|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:40 am
EvilYuki Mroczny Tato EvilYuki od znania Rydzyka jestem JA!!!! scream I się będę tego kurna trzymać! .. a masz paszport polsatu? polsat to lewacy! scream z paszportem wszedzie latwiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:41 am
Yuuukis whee spokojnie , spokojnie bez bulwersacji 3nodding XD ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:41 am
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai Witam 3nodding 4laugh Jego zna najlepiej las _-_. On tam najlepiej rosnie XD hej. chcesz dac biednej kobiecie i dziecku wyzywienie, radosc i ognisko domowe na srodku pokoju? wlasciwie to narazie nic nie potrzebuje , wiec moze..... rolleyes ( ale z tym ogniskiem to ostroznie prosze xd ty moze i niczego nie potrzebujesz. za to biednej rodzinie juz ledwo starcza na jeden posilek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:43 am
Mroczny Tato ty moze i niczego nie potrzebujesz. za to biednej rodzinie juz ledwo starcza na jeden posilek. Ciezkie czasy nastaly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:44 am
Rin_Youkai Mroczny Tato ty moze i niczego nie potrzebujesz. za to biednej rodzinie juz ledwo starcza na jeden posilek. Ciezkie czasy nastaly... dlatego cza dbac o siebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:45 am
Rin_Youkai Mroczny Tato ty moze i niczego nie potrzebujesz. za to biednej rodzinie juz ledwo starcza na jeden posilek. Ciezkie czasy nastaly... owszem. chcesz zapewnic im przynajmniej srednie warunki do zycia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:49 am
Rin bardzo dziekuje za ofiarowana pomoc. te pieniadze napewno sie nie zmarnuja i trafia na szlachetny cel.
to moze teraz Bee? z napadow terrorystycznych napewno dostales niezlal dzialke, to teraz odpal procent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:50 am
Mroczny Tato Rin bardzo dziekuje za ofiarowana pomoc. te pieniadze napewno sie nie zmarnuja i trafia na szlachetny cel. to moze teraz Bee? z napadow terrorystycznych napewno dostales niezlal dzialke, to teraz odpal procent czy w regulaminie gildii nie ma, by natrętnie nie żebrać? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:53 am
EvilYuki Mroczny Tato Rin bardzo dziekuje za ofiarowana pomoc. te pieniadze napewno sie nie zmarnuja i trafia na szlachetny cel. to moze teraz Bee? z napadow terrorystycznych napewno dostales niezlal dzialke, to teraz odpal procent czy w regulaminie gildii nie ma, by natrętnie nie żebrać? mrgreen wypraszam sobie! kto tu zebra! zbieram na rodzine - szczytny cel... i bez takich mi tu, bo jak co to ja mam wtyki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:54 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato ty moze i niczego nie potrzebujesz. za to biednej rodzinie juz ledwo starcza na jeden posilek. Ciezkie czasy nastaly... owszem. chcesz zapewnic im przynajmniej srednie warunki do zycia? gdyby mnie bylo stac na wiecej to bym dala =,.= , ale teraz dopiero co po zakupach jestem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:56 am
Loka ja musze spadac na kunie jade 3nodding .
Papap 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:58 am
Rin_Youkai Loka ja musze spadac na kunie jade 3nodding . Papap 4laugh zegnaj poczciwa osobo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|