|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:21 am
Omega Sun Neilameane Z tymi rybami to wszystko ladnie, picus-glancus, gdyby nie to, ze jak sprzedawalam moje zdobycze, to nagle polowa zniknela forsy po sobie nie pozostawiajac. I gdzie tu sprawiedliwosc? jest lag, pieniadze dodadza sie pozniej Rybki w pelnym splendorze powrocily do mojego koszyka!! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:27 am
nie widze swojego avatarka i innych tez nie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:38 am
ZAZALENIE exclaim exclaim exclaim skaldam zazalenie...nei da sie save'owac w rybkach...wyskakuja mi jakies glupie beldy podczas zapisywania i juz starcilem w ten sposob 75g scream stressed domokun ...to nie wybaczalne... domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:53 pm
Vykk ZAZALENIE exclaim exclaim exclaim skaldam zazalenie...nei da sie save'owac w rybkach...wyskakuja mi jakies glupie beldy podczas zapisywania i juz starcilem w ten sposob 75g scream stressed domokun ...to nie wybaczalne... domokun domokun domokun Mnie pojawia sie tez jakis napis, ale jak ide to sklepu to mam wszystkie rybki. Sprawdz, bo oni to mowia, ze masz nie zasavowane, a potem sie okazuje ze jest ok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:34 am
alexvandom Vykk ZAZALENIE exclaim exclaim exclaim skaldam zazalenie...nei da sie save'owac w rybkach...wyskakuja mi jakies glupie beldy podczas zapisywania i juz starcilem w ten sposob 75g scream stressed domokun ...to nie wybaczalne... domokun domokun domokun Mnie pojawia sie tez jakis napis, ale jak ide to sklepu to mam wszystkie rybki. Sprawdz, bo oni to mowia, ze masz nie zasavowane, a potem sie okazuje ze jest ok. U wielu uzytkownikow jest blad- rybki sie zapisuja w inventory ale nie sa dodawane do statystyki przez co avatary nie awansuja w rankingu w walce o puchar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:03 pm
Gdy chce przymierzyc ciuszki , moj avatarek nie wyswietla sie w przymierzalni. Czy ja znowu cos zrobilam czy wszyscy tak maja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:48 am
Tragedia sie stała crying no mowie wam tragedia sad to nie wybaczalne chyba sie powiesze na maszcie sad .... normalnie dostałem skrzynke crying xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:02 am
deahme Witam ponownie smile Niestety nie jestem w stanie w dalszym ciągu rozwiązać mojego problemu. Chodzi mi o ubiPrałam ponownie się ubrać, ale bez pozytywnych efektCo mam zrobić, żeby wreszcie się ubrać??? scream wiekszosc uzytkownikow moze juz sie przebierac bez problemu wiec u Ciebie tez powinno sie to wkrotce naprawic. Napewno wszystko robisz dobrze? Zapisalas zmiany po ubraniu sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 4:21 am
Tyci pytanko. Jak zalozyc quest? Bo szukam i nigdzie sie tego doczytac nie moge sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 4:32 am
Neilameane Tyci pytanko. Jak zalozyc quest? Bo szukam i nigdzie sie tego doczytac nie moge sad eek sweatdrop 9 chmurka stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|