|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:43 pm
suicunka Ale wyczapisty itemek się dostaje za wykonanie questa z Mimzy :O Mimzy Aure ^^ porzyczysz mi królika question ... oddam ci po tym jak zrobie questa xd bez krulika nie idzie tego zrobić a ja nie chce wydawać na niego kase ... i w sumie nie podoba mi sie on xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 1:47 am
Valter *przepycha sie przez tłum i krzyczy* eee e... ludzieeee .... nowyyy konkurs dałem scream to zapoznaj sie z regulaminem zanim dasz kolejny stare bo nalezy zrobic topic informujacy o tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 1:49 am
Valter suicunka Ale wyczapisty itemek się dostaje za wykonanie questa z Mimzy :O Mimzy Aure ^^ porzyczysz mi królika question ... oddam ci po tym jak zrobie questa xd bez krulika nie idzie tego zrobić a ja nie chce wydawać na niego kase ... i w sumie nie podoba mi sie on xp No nie wiem razz w sumie wydalam na niego 500 g. szkoda mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 2:05 am
Baranina Valter *przepycha sie przez tłum i krzyczy* eee e... ludzieeee .... nowyyy konkurs dałem scream to zapoznaj sie z regulaminem zanim dasz kolejny stare bo nalezy zrobic topic informujacy o tymja nic o zakładaniu tematów nie widzę ... Baranina REGULAMIN Regulamin nie siest trudny ma tylko 6 pkt 1) w tym dziale zamieszczamy wylacznie topicki o zagadkach konkursach loteriach i qizach. 2)kaszdy kto zaklada topic jest zobowiazany do opracowania regulaminu. 3) udzial moze wziasc kazdy kto nie jest organizatorem 4) konkursy moga byc fantowe jak i goldowe 5) kazdy ma obowiazek o konkursie itp. napisac na ogolnej guildii 6)w miare moznosci staramy sie nie zasmiecac topicow offtoicamino chyba że ci chodzi o punkt piąty ... no to przeca niema nic o zakładaniu osobnego tematu a o konkursie poinformowałem tutaj i w jeszcze jednym miejscu . rofl osoby które aktywnie przeglądają forum nie powinny mieć z tym problemu... zwłaszcza że konkurs jest krótko terminowy . blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 3:15 am
Valter no chyba że ci chodzi o punkt piąty ... no to przeca niema nic o zakładaniu osobnego tematu a o konkursie poinformowałem tutaj i w jeszcze jednym miejscu . rofl osoby które aktywnie przeglądają forum nie powinny mieć z tym problemu... zwłaszcza że konkurs jest krótko terminowy . blaugh faktycznie i tu posiadasz racje. niestety po raz pierwszy i ostatni twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 8:10 am
weee! ^^ nareście uzbieralam 4k. ^^ teraz tylko trzy z kawalkiem i mam sun stuff ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 8:12 am
suicunka weee! ^^ nareście uzbieralam 4k. ^^ teraz tylko trzy z kawalkiem i mam sun stuff ^^ 4laugh gratuluje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 8:37 am
Baraninko, co sie stalo? Dlaczego smutna jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 9:18 am
suicunka Baraninko, co sie stalo? Dlaczego smutna jestes? bo zrobilam cos bardzo zlego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 9:47 am
Baranina suicunka Baraninko, co sie stalo? Dlaczego smutna jestes? bo zrobilam cos bardzo zlego Baraninko, co? Jeśli nie chcesz się zwierzać publicznie to przynajmniej na PM, mi można zaufać, bo nie mam długiego języka, wręcz przeciwnie, mam krótki język.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 9:48 am
suicunka Baranina suicunka Baraninko, co sie stalo? Dlaczego smutna jestes? bo zrobilam cos bardzo zlego Baraninko, co? Jeśli nie chcesz się zwierzać publicznie to przynajmniej na PM, mi można zaufać, bo nie mam długiego języka, wręcz przeciwnie, mam krótki język. niet, wole nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 9:51 am
Baranina suicunka Baranina suicunka Baraninko, co sie stalo? Dlaczego smutna jestes? bo zrobilam cos bardzo zlego Baraninko, co? Jeśli nie chcesz się zwierzać publicznie to przynajmniej na PM, mi można zaufać, bo nie mam długiego języka, wręcz przeciwnie, mam krótki język. niet, wole nie sweatdrop Zdradź chociaż cząstkę,np. ze ktos komus tak powiedzial.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 9:53 am
suicunka Baranina suicunka Baranina suicunka Baraninko, co sie stalo? Dlaczego smutna jestes? bo zrobilam cos bardzo zlego Baraninko, co? Jeśli nie chcesz się zwierzać publicznie to przynajmniej na PM, mi można zaufać, bo nie mam długiego języka, wręcz przeciwnie, mam krótki język. niet, wole nie sweatdrop Zdradź chociaż cząstkę,np. ze ktos komus tak powiedzial. niet, obejdzie sie, poradze sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:33 am
łeeee... crying nie chodzi mi Jigsaw crying ja kcem miec Sun Stuff crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:35 am
suicunka łeeee... crying nie chodzi mi Jigsaw crying ja kcem miec Sun Stuff crying a ja chce juz do slawcia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|