Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 8:57 am
"Kod Leonarda" byl swietnie napisany i trzymal w napieciu, ale jednak te teorie spiskowe ktore snuje autor sa lekko przesadzone. W tym przypomina mi jednego znajomego. Poza tym niedawno przeczytalam "Ringa"- duzo leprze niz film- polecam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 8:13 am
Pysiol "Kod Leonarda" byl swietnie napisany i trzymal w napieciu, ale jednak te teorie spiskowe ktore snuje autor sa lekko przesadzone. W tym przypomina mi jednego znajomego. Lekko przesadzone. Nawet bardzo. Ale w kazdym klamstwie kryje sie zierenko prawdy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 11:14 am
Neilameane Kod Leonadra chcialam sobie jeszcze na poczatku czerwca wypozyczyc, ale jak mi w bibliotece miejskiej powiedzieli, ze lista oczekujacych na wypozyczenie jest co najmniej na pol roku z wyprzedzeniem, to sobie odpuscilam. Moze jakos babcie naciagne, zeby mi cos tam dala na ta ksiazke... dostalam ja w wersji e-book, moge Ci wyslac mailem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 1:25 am
Aktualnie czytam niesmiertelne "Opowiesci z Narnii", stare ale fajne, takie odstresowujace... no i w sam raz na wakacje... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 11:18 am
Z niecierpliwoscią czekam na 6. część Harrego Pottera (i Książę Półkrwi). Poza tym czytam książki typu ' Artemis Fowl' i 'Eragon'(polecam). Lubie tez książki o narkomanach i życiu na ulicy , ale tylko zagranicznych autorów, bo te polskie książki o ćpunach są niestety B-E-Z-N-A-D-Z-I-E-J-N-E!!!=(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 11:25 am
Aha... i ostatnio czytałam kod leonarda i chciałabym przeczytać 'Anioły i demony'=-)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:29 am
Przeczytane:
Dluga Droga w Dol - N. Hornby <--- moze byc... ale nie ma w sobie tego czego, dobry poczatek kiepski koniec... po prostu nudna....
Domofon - R Miloszewki <-- pierwszy Polski thriller jakiego czytalam wink ale pomysl jest swietny ^^, duzo czarnego humoru, switny debiut. polecam jak ktos lubi mroczniejsze klimaty twisted
I standardowo musze Wam przypomnie o Poe'm domokun , bo jak sie tego nie czytalo, to na szubienice domokun
A jak ktos chce poszukac jakis ciekawych opowiadan i innych rzeczy to... www.opowiadania.pl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:04 am
ninja ja polecam "Siewce Wiatru" Marii Lidii Kossakowskiej ciekawie napisana ksiezka oraz ciekawe podejscie do boga i jego zachowan...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:04 am
niom... a kto czytal "Fuksa"? zapomnialam autora, ksiazka opowiada o aecie ktory zmarl i odrodzil sie jako pies... nie zrazajcie sie, jesli nawet nie wierzcie w reinkanacje, bo to wspaniala ksiazka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:48 am
Raticiel niom... a kto czytal "Fuksa"? zapomnialam autora, ksiazka opowiada o aecie ktory zmarl i odrodzil sie jako pies... nie zrazajcie sie, jesli nawet nie wierzcie w reinkanacje, bo to wspaniala ksiazka 3nodding ja ogladalem z tego film...calkiem fajny ..ksiazki nistety nie czytalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:50 am
yota_kun Raticiel niom... a kto czytal "Fuksa"? zapomnialam autora, ksiazka opowiada o aecie ktory zmarl i odrodzil sie jako pies... nie zrazajcie sie, jesli nawet nie wierzcie w reinkanacje, bo to wspaniala ksiazka 3nodding ja ogladalem z tego film...calkiem fajny ..ksiazki nistety nie czytalem polecam, bo film jest raczej pozycją familijną, owszem sympayczny, ale uciekło wiele przemyśleń bohatera które zaś są w książce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:26 am
Omega Sun Neilameane Kod Leonadra chcialam sobie jeszcze na poczatku czerwca wypozyczyc, ale jak mi w bibliotece miejskiej powiedzieli, ze lista oczekujacych na wypozyczenie jest co najmniej na pol roku z wyprzedzeniem, to sobie odpuscilam. Moze jakos babcie naciagne, zeby mi cos tam dala na ta ksiazke... dostalam ja w wersji e-book, moge Ci wyslac mailem ooo..ja moge dostac? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|