|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:14 pm
Pa .. wam .. i .. no ja zostaje .... Kagenoyami ... Polea mu ... Voditsu .. kto pije .... Vodke kto drina ..!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:15 pm
BeeWolf Pa .. wam .. i .. no ja zostaje .... Kagenoyami ... Polea mu ... Voditsu .. kto pije .... Vodke kto drina ..! to co zwykle prosze.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:15 pm
warzywo the dark elf Ozzwald bo spirytu jeszcze nie piłem... a chce się bardzo szybko stracić przytomność... xd polecam denaturat ale nie oczyszczany (zadnego saczenia przez chleb itp.) niesmaczne ścierwo i śmierdzi... poza tym barwi zęby... więc podziękujemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:17 pm
Kukus Po bibce z ostrym popijaniem i "baletami", facet budzi się nad ranem w obcym łóżku. Obok niego śpi, paskudnie chrapiąc, obrzydliwe, grube babsko. Facet ostrożnie podnosi kołdrę i zamiera z obrzydzenia: wszystko ubabrane krwią... Rad, nierad, facet wstaje i wlecze się do łazienki. Zapala światło, staje przed lustrem i z przerażeniem dostrzega wystający mu z ust, zaklinowany między zębami sznureczek. "O Boże", mamroce facet niewyraźnie, "zechciej tylko sprawić, żeby to była herbata ekspresowa!" razz na glownym watku gaiu poruszyli temat tej imprezki .. i twierdza ze za duzo pijemy razz slabiaki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:17 pm
BeeWolf Pa .. wam .. i .. no ja zostaje .... Kagenoyami ... Polea mu ... Voditsu .. kto pije .... Vodke kto drina ..! ja sobie sieknę jakeś Martini z Colą i cytrynką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:18 pm
dest Kukus Po bibce z ostrym popijaniem i "baletami", facet budzi się nad ranem w obcym łóżku. Obok niego śpi, paskudnie chrapiąc, obrzydliwe, grube babsko. Facet ostrożnie podnosi kołdrę i zamiera z obrzydzenia: wszystko ubabrane krwią... Rad, nierad, facet wstaje i wlecze się do łazienki. Zapala światło, staje przed lustrem i z przerażeniem dostrzega wystający mu z ust, zaklinowany między zębami sznureczek. "O Boże", mamroce facet niewyraźnie, "zechciej tylko sprawić, żeby to była herbata ekspresowa!" razz na glownym watku gaiu poruszyli temat tej imprezki .. i twierdza ze za duzo pijemy razz slabiaki są zazdrosni.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:18 pm
BeeWolf Pa .. wam .. i .. no ja zostaje .... Kagenoyami ... Polea mu ... Voditsu .. kto pije .... Vodke kto drina ..! ..sto lat sto lat nieh szyje nam.. stooooooo lat stooooooo lat sto lat nieh zyje nam!!! A Ty co siem tu kurwa plonczeż?? *Spoglada plytko na krzeselko* hep..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:20 pm
Kukus BeeWolf Pa .. wam .. i .. no ja zostaje .... Kagenoyami ... Polea mu ... Voditsu .. kto pije .... Vodke kto drina ..! ja sobie sieknę jakeś Martini z Colą i cytrynką a może drina vooda martini sok jabłkowo miętowy cola piwo i oczywiście cytrynka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:20 pm
Ozzwald dest Kukus Po bibce z ostrym popijaniem i "baletami", facet budzi się nad ranem w obcym łóżku. Obok niego śpi, paskudnie chrapiąc, obrzydliwe, grube babsko. Facet ostrożnie podnosi kołdrę i zamiera z obrzydzenia: wszystko ubabrane krwią... Rad, nierad, facet wstaje i wlecze się do łazienki. Zapala światło, staje przed lustrem i z przerażeniem dostrzega wystający mu z ust, zaklinowany między zębami sznureczek. "O Boże", mamroce facet niewyraźnie, "zechciej tylko sprawić, żeby to była herbata ekspresowa!" razz na glownym watku gaiu poruszyli temat tej imprezki .. i twierdza ze za duzo pijemy razz slabiaki są zazdrosni.... xp Niech wpadną .... Omi jeszcze jeden taniec ... moze taki bardziej .. tego !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:21 pm
ja ide spac...dobranoc wam!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:22 pm
myslisz ze co ze jestesmy inni a wszyscy sa tacy jacy zawsze byc powinni ?? a wlasnie jutro jest slub :>? ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:22 pm
Kagenoyami BeeWolf Pa .. wam .. i .. no ja zostaje .... Kagenoyami ... Polea mu ... Voditsu .. kto pije .... Vodke kto drina ..! ..sto lat sto lat nieh szyje nam.. stooooooo lat stooooooo lat sto lat nieh zyje nam!!! A Ty co siem tu kurwa plonczeż?? *Spoglada plytko na krzeselko* hep.. Kopie krzesło ..a to swiania sie pod nogami placze .. ! polewa kolejke !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:23 pm
dest Kukus Po bibce z ostrym popijaniem i "baletami", facet budzi się nad ranem w obcym łóżku. Obok niego śpi, paskudnie chrapiąc, obrzydliwe, grube babsko. Facet ostrożnie podnosi kołdrę i zamiera z obrzydzenia: wszystko ubabrane krwią... Rad, nierad, facet wstaje i wlecze się do łazienki. Zapala światło, staje przed lustrem i z przerażeniem dostrzega wystający mu z ust, zaklinowany między zębami sznureczek. "O Boże", mamroce facet niewyraźnie, "zechciej tylko sprawić, żeby to była herbata ekspresowa!" razz na glownym watku gaiu poruszyli temat tej imprezki .. i twierdza ze za duzo pijemy razz slabiaki a niech sobie gadają... ich sprawa... ja na chwilę idę do kibla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:24 pm
BeeWolf Niech wpadną .... Omi jeszcze jeden taniec ... moze taki bardziej .. tego ! A prosze bardzo... prowadz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 1:25 pm
BeeWolf Kagenoyami BeeWolf Pa .. wam .. i .. no ja zostaje .... Kagenoyami ... Polea mu ... Voditsu .. kto pije .... Vodke kto drina ..! ..sto lat sto lat nieh szyje nam.. stooooooo lat stooooooo lat sto lat nieh zyje nam!!! A Ty co siem tu kurwa plonczeż?? *Spoglada plytko na krzeselko* hep.. Kopie krzesło ..a to swiania sie pod nogami placze .. ! polewa kolejke ! cżłowieku muwiem Ci... dzisiejsza mlodźiesz to tylko sex i *hep* sekz.. Tylko jedno im.. *hep* przepraszam... w glowie... *usmiecha sie rozbrajajaco*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|