|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:00 am
a ide ogladac dziennu dozor 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:02 am
Ojca? Ojca dyrektora, o ty #@!%$^@#%$!^@!#@#$%&%^*@%@#$!^%#$^ ... Nie wystarczy ci kasa z radia, telewizji, szkoły, hotelu, i czego tam jeszcze ... Dzieńdobry drogie dzieci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:08 am
BeeWolf_san Ojca? Ojca dyrektora, o ty #@!%$^@#%$!^@!#@#$%&%^*@%@#$!^%#$^ ... Nie wystarczy ci kasa z radia, telewizji, szkoły, hotelu, i czego tam jeszcze ... Dzieńdobry drogie dzieci. a tobie by wystarczyla? no wlasnie. wiec nie pyskuj tylko wplacaj bo polowic z Klasa chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:10 am
Mroczny Tato BeeWolf_san Ojca? Ojca dyrektora, o ty #@!%$^@#%$!^@!#@#$%&%^*@%@#$!^%#$^ ... Nie wystarczy ci kasa z radia, telewizji, szkoły, hotelu, i czego tam jeszcze ... Dzieńdobry drogie dzieci. a tobie by wystarczyla? no wlasnie. wiec nie pyskuj tylko wplacaj bo polowic z Klasa chce Dasz 50% a nie doniose na ciebie ze rozpijasz nieletnich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:14 am
BeeWolf_san Dasz 50% a nie doniose na ciebie ze rozpijasz nieletnich. a kto ci uwierzy? ja znam ryzyka, co daje mi ok. 90% poparcia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:23 am
 non stop nieskonczonej energi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:31 am
od znania Rydzyka jestem JA!!!! scream I się będę tego kurna trzymać!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:33 am
Mroczny Tato BeeWolf_san Dasz 50% a nie doniose na ciebie ze rozpijasz nieletnich. a kto ci uwierzy? ja znam ryzyka, co daje mi ok. 90% poparcia jak nie 95% ... Yuki jak ty znasz Ojca Linkin zna ojca, to ja wyprowadzam sie z tego kraju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:34 am
EvilYuki od znania Rydzyka jestem JA!!!! scream I się będę tego kurna trzymać! .. a masz paszport polsatu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:35 am
Witam 3nodding 4laugh
Jego zna najlepiej las _-_. On tam najlepiej rosnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:37 am
Rin_Youkai Witam 3nodding 4laugh Jego zna najlepiej las _-_. On tam najlepiej rosnie XD hej. chcesz dac biednej kobiecie i dziecku wyzywienie, radosc i ognisko domowe na srodku pokoju?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:38 am
Rin_Youkai Witam 3nodding 4laugh Jego zna najlepiej las _-_. On tam najlepiej rosnie XD Hejka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:39 am
Mroczny Tato EvilYuki od znania Rydzyka jestem JA!!!! scream I się będę tego kurna trzymać! .. a masz paszport polsatu? polsat to lewacy! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:39 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Witam 3nodding 4laugh Jego zna najlepiej las _-_. On tam najlepiej rosnie XD hej. chcesz dac biednej kobiecie i dziecku wyzywienie, radosc i ognisko domowe na srodku pokoju? wlasciwie to narazie nic nie potrzebuje , wiec moze..... rolleyes ( ale z tym ogniskiem to ostroznie prosze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|