|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:08 am
kairek Poczytałam wątek o średnich i sie głupia poczułam.. no może przebywając w dobrze uczącym sie towarzystwie sie podciągne wink oby, sam tak probuje od dluzszego czasu redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:08 am
Autark kairek Poczytałam wątek o średnich i sie głupia poczułam.. no może przebywając w dobrze uczącym sie towarzystwie sie podciągne wink oby, sam tak probuje od dluzszego czasu redface i jak efekty biggrin ? zadowalające?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:10 am
kairek Autark kairek Poczytałam wątek o średnich i sie głupia poczułam.. no może przebywając w dobrze uczącym sie towarzystwie sie podciągne wink oby, sam tak probuje od dluzszego czasu redface i jak efekty biggrin ? zadowalające? redface bez komentarza ... ane nie trace nadziei pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:17 am
Autark redface bez komentarza ... ane nie trace nadziei pirate no to widze że może być problem z wywampirzeniem inteligencji/wiedzy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:18 am
kairek Autark redface bez komentarza ... ane nie trace nadziei pirate no to widze że może być problem z wywampirzeniem inteligencji/wiedzy stare odemnie to na pewno cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:32 am
ooo moje nogi... *sciaga buty i skarpetki* uwaga! strefa zagrozenia!! xd
hej wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:33 am
Aidanna ooo moje nogi... *sciaga buty i skarpetki* uwaga! strefa zagrozenia!! xd hej wszystkim 3nodding dzien dobry ... to ja mykam, pa wszystkim mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:35 am
Siemanko Panie porzeraczu kotkow biggrin jak tam gifcik biggrin ^^ daje jakies zyski???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:39 am
BeeWolf_san domokun >Gryzie ksiażke do Prawa Karnego, co za debil to wymyslił< az takie okropne? Nie strasz mnie, bo ja sobie chcialam specjalizacje z karnego brac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:44 am
Aidanna ooo moje nogi... *sciaga buty i skarpetki* uwaga! strefa zagrozenia!! xd hej wszystkim 3nodding To witam w klubie ^^
A ja dzisiaj matme zdałam ^^ i jestem happy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:49 am
renge_karen Aidanna ooo moje nogi... *sciaga buty i skarpetki* uwaga! strefa zagrozenia!! xd hej wszystkim 3nodding To witam w klubie ^^
A ja dzisiaj matme zdałam ^^ i jestem happy biggrin ja z matmy mam 2, ale wychodzi mi 3.... glupia jedynka na semestr xp no i fizyke zaliczylam... tylko jeszcze chemia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:53 am
Aidanna renge_karen Aidanna ooo moje nogi... *sciaga buty i skarpetki* uwaga! strefa zagrozenia!! xd hej wszystkim 3nodding To witam w klubie ^^
A ja dzisiaj matme zdałam ^^ i jestem happy biggrin ja z matmy mam 2, ale wychodzi mi 3.... glupia jedynka na semestr xp no i fizyke zaliczylam... tylko jeszcze chemia sweatdrop To zycze powodzenia biggrin
Moze mi ktos wytłumaczyc jak sie uzywa IRC'a????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|