|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 5:54 am
~~lena-undesaid~~ eMka: a ok, powoli jakoĊ leci, byle do konferencji xp jaka bedziesz miec srednia kujonie >D ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 5:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 5:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 5:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:03 am
#Lacuna Coil - Heir of a Dying Day
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:03 am
~~lena-undesaid~~ sie nie chwal, ja jestem juz zmeczona ta szkola, nei dosypiam przez caly tydzien. dzisiaj angielski, kosciol i lulu. jutro musze znowu wczesnie wstac stressed A probny, to taki, ze u mnie w szkoole sie co roku pisze. I we wtorek mialam humana, z ktorego juz mam 16p w plecy, bo zadanie zle zrobilam, i historia mi tez ako tako poszla, bo tego co bylo nie powtarzalam. I w srode mat przyr. xp. moze czas zaczac sie leczyc? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:05 am
~~lena-undesaid~~ confused niezabardzo. na przerwach to u nas w szkole sie gryzie gitary xd ciekawe... u nas... albo nie. bo jeszcze zaszkodze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ sie nie chwal, ja jestem juz zmeczona ta szkola, nei dosypiam przez caly tydzien. dzisiaj angielski, kosciol i lulu. jutro musze znowu wczesnie wstac stressed A probny, to taki, ze u mnie w szkoole sie co roku pisze. I we wtorek mialam humana, z ktorego juz mam 16p w plecy, bo zadanie zle zrobilam, i historia mi tez ako tako poszla, bo tego co bylo nie powtarzalam. I w srode mat przyr. xp. moze czas zaczac sie leczyc? sweatdrop confused a co zrobisz, jak powiem, ze twoja rowiesniczka, a moja znajoma bedzie miec srednia ok 5.5, bo nie jestem dokladnie pewna. ale 5.4-5.6 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ sie nie chwal, ja jestem juz zmeczona ta szkola, nei dosypiam przez caly tydzien. dzisiaj angielski, kosciol i lulu. jutro musze znowu wczesnie wstac stressed A probny, to taki, ze u mnie w szkoole sie co roku pisze. I we wtorek mialam humana, z ktorego juz mam 16p w plecy, bo zadanie zle zrobilam, i historia mi tez ako tako poszla, bo tego co bylo nie powtarzalam. I w srode mat przyr. xp. moze czas zaczac sie leczyc? sweatdrop confused a co zrobisz, jak powiem, ze twoja rowiesniczka, a moja znajoma bedzie miec srednia ok 5.5, bo nie jestem dokladnie pewna. ale 5.4-5.6 xp ja w piertwszej klasie mialam 4,9 XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 6:06 am
~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ sie nie chwal, ja jestem juz zmeczona ta szkola, nei dosypiam przez caly tydzien. dzisiaj angielski, kosciol i lulu. jutro musze znowu wczesnie wstac stressed A probny, to taki, ze u mnie w szkoole sie co roku pisze. I we wtorek mialam humana, z ktorego juz mam 16p w plecy, bo zadanie zle zrobilam, i historia mi tez ako tako poszla, bo tego co bylo nie powtarzalam. I w srode mat przyr. xp. moze czas zaczac sie leczyc? sweatdrop confused a co zrobisz, jak powiem, ze twoja rowiesniczka, a moja znajoma bedzie miec srednia ok 5.5, bo nie jestem dokladnie pewna. ale 5.4-5.6 xp ze ma jakies problemy i zero znajomych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|