Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Ksiazki-ksiazki [co czytacie itd] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czytacie ?!
Tak
83%
 83%  [ 114 ]
Nie
0%
 0%  [ 0 ]
Czasem
14%
 14%  [ 20 ]
Nigdy
1%
 1%  [ 2 ]
Total Votes : 136

Pysiol

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 8:57 am

"Kod Leonarda" byl swietnie napisany i trzymal w napieciu, ale jednak te teorie spiskowe ktore snuje autor sa lekko przesadzone. W tym przypomina mi jednego znajomego.
Poza tym niedawno przeczytalam "Ringa"- duzo leprze niz film- polecam biggrin
PostPosted: Sat Jul 09, 2005 8:13 am

Pysiol
"Kod Leonarda" byl swietnie napisany i trzymal w napieciu, ale jednak te teorie spiskowe ktore snuje autor sa lekko przesadzone. W tym przypomina mi jednego znajomego.

Lekko przesadzone. Nawet bardzo. Ale w kazdym klamstwie kryje sie zierenko prawdy.

novelin

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Jul 09, 2005 11:14 am

Neilameane

Kod Leonadra chcialam sobie jeszcze na poczatku czerwca wypozyczyc, ale jak mi w bibliotece miejskiej powiedzieli, ze lista oczekujacych na wypozyczenie jest co najmniej na pol roku z wyprzedzeniem, to sobie odpuscilam. Moze jakos babcie naciagne, zeby mi cos tam dala na ta ksiazke...

dostalam ja w wersji e-book, moge Ci wyslac mailem
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 1:25 am

Aktualnie czytam niesmiertelne "Opowiesci z Narnii", stare ale fajne, takie odstresowujace... no i w sam raz na wakacje... 4laugh

Raticiel

k4trink4

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 11:18 am

Z niecierpliwoscią czekam na 6. część Harrego Pottera (i Książę Półkrwi).
Poza tym czytam książki typu ' Artemis Fowl' i 'Eragon'(polecam).
Lubie tez książki o narkomanach i życiu na ulicy , ale tylko zagranicznych autorów, bo te polskie książki o ćpunach są niestety B-E-Z-N-A-D-Z-I-E-J-N-E!!!=(
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 11:25 am

Aha... i ostatnio czytałam kod leonarda i chciałabym przeczytać 'Anioły i demony'=-)

k4trink4

Baliaur

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 4:29 am

Przeczytane:

Dluga Droga w Dol - N. Hornby <--- moze byc... ale nie ma w sobie tego czego, dobry poczatek kiepski koniec... po prostu nudna....

Domofon - R Miloszewki <-- pierwszy Polski thriller jakiego czytalam wink ale pomysl jest swietny ^^, duzo czarnego humoru, switny debiut. polecam jak ktos lubi mroczniejsze klimaty twisted

I standardowo musze Wam przypomnie o Poe'm domokun , bo jak sie tego nie czytalo, to na szubienice domokun

A jak ktos chce poszukac jakis ciekawych opowiadan i innych rzeczy to... www.opowiadania.pl mrgreen
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 4:57 pm

[ Message temporarily off-line ]

yota_kunzame

Raticiel

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:00 am

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:04 am

ninja ja polecam "Siewce Wiatru" Marii Lidii Kossakowskiej ciekawie napisana ksiezka oraz ciekawe podejscie do boga i jego zachowan...

Twisted_Exile

Raticiel

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:04 am

niom... a kto czytal "Fuksa"? zapomnialam autora, ksiazka opowiada o aecie ktory zmarl i odrodzil sie jako pies... nie zrazajcie sie, jesli nawet nie wierzcie w reinkanacje, bo to wspaniala ksiazka 3nodding
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:48 am

Raticiel
niom... a kto czytal "Fuksa"? zapomnialam autora, ksiazka opowiada o aecie ktory zmarl i odrodzil sie jako pies... nie zrazajcie sie, jesli nawet nie wierzcie w reinkanacje, bo to wspaniala ksiazka 3nodding

ja ogladalem z tego film...calkiem fajny ..ksiazki nistety nie czytalem

yota_kunzame

Raticiel

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:50 am

yota_kun
Raticiel

ja ogladalem z tego film...calkiem fajny ..ksiazki nistety nie czytalem
polecam, bo film jest raczej pozycją familijną, owszem sympayczny, ale uciekło wiele przemyśleń bohatera które zaś są w książce 3nodding
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 2:26 am

Omega Sun
Neilameane

Kod Leonadra chcialam sobie jeszcze na poczatku czerwca wypozyczyc, ale jak mi w bibliotece miejskiej powiedzieli, ze lista oczekujacych na wypozyczenie jest co najmniej na pol roku z wyprzedzeniem, to sobie odpuscilam. Moze jakos babcie naciagne, zeby mi cos tam dala na ta ksiazke...

dostalam ja w wersji e-book, moge Ci wyslac mailem
ooo..ja moge dostac? xd

SangekiNoYoru

yota_kunzame

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 12:35 pm

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games