktorej sie wszyscy boja i wogole mnie przepuszcza a ona nie stare bo wiesz nie zawsze bedziesz przechodzic z klasy do klasy na "wyblaganie" musis jej pokazac na poprawce (o ile Cie nie przepusci) ze umiesz itp :3
no takich z ktorymi trzymasz itp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:58 am
Twistus Aidanna jakich normalnych ludzi eek nie no bo ona sie czepia... juz nawet druga pani taka, ktorej sie wszyscy boja i wogole mnie przepuszcza a ona nie stare bo wiesz nie zawsze bedziesz przechodzic z klasy do klasy na "wyblaganie" musis jej pokazac na poprawce (o ile Cie nie przepusci) ze umiesz itp :3
no takich z ktorymi trzymasz itp sweatdrop sa slownie dwie osoby i to nie z mojej klasy xp no przeciez poprawilam u niej juz dwa sprawdziany, a i tak nie chce mnie przepuscic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:02 am
Aidanna sa slownie dwie osoby i to nie z mojej klasy xp no przeciez poprawilam u niej juz dwa sprawdziany, a i tak nie chce mnie przepuscic skad ja znam zalozenie nauczyciela" co z tego ze poprawilas 2 klasowki skoro przez caly rok sie nie uczylas bla bla bla"
no to jesli sa to co sie przejmujesz slodkimi sztuniami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:06 am
Twistus Aidanna sa slownie dwie osoby i to nie z mojej klasy xp no przeciez poprawilam u niej juz dwa sprawdziany, a i tak nie chce mnie przepuscic skad ja znam zalozenie nauczyciela" co z tego ze poprawilas 2 klasowki skoro przez caly rok sie nie uczylas bla bla bla"
no to jesli sa to co sie przejmujesz slodkimi sztuniami?sama mi mowila ze mam poprawiac tyle i co i dupa stare no, bo one mnie juz irytuja... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:08 am
Aidanna sama mi mowila ze mam poprawiac tyle i co i dupa stare no, bo one mnie juz irytuja... domokun a na co poprawilas?
ja tam sie z nich smialam raczej niz sie nimi przejmowac a co one robia takiego irytujacego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:10 am
Twistus Aidanna sama mi mowila ze mam poprawiac tyle i co i dupa stare no, bo one mnie juz irytuja... domokun a na co poprawilas?
ja tam sie z nich smialam raczej niz sie nimi przejmowac a co one robia takiego irytujacegojeden sprawdzian na 4- a drugi ni wiem jeszcze xp no swoim glupkowatym zachowaniem... i mysla, ze sa fajne rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:15 am
Aidanna Twistus Aidanna sama mi mowila ze mam poprawiac tyle i co i dupa stare no, bo one mnie juz irytuja... domokun a na co poprawilas?
ja tam sie z nich smialam raczej niz sie nimi przejmowac a co one robia takiego irytujacegojeden sprawdzian na 4- a drugi ni wiem jeszcze xp no swoim glupkowatym zachowaniem... i mysla, ze sa fajne rolleyes poprawka to nic strasznego serio wiem z doswiadczenia rofl rofl rofl
a one tka samo mysla o Tobie ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:22 am
Twistus Aidanna Twistus Aidanna sama mi mowila ze mam poprawiac tyle i co i dupa stare no, bo one mnie juz irytuja... domokun a na co poprawilas?
ja tam sie z nich smialam raczej niz sie nimi przejmowac a co one robia takiego irytujacegojeden sprawdzian na 4- a drugi ni wiem jeszcze xp no swoim glupkowatym zachowaniem... i mysla, ze sa fajne rolleyes poprawka to nic strasznego serio wiem z doswiadczenia rofl rofl rofl
a one tka samo mysla o Tobie ... mrgreen jak ja ich nienawidze... xp takie sztuczne domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:23 am
witajcie!
cholera no.... komus sie cos nie podoba? stare moja srednia jest jaka jest i jestem z tego zadowlona stare zasłuzyłam sobie ciężka pracą XD i ściagami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:25 am
jestże tu kto? rolleyes
potrzeba mi postowac bo zbieram na pendanta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:27 am
Terrorystka Frania jestże tu kto? rolleyes
potrzeba mi postowac bo zbieram na pendanta! to porozmawiajmy o czyms, ale nie o szkole domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 10:28 am
Aidanna jak ja ich nienawidze... xp takie sztuczne domokun rozumiem niechec ale nienawisc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|