|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:48 am
napsugar III Slash III *vállon veregeti napsit* nem lehet, hogy túl sokat hezitáltál? biggrin egy nightmaret te is az orrom elől vittél el =P az volt a baj h nem vettem észre hogy eladás után nem nyomtam ki a java-t -___- aztán meg a katanaknál próbáltam ,de mégis gyorsabb voltál....velem is már előfordult meg olyan is, hogy fent hagytam egy rallyt és nem értettem miért vagyok lassú biggrin http://www.gaiaonline.com/marketplace/userstore/10496057/buy/?id=527086241&step=submitmeg egy hidden ace 1st gen 820k-ért...lusta voltam linket menteni katana 1.01 millióért.....szünet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 10:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 10:28 am
igen arra gondoltam de mar csinaltam egyet mert meg olt a kivancsisag,hogy mien es akor mindent be irtam oda a hova nem kellet de azutan meg kaptam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:32 am
de jó neked stare 2x Nano
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 8:33 am
III Slash III @arkrix: utánaolvastam és úgy lehet kikapcsolni ha már eleve úgy indítod..jobban járnál egy firefoxszal xD Hát ja azlesz... Csak már rávok állva a krómra :S viszont sűrgősen belekelljönnöm ebbe a vendelésbe mert kell a pénz! (hogy mire azt nemtom csak úgy gyűjtöm, hogyha megtetszik vmi nyugodtan megvegyem biggrin ) Am ti jól toljátok sztem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 1:22 pm
amúgy lazán nemrég elpazaroltam 25k goldot próbálgatok vendelni. meglátok egy knotted rope -t 25k -ért. rámek, meglátom , hogy az utána következő 75k. megveszem gyorsan. aztán utána próábltam eladni 70k ért. ré egy 5 percre bentvolt vagy 1500 goldért marketplace-n cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 1:25 pm
één bootyzgatok.. de este nem olyanjó, mert rengeteg akvárium full... de délután jó. ^^ egész jól haladok smile *lekopogja* hajrá mindenkinek a vendelésben ^^ meg a booty-zásban biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 2:19 am
@arkrix: az average buy price (ABP) meghatározóbb általában...már leírtam párszor, hogy ne vegyünk tárgyat az ABP 200%-án mert úgyis visszamegy
@all: egy darabig ne vendeljetek/exchangeljetek nagyobb tárgyakkal (5mil+), mert rengeteg embert meghackeltek az utóbbi pár napban. szólok majd ha újra biztonságos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 5:12 am
jo de épp akkor kedztem szal elég ciki volt:S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 6:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 8:35 am
valami új módszerrel csinálják, mert hirtelen a fél kereskedő réteg meglett hackelve. állítólag akkor sikerül, ha a hacker accountjáról veszünk valamit. valamit kikell javítani elég sűrgősen a gaiasoknak. egyébként nálam is próbálkozott valaki, de átláttam rajta.
elértem a 20 millió aranyat, amíg a veszély fenáll a vendet szüneteltetem, inkább hoardolom majd ezt az új EI-t ha lemegy az ára
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|