|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2010 12:33 pm
Az oké hogy Sera volt szerintem is aki megölt mindenkit. De erre nem számítottam! Ez így nagyon durva!!! Mal... ZSENIÁLIS!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2010 7:52 am
Nem lehet Sera összes gyilkosságért felelős. Ő csak „elvarrja” a szálakat. Eddigi játékok alapján úgy tűnik legalább egy érintett jelen lévőnek kell megölnie valakit. A többi nem olyan fontos. Néha az az érzésem a házban lévők olyanok, mint kísérleti patkányok laboratóriumban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2010 3:50 am
bibortetu Nem lehet Sera összes gyilkosságért felelős. Ő csak „elvarrja” a szálakat. Eddigi játékok alapján úgy tűnik legalább egy érintett jelen lévőnek kell megölnie valakit. A többi nem olyan fontos. Néha az az érzésem a házban lévők olyanok, mint kísérleti patkányok laboratóriumban. Miért ne? Egymásnak uszítja az ebédlőben lévőeket aki meg meg maradt azt a saját kezével meg öli. Szerintem Ethan-t is ő ölte meg. Talán mert útba volt, vagy Ethan volt rossz helyen és időben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2010 4:04 am
Sera nem felelős az étkezőben történt mészárlásért!
Bocsi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2010 9:58 am
Ethan simán lehetett az étkezőben történtekért felelős. Ő vagy őt utasíthatták a dologra. (Inkább utóbbi.) Féltette Ella és ártatlanok életét ezért megölte önmagát.
Semmi értelme se lenne a „játéknak”, ha a szervezet emberei simán ölhetnének. Ennyi erővel már vacsora alatt lerohanhatnának és ölhetnének mindenkit. Mit nyernének vele?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2010 3:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2010 7:38 am
Josh elmebaja meglepett. Nem tud róla senki. Megértem, hogy cikinek tartja a dolgot és titokként kezeli. A gyilkosságok után érthető, hogy elfelejtette bevenni az adagját. Szülei biztos nem engedték el nyugodt szívvel. Érdekes módon semmit sem tudunk családi hátteréről. Annyi krimit olvastam, ösztönösen nekiállok kombinálni. Lehet, ő Harold és Ella gyereke, akit örökbe adtak. Miatta robbanhatott ki a mészárlás.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2010 9:49 am
Josh nem Harold és Ella gyermeke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2010 1:48 am
Ehehehe sweatdrop Nézzük csak. Rachel, Megan, Ella él felnőttek közül még. Laura, Shawn, Jay, Josh a gyerekek közül. Ami halottakat illeti, pár kivétellel egyformán haltak meg. Rengeteg karmolást szereztek haláluk előtt. Wilfred halála kissé zavaros még. Beatrice-é is, bár őt megfojtották. Szerintem nem az végzett vele, aki a felnőttekkel. Másik gyerek is képes erre. Laura biztos, de úgy rémlik nem maradt vele kettesben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2010 7:49 am
Laura nem hagyta el a konyhát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2010 9:14 am
Az utolsó fejezet munkálatai befejeződtek. Az, hogy mikor kerül fel a befejező fejezet, csak rajtatok múlik. Adok időt gondolkodni, ha szeretnétek. Amennyiben nem dobjátok be a törölközőt, Szeptember 30-ig áll idő a rendelkezésetekre megfejteni ezt a részt. Ismétlem, minden a kezetekben van már a megfejtéshez.
Amennyiben legalább három játékos kijelenti, hogy kerüljön fel az utolsó rész, akkor, természetesen eleget teszek a kérésnek és lezárom a játékot.
Várom a válaszotok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2010 10:55 am
Ami engem illet nem dobom be a törölközőt. Talán még rá tudok jönni, de plusz időt nem kérek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2010 3:44 pm
Ez a jó hozzáállás! biggrin
Ismétlem, minden kulcsinformáció a kezetekben van a megfejtéshez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2010 9:55 am
Én sem adom fel, meg akarom fejteni én is!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|