|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:50 pm
Omega Sun Co myslicie o powstaniu topiku "exchange". Tzn. pomysl jest taki, ze bylby to zbior ogloszen, gdzie bedzie mozna wymieniac sie zarowno itemkami gaiowymi jak i przedmiotami swiata rzeczywistego (ksiazkami, plytami, czasopismami, kosmetykami, ciuchami...- wszystkim co Wam tylko przyjdzie do glowy) Czekam na opinie, argumenty za i przeciw
Pozdrawiam!
-Wasz zly MOD czy to legalne? ja wiem ze pod latarnia najciemniej ale jednak jesli chodzi o plyty... czuje ze moze dojsc do wymian pirackich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:09 pm
opcy Mroczny Tato Omega Sun Co myslicie o powstaniu topiku "exchange". Tzn. pomysl jest taki, ze bylby to zbior ogloszen, gdzie bedzie mozna wymieniac sie zarowno itemkami gaiowymi jak i przedmiotami swiata rzeczywistego (ksiazkami, plytami, czasopismami, kosmetykami, ciuchami...- wszystkim co Wam tylko przyjdzie do glowy) Czekam na opinie, argumenty za i przeciw
Pozdrawiam!
-Wasz zly MOD pomysl ciekawy. i napewno trafny, lecz napewno tez bedzie zasmiecany przez niektore osoby i przez niuby, wiec przygotujcie sie na kasowanie postow blaugh wiem z praktyki sweatdrop aco? pokasowali ci posty kiedys? nie... ja musialem kasowac. a ze byly jakies 3 strony to oplacalo sie zrobic nowy topic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:25 pm
Ozzwald czy to legalne? ja wiem ze pod latarnia najciemniej ale jednak jesli chodzi o plyty... czuje ze moze dojsc do wymian pirackich... zalezy co i na co wymieniasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:47 pm
hejo hjej
*idzie do H.R.Welsey*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:50 pm
oo az dziwne ze ktos sie przywital ze mną
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:51 pm
Terrorystka Frania hejo hjej
*idzie do H.R.Welsey* *podchodzi do niej* ... Powiem ci cos w tajemnicy... *szeptu* To *****! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:56 pm
fudżong: Marilyn Manson - [From Highway To Hell] Another Brick In The Wall Part
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:58 pm
BeeWolf_san fudżong: Marilyn Manson - [From Highway To Hell] Another Brick In The Wall Part WNMP: A Perfect Circle- The Hollow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 2:02 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san fudżong: Marilyn Manson - [From Highway To Hell] Another Brick In The Wall Part WNMP: A Perfect Circle- The Hollow Traz cie zaskocze biggrin fudżong: Soundtrack - [Wedding Crashers #07] In The Summertime
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 2:02 pm
Delein the Wildest Terrorystka Frania hejo hjej
*idzie do H.R.Welsey* *podchodzi do niej* ... Powiem ci cos w tajemnicy... *szeptu* To *****! surprised łohohohoho! *szczere zdumienie* a wyglądał conajmniej na transwestytę.
ojojoj. co to sie z ludzi robi. : (
smutne. : (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|