|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 11:19 am
...Nie wiem dlaczego ale zestawienie "Troche Kulturki" i "Kimagure-chan" jakos mnie rozbawilo. ...Bez urazy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 12:40 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie wiem dlaczego ale zestawienie "Troche Kulturki" i "Kimagure-chan" jakos mnie rozbawilo. ...Bez urazy. to w sumie podobnie jak twoja wypowiedz w polaczeniu z tym zwrotem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 12:59 pm
opcy RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie wiem dlaczego ale zestawienie "Troche Kulturki" i "Kimagure-chan" jakos mnie rozbawilo. ...Bez urazy. to w sumie podobnie jak twoja wypowiedz w polaczeniu z tym zwrotem...... ...Ta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 3:00 pm
moje najnowsze dzielo na spotntanie wyspiewane mlodej damie na gg jej bylo dane je obaczyc czas przed wami je obnazyc:
khmhehem...
Byla sobie Ibri taka ktora miala na mnie smaka i smaczyla smakowala czasem brala raz dawala polbogini czy diablica spojz no tylko na te lica czyz nie piekne sa jej wdzieki mazysz tylko o dotyku reki bratka kwiatek dac jej raczysz a jej pasa wnet obaczysz mowiac o niej mowie szczerze mysl co chcesz ja w to wierze
Dla bliskiej przyjaciolki Ibris niech ci zycie lekkim bedzie wink BTW pasa jako ze nie ma polskich znakow czytac jako pąsa dziekuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 7:28 am
Vykk moje najnowsze dzielo na spotntanie wyspiewane mlodej damie na gg jej bylo dane je obaczyc czas przed wami je obnazyc: khmhehem... Byla sobie Ibri taka ktora miala na mnie smaka i smaczyla smakowala czasem brala raz dawala polbogini czy diablica spojz no tylko na te lica czyz nie piekne sa jej wdzieki mazysz tylko o dotyku reki bratka kwiatek dac jej raczysz a jej pasa wnet obaczysz mowiac o niej mowie szczerze mysl co chcesz ja w to wierze Dla bliskiej przyjaciolki Ibris niech ci zycie lekkim bedzie wink BTW pasa jako ze nie ma polskich znakow czytac jako pąsa dziekuje... pąsa, fiu, fiu, jakie slownictwo..milutkie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 12:51 pm
FeaRan Vykk moje najnowsze dzielo na spotntanie wyspiewane mlodej damie na gg jej bylo dane je obaczyc czas przed wami je obnazyc: khmhehem... Byla sobie Ibri taka ktora miala na mnie smaka i smaczyla smakowala czasem brala raz dawala polbogini czy diablica spojz no tylko na te lica czyz nie piekne sa jej wdzieki mazysz tylko o dotyku reki bratka kwiatek dac jej raczysz a jej pasa wnet obaczysz mowiac o niej mowie szczerze mysl co chcesz ja w to wierze Dla bliskiej przyjaciolki Ibris niech ci zycie lekkim bedzie wink BTW pasa jako ze nie ma polskich znakow czytac jako pąsa dziekuje... pąsa, fiu, fiu, jakie slownictwo..milutkie ^^ to byla improwizacja xd a ze takie slowka to znaczy ze mam slodziutki zasob slownictwa razz P xd 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 11:53 am
Jak chcecie spora dawke kultury to poszukajcie sobie (wszystko o kulturze Japoni) ten kraj kwitnacych wisni jest przepelniony przerozna kultura i nie tylko ^_^ JAPONIA RULEZ razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 8:00 am
666SLAYER Jak chcecie spora dawke kultury to poszukajcie sobie (wszystko o kulturze Japoni) ten kraj kwitnacych wisni jest przepelniony przerozna kultura i nie tylko ^_^ JAPONIA RULEZ razz Przeczytaj pierwszy post zanim sie wypowiesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 4:03 am
