|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:38 am
Jestem 3nodding ,ale nie na dlugo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:40 am
Sei chan Jestem 3nodding ,ale nie na dlugo a buu.... co tam u Ciebie... tylko nie mow nic o skzole bo ja juz na skkarju jestem jak to slysze gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:41 am
Aidanna Sei chan Jestem 3nodding ,ale nie na dlugo a buu.... co tam u Ciebie... tylko nie mow nic o skzole bo ja juz na skkarju jestem jak to slysze gonk co chcesz od szkoly ...szkola jest dobra mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:41 am
Aidanna Sei chan Jestem 3nodding ,ale nie na dlugo a buu.... co tam u Ciebie... tylko nie mow nic o skzole bo ja juz na skkarju jestem jak to slysze gonk Ale ja po maturach jestem ma 4 miechy wakacji 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:42 am
Sei chan Aidanna Sei chan Jestem 3nodding ,ale nie na dlugo a buu.... co tam u Ciebie... tylko nie mow nic o skzole bo ja juz na skkarju jestem jak to slysze gonk Ale ja po maturach jestem ma 4 miechy wakacji 4laugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:44 am
Twistus Aidanna Sei chan Jestem 3nodding ,ale nie na dlugo a buu.... co tam u Ciebie... tylko nie mow nic o skzole bo ja juz na skkarju jestem jak to slysze gonk co chcesz od szkoly ...szkola jest dobra mrgreen nie moja domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:44 am
a co w niej takeigo strasznego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:45 am
Twistus a co w niej takeigo strasznego? p. Cebula, p. Tucholska i Remus gonk domokun i rozowe landrynki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:47 am
Aidanna Twistus a co w niej takeigo strasznego? p. Cebula, p. Tucholska i Remus gonk domokun i rozowe landrynki stare rozwin bo nie za bardzo rozumiem...a rozowe sa w kazdej szkole mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:47 am
Aidanna Twistus a co w niej takeigo strasznego? p. Cebula, p. Tucholska i Remus gonk domokun i rozowe landrynki stare eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:50 am
Twistus Aidanna Twistus a co w niej takeigo strasznego? p. Cebula, p. Tucholska i Remus gonk domokun i rozowe landrynki stare rozwin bo nie za bardzo rozumiem...a rozowe sa w kazdej szkole mrgreen no u pierwszej pani mam problemy, zeby mnie przepuscila do nastepnej klasy... druga pani to... ee... jej nigdy nie ma... irytuje mnie... w ciagu calego roku przerobilismy 20 stron ksiazki a powinnismy przerobic dwie + z 10 lektur... a remus to moj wychowawca... patrzec na niego nie moge... domokun a landrynki... ja mam cala szkole landrynek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:51 am
Aidanna no u pierwszej pani mam problemy, zeby mnie przepuscila do nastepnej klasy... druga pani to... ee... jej nigdy nie ma... irytuje mnie... w ciagu calego roku przerobilismy 20 stron ksiazki a powinnismy przerobic dwie + z 10 lektur... a remus to moj wychowawca... patrzec na niego nie moge... domokun a landrynki... ja mam cala szkole landrynek gonk co to landrynki question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:52 am
Aidanna no u pierwszej pani mam problemy, zeby mnie przepuscila do nastepnej klasy... druga pani to... ee... jej nigdy nie ma... irytuje mnie... w ciagu calego roku przerobilismy 20 stron ksiazki a powinnismy przerobic dwie + z 10 lektur... a remus to moj wychowawca... patrzec na niego nie moge... domokun a landrynki... ja mam cala szkole landrynek gonk znowu bedzie ze jestem zla itp ale bez powodu nie moce Cie nie przepuscic 3nodding ale co Cie obchodza landryny jesli masz swoja paczke "normalnych" ludzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:53 am
Twistus Aidanna no u pierwszej pani mam problemy, zeby mnie przepuscila do nastepnej klasy... druga pani to... ee... jej nigdy nie ma... irytuje mnie... w ciagu calego roku przerobilismy 20 stron ksiazki a powinnismy przerobic dwie + z 10 lektur... a remus to moj wychowawca... patrzec na niego nie moge... domokun a landrynki... ja mam cala szkole landrynek gonk znowu bedzie ze jestem zla itp ale bez powodu nie moce Cie nie przepuscic 3nodding ale co Cie obchodza landryny jesli masz swoja paczke "normalnych" ludzi?jakich normalnych ludzi eek nie no bo ona sie czepia... juz nawet druga pani taka, ktorej sie wszyscy boja i wogole mnie przepuszcza a ona nie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|