|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 3:02 am
A widzial ktos moze Chrno Crusade? Swietne anime!! XD O zakonnicach-egzorcystakach! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 6:24 am
Neilameane A widzial ktos moze Chrno Crusade? Swietne anime!! XD O zakonnicach-egzorcystakach! ^^ ja kiedys zarzucilam temat na topicu o grach czy anime to nie ma przypadkiem jakiegos zwiazku z Chrono Trigger i Chrono Cross, chociazby ze wzgledu na identyczne logo... poki cio mam mange Chrono crusade, ale jeszcze jej nie czytalam, czasu nie bylo stressed ale slyszalam ze zwiazku niestety nie ma... a szkoda... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 3:58 am
tak sobie kminie... za paręnascie lat to juz chyba nikomu sie nie bedzie oplacalo rysowac, tworzyc, nagrywac etc. bo wszystko bedzie w internecie i wszyscy bedom miec do tego dostep... my tez bedziemy w internecie... bedzie mozna sobie sciagnac czlowieka z netu... smieszne... to przez .hack'a mam te rozkminy chyba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 8:20 am
Chciałbym zawsze mieć taki transfer 500KB rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 8:23 am
Autark Chciałbym zawsze mieć taki transfer 500KB rolleyes hehehe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 10:05 am
Raticiel Neilameane A widzial ktos moze Chrno Crusade? Swietne anime!! XD O zakonnicach-egzorcystakach! ^^ ja kiedys zarzucilam temat na topicu o grach czy anime to nie ma przypadkiem jakiegos zwiazku z Chrono Trigger i Chrono Cross, chociazby ze wzgledu na identyczne logo... poki cio mam mange Chrono crusade, ale jeszcze jej nie czytalam, czasu nie bylo stressed ale slyszalam ze zwiazku niestety nie ma... a szkoda... cry chrono trigger to JPRG ktorego charadesingerem jest akira toriyama xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 3:09 pm
Autark Chciałbym zawsze mieć taki transfer 500KB rolleyes 500KB??!! Czlowieku! Jakie Ty masz lacze?! U mnie ledwo 15 KB wyciaga sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 3:05 am
Neilameane Autark Chciałbym zawsze mieć taki transfer 500KB rolleyes 500KB??!! Czlowieku! Jakie Ty masz lacze?! U mnie ledwo 15 KB wyciaga sweatdrop Cala siec w akademiku to 100Mb ale maja zmienic po wakacjach na 1Gb twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 9:36 am
Autark Neilameane Autark Chciałbym zawsze mieć taki transfer 500KB rolleyes 500KB??!! Czlowieku! Jakie Ty masz lacze?! U mnie ledwo 15 KB wyciaga sweatdrop Cala siec w akademiku to 100Mb ale maja zmienic po wakacjach na 1Gb twisted Aaa.....le fajnie.... Ja tez tak kcem!!!!!!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 11:30 am
Tylko ze jest duzy minus: przewaznie blokuja programy P2P, torent nie działa od czwartku crying , cena tez ma wzrosnac z 25zl na 50.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 8:24 pm
U mnie raczej nie wyciąga powyżej 100Mb/s...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 6:50 am
Autark Cala siec w akademiku to 100Mb ale maja zmienic po wakacjach na 1Gb twisted 100 megowy backbone....... to co wy macie swiatlowod podciagniety do akademika????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 8:45 am
100Mb fajnie brzmi ale tak naprawde to pojedynczy komp w sieci (taki jak moj) osiąga maksymalnie 5Mb, przynajmniej taki jest moj rekord sciagania z http. Jak dobrze pamietam to zwykly kabel sieciowy ma teoretyczna przepustowosc 100Mb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 8:59 am
Autark 100Mb fajnie brzmi ale tak naprawde to pojedynczy komp w sieci (taki jak moj) osiąga maksymalnie 5Mb, przynajmniej taki jest moj rekord sciagania z http. Jak dobrze pamietam to zwykly kabel sieciowy ma teoretyczna przepustowosc 100Mb. Niezle, a ja sie mecze ne neo neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|