Vykk moje najnowsze dzielo na spotntanie wyspiewane mlodej damie na gg jej bylo dane je obaczyc czas przed wami je obnazyc: khmhehem... Byla sobie Ibri taka ktora miala na mnie smaka i smaczyla smakowala czasem brala raz dawala polbogini czy diablica spojz no tylko na te lica czyz nie piekne sa jej wdzieki mazysz tylko o dotyku reki bratka kwiatek dac jej raczysz a jej pasa wnet obaczysz mowiac o niej mowie szczerze mysl co chcesz ja w to wierze Dla bliskiej przyjaciolki Ibris niech ci zycie lekkim bedzie wink BTW pasa jako ze nie ma polskich znakow czytac jako pąsa dziekuje... Temat iscie boski, ale takiej 'improwizacji' bym nikomu nie pokazal.. rymy prawieze czestochowskie, wyglada to jak tekst hip-hopowy.. a takie wierszyki uklada moja 11-letnia siostra ^_^"
EDIT: I nie, nie jestem zazdrosny ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 10:14 am
Delein 666SLAYER Jak chcecie spora dawke kultury to poszukajcie sobie (wszystko o kulturze Japoni) ten kraj kwitnacych wisni jest przepelniony przerozna kultura i nie tylko ^_^ JAPONIA RULEZ razz Przeczytaj pierwszy post zanim sie wypowiesz. Wielkie sry Delein bez bicia przyznaje sie ze nie czytalem pierwszego posta wybaczysz mi to sie juz nie powtorzy obiecuje na swoja prawa reke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 12:32 pm
Kagenoyami Vykk moje najnowsze dzielo na spotntanie wyspiewane mlodej damie na gg jej bylo dane je obaczyc czas przed wami je obnazyc: khmhehem... Byla sobie Ibri taka ktora miala na mnie smaka i smaczyla smakowala czasem brala raz dawala polbogini czy diablica spojz no tylko na te lica czyz nie piekne sa jej wdzieki mazysz tylko o dotyku reki bratka kwiatek dac jej raczysz a jej pasa wnet obaczysz mowiac o niej mowie szczerze mysl co chcesz ja w to wierze Dla bliskiej przyjaciolki Ibris niech ci zycie lekkim bedzie wink BTW pasa jako ze nie ma polskich znakow czytac jako pąsa dziekuje... Temat iscie boski, ale takiej 'improwizacji' bym nikomu nie pokazal.. rymy prawieze czestochowskie, wyglada to jak tekst hip-hopowy.. a takie wierszyki uklada moja 11-letnia siostra ^_^"
EDIT: I nie, nie jestem zazdrosny ;> nie masz o co 3nodding a to takie "fraszkowanie" samo z siebie wyszlo...dla PRZYJACIOLKI razz P... jesli nie wierzysz spytaj Ibri ona ma lepsze dane blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 7:29 pm
Vykk Kagenoyami Vykk moje najnowsze dzielo na spotntanie wyspiewane mlodej damie na gg jej bylo dane je obaczyc czas przed wami je obnazyc: khmhehem... Byla sobie Ibri taka ktora miala na mnie smaka i smaczyla smakowala czasem brala raz dawala polbogini czy diablica spojz no tylko na te lica czyz nie piekne sa jej wdzieki mazysz tylko o dotyku reki bratka kwiatek dac jej raczysz a jej pasa wnet obaczysz mowiac o niej mowie szczerze mysl co chcesz ja w to wierze Dla bliskiej przyjaciolki Ibris niech ci zycie lekkim bedzie wink BTW pasa jako ze nie ma polskich znakow czytac jako pąsa dziekuje... Temat iscie boski, ale takiej 'improwizacji' bym nikomu nie pokazal.. rymy prawieze czestochowskie, wyglada to jak tekst hip-hopowy.. a takie wierszyki uklada moja 11-letnia siostra ^_^"
EDIT: I nie, nie jestem zazdrosny ;> nie masz o co 3nodding a to takie "fraszkowanie" samo z siebie wyszlo...dla PRZYJACIOLKI razz P... jesli nie wierzysz spytaj Ibri ona ma lepsze dane blaugh Czy mnie sie tylko zdaje, czy post wyzej napisalem, ze NIE jestem zazdrosny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 6:54 am
Kagenoyami Czy mnie sie tylko zdaje, czy post wyzej napisalem, ze NIE jestem zazdrosny? ...Zdaje Ci sie... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:29 am
RUFUS.ABBYSINIAN Kagenoyami Czy mnie sie tylko zdaje, czy post wyzej napisalem, ze NIE jestem zazdrosny? ...Zdaje Ci sie... pirate Pierdole - nie tlumacze sie razz PPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|