|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:26 pm
Kukus wywlok666 Kukus -> dzięki .. razz aco do Desta .. az tak zle jest ? szczerze mówiąc to on ma warunki [jest całkiem przystojny] ale wiecznie z siebie robi pajaca... ma dredy, ktoore mu nie pasują... zapuszcza bródkę mimo że ma zarost tak gęsty jak ja cykl miesiączkowy... ubiera się, delikatnie mówiąc, za szeroko i zbyt HipHopPolowo... i ten jego głupi uśmiech, zamiast się normalnie uśmiechać to uśmiechem wyraża całą głupotę jaka tkwi w jego czaszce... więc tak, jest tragicznie... mówi to człowiek zajmujący się stylistyka ubioru, fryzurami i piercingiem czyli zasadniczo już nie raz się z gówna twaróg robiło... ale Dest to gówno zrobione z serka niskotłuszczowego... dałoby się go wyrobić ale on woli experymenty na własnej reputacji eek To wy się spotykacie i zancie osobiście ??? WOW + LOL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:45 pm
herubinek eek To wy się spotykacie i zancie osobiście ??? WOW + LOL ja, Ozzwald i BeeWolf jesteśmy kuzynami a Destka to sąsiad/ka Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:24 am
Kukus herubinek eek To wy się spotykacie i zancie osobiście ??? WOW + LOL ja, Ozzwald i BeeWolf jesteśmy kuzynami a Destka to sąsiad/ka Bee jaki ten swiat mały ... ja tylko Line-san,Yume,Letheil i jeszcze ze 2-3 ossby znam stąd ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:56 am
Kukus herubinek eek To wy się spotykacie i zancie osobiście ??? WOW + LOL ja, Ozzwald i BeeWolf jesteśmy kuzynami a Destka to sąsiad/ka Bee Żeście się zebrali lol na Gaii... NIe no też bym tak chciał... tylko nikogo z Jaworzna nie ma sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:58 am
herubinek Kukus herubinek eek To wy się spotykacie i zancie osobiście ??? WOW + LOL ja, Ozzwald i BeeWolf jesteśmy kuzynami a Destka to sąsiad/ka Bee Żeście się zebrali lol na Gaii... NIe no też bym tak chciał... tylko nikogo z Jaworzna nie ma sad ani ze Szczecina... tylko moja Aoi niom i parę osóbek ze Stargardu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:09 am
Raticiel herubinek Kukus herubinek eek To wy się spotykacie i zancie osobiście ??? WOW + LOL ja, Ozzwald i BeeWolf jesteśmy kuzynami a Destka to sąsiad/ka Bee Żeście się zebrali lol na Gaii... NIe no też bym tak chciał... tylko nikogo z Jaworzna nie ma sad ani ze Szczecina... tylko moja Aoi niom i parę osóbek ze Stargardu xd jak to nikogo ze szczecina domokun a ja to co? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:37 am
Delisa jak to nikogo ze szczecina domokun a ja to co? blaugh say what??? 3nodding i ja o tym nie wiem? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:38 am
Raticiel Delisa jak to nikogo ze szczecina domokun a ja to co? blaugh say what??? 3nodding i ja o tym nie wiem? heart a musicie o tym tutaj gadać? proponuję przenieść się do topicu "spotkanie ON-LIVE"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:08 am
Kukus Raticiel Delisa jak to nikogo ze szczecina domokun a ja to co? blaugh say what??? 3nodding i ja o tym nie wiem? heart a musicie o tym tutaj gadać? proponuję przenieść się do topicu "spotkanie ON-LIVE" dobrze proszę pana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:44 am
Prinee moje zdjecie TUTAJSorry ze troche rozmazane ^^ eek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:47 pm
Christoff_Gangrell Prinee moje zdjecie TUTAJSorry ze troche rozmazane ^^ eek whee no co....? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 2:05 pm
  mam nowsze zdejcia!!! od tego dnia!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:25 am
mystiqBlue3   mam nowsze zdejcia!!! od tego dnia!!! whee eek whee ekhem gdzie mieszkasz dziewczynko??? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|