|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:07 am
Terrorystka Frania ja w piertwszej klasie mialam 4,9 XP dlatego na ciebie tez uwazam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:08 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ sie nie chwal, ja jestem juz zmeczona ta szkola, nei dosypiam przez caly tydzien. dzisiaj angielski, kosciol i lulu. jutro musze znowu wczesnie wstac stressed A probny, to taki, ze u mnie w szkoole sie co roku pisze. I we wtorek mialam humana, z ktorego juz mam 16p w plecy, bo zadanie zle zrobilam, i historia mi tez ako tako poszla, bo tego co bylo nie powtarzalam. I w srode mat przyr. xp. moze czas zaczac sie leczyc? sweatdrop confused a co zrobisz, jak powiem, ze twoja rowiesniczka, a moja znajoma bedzie miec srednia ok 5.5, bo nie jestem dokladnie pewna. ale 5.4-5.6 xp ze ma jakies problemy i zero znajomych. taaaaaaaaa, zero znajomych. zwlaszcza ze jest w orkiestrze gitar w yamasze. A jak sie ostatnio przekonalam, i gitary, i obozy, na ktore ona jezdzi regularnie, lacza ludzi xd Poza tym, jest bardzo fajna. Przeciez nie jej wina, ze ma mame matematyczke i ojca fizyka xp Marta, jaka masz teraz dokladnie srednia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:09 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania ja w piertwszej klasie mialam 4,9 XP dlatego na ciebie tez uwazam tzn!? doskonale wiesz ze nie jestem kujonem! chyba wolisz zebym byla madra nizeli głupia i shaharzona! neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:12 am
dobra robale 3nodding
ja spadam na hiszpański
ciao Lenus *czochr czochr*
pa kochanie heart *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ taaaaaaaaa, zero znajomych. zwlaszcza ze jest w orkiestrze gitar w yamasze. A jak sie ostatnio przekonalam, i gitary, i obozy, na ktore ona jezdzi regularnie, lacza ludzi xd Poza tym, jest bardzo fajna. Przeciez nie jej wina, ze ma mame matematyczke i ojca fizyka xp Marta, jaka masz teraz dokladnie srednia? wiesz co to pozory? i prosze nie rob co chwile 'enter' bo wydluzasz calal wypowiedz i strone rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:14 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ taaaaaaaaa, zero znajomych. zwlaszcza ze jest w orkiestrze gitar w yamasze. A jak sie ostatnio przekonalam, i gitary, i obozy, na ktore ona jezdzi regularnie, lacza ludzi xd Poza tym, jest bardzo fajna. Przeciez nie jej wina, ze ma mame matematyczke i ojca fizyka xp Marta, jaka masz teraz dokladnie srednia? wiesz co to pozory? i prosze nie rob co chwile 'enter' bo wydluzasz calal wypowiedz i strone rolleyes rolleyes co to pozory to wiem. Pa Marta :*. Ja tez spadam, na angielski. Joł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:14 am
Terrorystka Frania dobra robale 3nodding
ja spadam na hiszpański
ciao Lenus *czochr czochr*
pa kochanie heart *cmok* pa 4laugh jednak twierdze ze Martusia jestes kujonem. a wolalbym zebys miala cos kolo 4.0 i znala wiecej zycia. wielu ludziom myli sie madrosc z inteligencja. ale ty naszczescie jestes inteligentna heart cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:15 am
~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ taaaaaaaaa, zero znajomych. zwlaszcza ze jest w orkiestrze gitar w yamasze. A jak sie ostatnio przekonalam, i gitary, i obozy, na ktore ona jezdzi regularnie, lacza ludzi xd Poza tym, jest bardzo fajna. Przeciez nie jej wina, ze ma mame matematyczke i ojca fizyka xp Marta, jaka masz teraz dokladnie srednia? wiesz co to pozory? i prosze nie rob co chwile 'enter' bo wydluzasz calal wypowiedz i strone rolleyes rolleyes co to pozory to wiem. Pa Marta :*. Ja tez spadam, na angielski. Joł. -.- stressed pass
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:42 am
domokun
>Gryzie ksiażke do Prawa Karnego, co za debil to wymyslił<
fudżong: Lloyd Banks - [The Hunger For More #09] Warrior Part2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 7:05 am
Poczytałam wątek o średnich i sie głupia poczułam.. no może przebywając w dobrze uczącym sie towarzystwie sie podciągne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|