Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray
Crew

PostPosted: Thu May 12, 2005 3:54 am

Witajcie towarszysze, wrocilem do naszej kryjowki bo na patrol nie ma sensu u mnie w rewirze caly dzien pada i grzmi, zmarzlem podajcie mi cos na rozgrzanie wink
PostPosted: Thu May 12, 2005 3:56 am

Ozzwald
revcat
Ozzwald
revcat
Ozzwald
wstalem.. zadzwonilem do panny i doszedlem do wniosku ze musze jej powiedziec ze ona nie ma sie co starac...
pozatym.. kapitalistow nie widzialem i tym samym zadnego nie eksterminowalem...
*pije bimber*
dobry...

a to czemu nie ma co sie starac? za slaba dla ciebie czy jak? *polewa bibmerek do szklanek* zdrowie!
ciut za mloda... a do tego ona sama nie wie czego chce... mam wrarzenie ze jest we mnie zapatrzona tak ze co ja nie powiem to tak musi byc... ja potrzebuje kogos kto ma swoje zdanie...

a duzo mloda? tez nie lubie gdy dziewczyna na wszystko sie zgadza.. wtedy czuje sie jakbym mial zwierzaka a nie dziewczyne.... z kolei nie lubie tez jak dziewczyna ma za bardzo swoje zdanie i proboje toba rzadzic to tez taka z kalacha tylko... a wiek hmmm sam nie wiem i mlodych sa wyjatki pozytywne a w starszych negatywne.....
4 lata... ma 15 lat.. to jest najmlodasza jaka mozna ruszyc.. to tez nie przemawia za nia...
latwiej z dziewczyny ktora zabardzo chce toba rzadzic zrobic taka z ktora mozna pogadaci i dojsc do porozumien, niz nauczyc taka by miala wlasne zdanie i ze nie musi sie zgadzac ze wszystkim co ja mowie...

Widze kapitanie ze masz nadal problemy z mlodzierza razz

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Thu May 12, 2005 3:58 am

Ozzwald
*pije bimber*
oby ci sie czesciej taki bimber w rece dostawal....

jak mowiel mam tego 10 butelek... biggrin i czesciej na patrole bede chodzil hehehe..... masz racje co do dziewczyn zgadzam sie..chociaz sa takie ktore rzadza i nie da sie ich nauczyc inaczej.... starego psa nie nauczysz nowych sztuczek...ale w sumie to jest i tak rzadkosc.....dzieki Bogu *wychyla szklaneczke i polewa kolejna kolejke*
PostPosted: Thu May 12, 2005 4:00 am

Kiray
Witajcie towarszysze, wrocilem do naszej kryjowki bo na patrol nie ma sensu u mnie w rewirze caly dzien pada i grzmi, zmarzlem podajcie mi cos na rozgrzanie wink
zdrastujtie...
a kiedy ja nie mialem problemu z mlodzierza...

Ozzwald
Vice Captain

Kiray
Crew

PostPosted: Thu May 12, 2005 4:01 am

revcat
Ozzwald
*pije bimber*
oby ci sie czesciej taki bimber w rece dostawal....

jak mowiel mam tego 10 butelek... biggrin i czesciej na patrole bede chodzil hehehe..... masz racje co do dziewczyn zgadzam sie..chociaz sa takie ktore rzadza i nie da sie ich nauczyc inaczej.... starego psa nie nauczysz nowych sztuczek...ale w sumie to jest i tak rzadkosc.....dzieki Bogu *wychyla szklaneczke i polewa kolejna kolejke*

faktycznie sa dziewczyny ktorym wydaje sie ze wszystko wiedza a jak im udowodnisz ze sie myla to sie na ciebie obrazaja
PostPosted: Thu May 12, 2005 4:01 am

Kiray

zdrastwuj towariszu! *nalewa do jeszcze jednej szklanki bimberek* sprobojcie czy aby nie cierpki.. xd

revcat

Kiray
Crew

PostPosted: Thu May 12, 2005 4:06 am

revcat
Kiray

zdrastwuj towariszu! *nalewa do jeszcze jednej szklanki bimberek* sprobojcie czy aby nie cierpki.. xd

*przyjmuje podana szklanke i wypija jej zawartosc*
Aaaaaaccch odrazu lepiej, bimberek pierwsza klasa
Ozz u ciebie w rewirze tez pada?
PostPosted: Thu May 12, 2005 4:11 am

Kiray
revcat
Kiray

*przyjmuje podana szklanke i wypija jej zawartosc*
Aaaaaaccch odrazu lepiej, bimberek pierwsza klasa
Ozz u ciebie w rewirze tez pada?
u mnie sucho i goraco...
dostalem informacje ze gdzies w okolicy ktos ukryl walizke z rÄ…bankÄ…...
towarzysze.. wypijmy nasze zdrowie...

Ozzwald
Vice Captain

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu May 12, 2005 4:15 am

mialem drobne klopoty z internetem przez te kapitalistyczne swinie, ale juz wszystko wrocilo do normy...
PostPosted: Thu May 12, 2005 4:19 am

Towarzysze we wczorajszej gazecie znalazlem bardzo interesujace nas informacje, a mianowicie krotkie historyjki zakonczone moralem i toastem
czuje swoj partyzancki obowiazek przytoczyc je

Kiray
Crew

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu May 12, 2005 4:19 am

Kiray
Towarzysze we wczorajszej gazecie znalazlem bardzo interesujace nas informacje, a mianowicie krotkie historyjki zakonczone moralem i toastem
czuje swoj partyzancki obowiazek przytoczyc je
przytaczaj...
PostPosted: Thu May 12, 2005 4:23 am

przytaczaj przytaczaj.. *polewa kolejke* zdrowie!

revcat

Kiray
Crew

PostPosted: Thu May 12, 2005 4:23 am

Pierwsza:
Szla zaba przez jezdnie, a ze nie uwazala, stracila tylnie lapki pod kolami samochodu. Doczolgala sie do chodnika i mysli sobie: - Calkiem ladne byly te nogi, musze po nie zawrocic. Ledwie zdazyla wejsc z powrotem na jezdnie, jak nastepny samochod pozbawil ja glowy
Wypijmy za to by nie tracic glowy dla ladnych nog!!
PostPosted: Thu May 12, 2005 4:25 am

Kiray
Pierwsza:
Szla zaba przez jezdnie, a ze nie uwazala, stracila tylnie lapki pod kolami samochodu. Doczolgala sie do chodnika i mysli sobie: - Calkiem ladne byly te nogi, musze po nie zawrocic. Ledwie zdazyla wejsc z powrotem na jezdnie, jak nastepny samochod pozbawil ja glowy
madre slowa... *obala szklanice*

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Thu May 12, 2005 4:25 am

Kiray
Pierwsza:

fakt! zdrowie *wychyla szklaneczke* oplaca sie chodzic na te patrole...
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games