|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:48 am
DUPA
musialam to powiedziec.... nie wiem czemu rofl surprised
edit by Omi: Aidano, pierwszy post na okraglej stronie, a Ty z takim tekstem wyjezdzasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:49 am
Co myslicie o powstaniu topiku "exchange". Tzn. pomysl jest taki, ze bylby to zbior ogloszen, gdzie bedzie mozna wymieniac sie zarowno itemkami gaiowymi jak i przedmiotami swiata rzeczywistego (ksiazkami, plytami, czasopismami, kosmetykami, ciuchami...- wszystkim co Wam tylko przyjdzie do glowy) Czekam na opinie, argumenty za i przeciw
Pozdrawiam!
-Wasz zly MOD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:50 am
Omi, ja nie mam nic przeciwko... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:51 am
Omega Sun Co myslicie o powstaniu topiku "exchange". Tzn. pomysl jest taki, ze bylby to zbior ogloszen, gdzie bedzie mozna wymieniac sie zarowno itemkami gaiowymi jak i przedmiotami swiata rzeczywistego (ksiazkami, plytami, czasopismami, kosmetykami, ciuchami...- wszystkim co Wam tylko przyjdzie do glowy) Czekam na opinie, argumenty za i przeciw
Pozdrawiam!
-Wasz zly MOD mnie sie to podoba 3nodding ja odrazu mowie, ze chce ut! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:54 am
nie no normalnie 24tys. nam stuknelo blaugh juz dawno nie bylo okraglej sumki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:55 am
Aidanna nie no normalnie 24tys. nam styknelo blaugh juz dawno nie bylo okraglej sumki nom, a od jakiego "ladnego" posta sie ta okragla strona zaczyna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:57 am
Omega Sun Co myslicie o powstaniu topiku "exchange". Tzn. pomysl jest taki, ze bylby to zbior ogloszen, gdzie bedzie mozna wymieniac sie zarowno itemkami gaiowymi jak i przedmiotami swiata rzeczywistego (ksiazkami, plytami, czasopismami, kosmetykami, ciuchami...- wszystkim co Wam tylko przyjdzie do glowy) Czekam na opinie, argumenty za i przeciw
Pozdrawiam!
-Wasz zly MOD ninja ja tradycyjnie mowie nie mrgreen ninja
PS jesli Ty jestes zly mod to kim ja jestem crying ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:58 am
Omega Sun Aidanna nie no normalnie 24tys. nam styknelo blaugh juz dawno nie bylo okraglej sumki nom, a od jakiego "ladnego" posta sie ta okragla strona zaczyna xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:59 am
Twistus Omega Sun Co myslicie o powstaniu topiku "exchange". Tzn. pomysl jest taki, ze bylby to zbior ogloszen, gdzie bedzie mozna wymieniac sie zarowno itemkami gaiowymi jak i przedmiotami swiata rzeczywistego (ksiazkami, plytami, czasopismami, kosmetykami, ciuchami...- wszystkim co Wam tylko przyjdzie do glowy) Czekam na opinie, argumenty za i przeciw
Pozdrawiam!
-Wasz zly MOD ninja ja tradycyjnie mowie nie mrgreen ninja
PS jesli Ty jestes zly mod to kim ja jestem crying ?a dlaczego "nie"? Ty tez jestes zlym modem wink U nas nie ma dobrych modow (no moze poza Tao, ale o niej ostatnio sluch zaginal) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:01 pm
Omega Sun a dlaczego "nie"? Ty tez jestes zlym modem wink U nas nie ma dobrych modow (no moze poza Tao, ale o niej ostatnio sluch zaginal) ninja bo ja zawsze mowie nie...ale jakos zawsze wszyscy odbieraja to jako tak mrgreen exchange to co Twistusie lubia najbardziej rofl rofl rofl rofl rofl rofl heart wink
nunun Tao od stycznia nie bylo i sie stadko rozbrykalo wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:03 pm
Twistus bo ja zawsze mowie nie...ale jakos zawsze wszyscy odbieraja to jako tak mrgreen exchange to co Twistusie lubia najbardziej rofl rofl rofl rofl rofl rofl heart wink
nunun Tao od stycznia nie bylo i sie stadko rozbrykalo wink mrgreen poczekamy az wiecej osob sie wypowie i podejmiemy decyzje a ja znikam, do zobaczenia pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:04 pm
Pozdrawiam!
-Wasz zly MOD pomysl ciekawy. i napewno trafny, lecz napewno tez bedzie zasmiecany przez niektore osoby i przez niuby, wiec przygotujcie sie na kasowanie postow blaugh wiem z praktyki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:48 pm
Mroczny Tato Omega Sun Co myslicie o powstaniu topiku "exchange". Tzn. pomysl jest taki, ze bylby to zbior ogloszen, gdzie bedzie mozna wymieniac sie zarowno itemkami gaiowymi jak i przedmiotami swiata rzeczywistego (ksiazkami, plytami, czasopismami, kosmetykami, ciuchami...- wszystkim co Wam tylko przyjdzie do glowy) Czekam na opinie, argumenty za i przeciw
Pozdrawiam!
-Wasz zly MOD pomysl ciekawy. i napewno trafny, lecz napewno tez bedzie zasmiecany przez niektore osoby i przez niuby, wiec przygotujcie sie na kasowanie postow blaugh wiem z praktyki sweatdrop aco? pokasowali ci posty kiedys?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|