|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 12:26 am
I tu was mam stare . Przynajmniej mozna poznac sie na ludziach, piszac takie bzdety stare i widziec jak na to zareaguje, na dany problem. Potem mozna podpasowac to do charakteru.... Chyba macie jakies kompleksy albo problemy i dlatego macie takie nastwieni do swiata.. stare Ja swego czasu mialam podobne mozna by powiedziec jak nie gorsze i dosc agresywne nastawienie, nadal mi to pozostalo ale teraz we wszystko wbijam ... a wam sie chyba nudzi ze nie ma cie na co odpisywac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 4:50 am
Ayah_TheMetalMania I tu was mam stare . Przynajmniej mozna poznac sie na ludziach, piszac takie bzdety stare i widziec jak na to zareaguje, na dany problem. Potem mozna podpasowac to do charakteru.... Chyba macie jakies kompleksy albo problemy i dlatego macie takie nastwieni do swiata.. stare Ja swego czasu mialam podobne mozna by powiedziec jak nie gorsze i dosc agresywne nastawienie, nadal mi to pozostalo ale teraz we wszystko wbijam ... a wam sie chyba nudzi ze nie ma cie na co odpisywac stare zaiste... ja i Buc jesteśmy zakompleksieni piekielnie, podobnie Beeczka, Ozzwald i Kiray... no normalnie ludzkie wraki... twoje niegdysiejsze nastawienie nic nas [a przynajmniej mnie] nie obchodzi w równym stopniu co aktualne czy też przyszłe... no chyba że wstawisz zdjęcie na Galerię i orzekniemy, że warto z tobą się w dyskusję wdawać... a jak jeszcze okaże się, że mieszkasz w okolicy i masz zmysł fiu...znaczy sprawności manualne i dobrą koordynację usta-fallus, to wtedy się możemy nawet zainteresować twoją historią życiową pi.es. na psychologię się nie wybieraj, bo cie wyśmieją zar�wno wykładowcy jak i koledzy gdy im swe teorie przedstawisz... pi.es.2 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... kto dziś idzie do BB szargać wiankiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 5:06 am
Ayah_TheMetalMania I tu was mam stare . Przynajmniej mozna poznac sie na ludziach, piszac takie bzdety stare i widziec jak na to zareaguje, na dany problem. Potem mozna podpasowac to do charakteru.... Chyba macie jakies kompleksy albo problemy i dlatego macie takie nastwieni do swiata.. stare Ja swego czasu mialam podobne mozna by powiedziec jak nie gorsze i dosc agresywne nastawienie, nadal mi to pozostalo ale teraz we wszystko wbijam ... a wam sie chyba nudzi ze nie ma cie na co odpisywac stare jestem gnojem i zimnym draniem......... no i bucem oczywiscie! *rytmicznie udeza glowa w sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:09 am
Ayah_TheMetalMania I tu was mam stare . Przynajmniej mozna poznac sie na ludziach, piszac takie bzdety stare i widziec jak na to zareaguje, na dany problem. Potem mozna podpasowac to do charakteru.... Chyba macie jakies kompleksy albo problemy i dlatego macie takie nastwieni do swiata.. stare Ja swego czasu mialam podobne mozna by powiedziec jak nie gorsze i dosc agresywne nastawienie, nadal mi to pozostalo ale teraz we wszystko wbijam ... a wam sie chyba nudzi ze nie ma cie na co odpisywac stare ozesz w morde... Buc i Marian nie zdali twojego super intelygentnego testu... przejebane... rozgryzlas ich...teraz juz wiesz ze maja kompleksy na tle zdechlych psow... ale ty mozesz ich z nich wyleczyc, wkoncu sie znasz na rzeczy...umow sie z nimi, ale najpierw [jak to juz powiedzial Marian] umiesc swoja fotke w galerii aby sprawdzic czy warto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:12 am
Ayah_TheMetalMania [tresc znana, nie potrzebna publikacja] az zal dupe sciska...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:37 am
oooooo zagrzmialo groza..... xd Niewiem czy mam sie smiac czy plakac..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 6:47 am
Kiray Ayah_TheMetalMania [tresc znana, nie konieczna publikacja] az zal dupe sciska... to my sie teraz pozegnamy, dziwna dziewczynko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:13 pm
kategorycznie sie niezgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!
......ale o co chodzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 2:06 am
Ze jak ??? Wywalacie kogos ...??? Za Co...??? Jestem nowy na Gildi i jeszcze wszystkiego nie kapie ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 5:19 am
Lorcan_Gon Ze jak ??? Wywalacie kogos ...??? Za Co...??? Jestem nowy na Gildi i jeszcze wszystkiego nie kapie .... tak wiec...... na poczatku byl chaos........... ktory sie potem konsekwentnie rozwijal..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 1:49 am
Lorcan_Gon Ze jak ??? Wywalacie kogos ...??? Za Co...??? Jestem nowy na Gildi i jeszcze wszystkiego nie kapie .... losowo go?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 2:54 am
aha i juz wszystko jasne ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 7:09 am
racqel Lorcan_Gon Ze jak ??? Wywalacie kogos ...??? Za Co...??? Jestem nowy na Gildi i jeszcze wszystkiego nie kapie .... losowo go? a jak..... mrgreen losowy losowy losowy...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|