|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 10:54 am
opcy Daedhel Daedhel hmmm... albo mi sie tylko wydaje, albo ja naprawdę jestem tu sierotka. stare Czy ktos w swojej wspanialomyslnosci moglby mnie objasnic, o co chodzi z tymi fotelikami itp.? Gdzie to wszystko mozna zobaczyc, czy tez przeczytac opis calosci, jesli to ma sie miescic tylko w wyobrazni??? I o co tu w ogole chodzi? eek Jaka tajemna radosc mam czerpac z posiadania fotelika? eek eek Nikt Ci nie chce pomoc, moje ty biedactwo! crying no mozesz sobie zamowic wyimaginowany fotelik i potem go sobie wyobrazac...... mrgreen hjehjehje
a tak serio to read 1st post 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 10:54 am
opcy Daedhel Daedhel hmmm... albo mi sie tylko wydaje, albo ja naprawdę jestem tu sierotka. stare Czy ktos w swojej wspanialomyslnosci moglby mnie objasnic, o co chodzi z tymi fotelikami itp.? Gdzie to wszystko mozna zobaczyc, czy tez przeczytac opis calosci, jesli to ma sie miescic tylko w wyobrazni??? I o co tu w ogole chodzi? eek Jaka tajemna radosc mam czerpac z posiadania fotelika? eek eek Nikt Ci nie chce pomoc, moje ty biedactwo! crying no mozesz sobie zamowic wyimaginowany fotelik i potem go sobie wyobrazac...... mrgreen eee... i juz? eek sweatdrop >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 10:57 am
Baliaur opcy Daedhel Daedhel hmmm... albo mi sie tylko wydaje, albo ja naprawdę jestem tu sierotka. stare Czy ktos w swojej wspanialomyslnosci moglby mnie objasnic, o co chodzi z tymi fotelikami itp.? Gdzie to wszystko mozna zobaczyc, czy tez przeczytac opis calosci, jesli to ma sie miescic tylko w wyobrazni??? I o co tu w ogole chodzi? eek Jaka tajemna radosc mam czerpac z posiadania fotelika? eek eek Nikt Ci nie chce pomoc, moje ty biedactwo! crying no mozesz sobie zamowic wyimaginowany fotelik i potem go sobie wyobrazac...... mrgreen hjehjehje
a tak serio to read 1st post 3nodding Wow! Chyba znowu nad wszystkim przewazylo moje roztargnienie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 4:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 3:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 1:16 pm
chciałabym poprosić o studnie w ktorej mogłabym zamieszkac :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 2:12 pm
A ja bym chciala miec ogrod z altanka (w ktorej moglabym siedziec i czytac ksiazki 4laugh ) zaraz za tarasem mooniverse rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 7:42 am
hej ..moglbym sobie zarezerwowac jeden fotelik (czarny ,skorzany)....i domek na drzewie??(ale to drugie to jush nie tak konieczne)pleassss
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 10:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:52 am
poprosze pokoik nr 98 i czarny fotelik ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 7:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:00 am
no to ja poprzoszę czarny fotelik biggrin gdziekolwiek, najlepiej w jakims doborowym, milym towarzystwie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:56 am