|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:34 am
 pomocy........ gdzie są te buty !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:35 am
do rynn i danii:
zajmijcie sobie pokoje
mamy jeszcze ok 900 milionów wolnych
'wskazuje na dłuuuuuuuuuuuugi korytarz pełen pokoji'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:36 am
hejko jestem z powrotem biggrin witam wszystkich nie poitanych przezemnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Niepewnie zagląda do środka*Cześć wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel dostalam pink linka !!!!!! ja tez chciec jeden crying i ja i ja ja chceeeeeeeeeeee gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:37 am
Sayokun do rynn i danii: zajmijcie sobie pokoje mamy jeszcze ok 900 milionów wolnych 'wskazuje na dłuuuuuuuuuuuugi korytarz pełen pokoji' ja wybieram 666 twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Niepewnie zagląda do środka*Cześć wszystkim. hejka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Falcone Lethiel dostalam pink linka !!!!!! ja tez chciec jeden crying i ja i ja ja chceeeeeeeeeeee gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk Ja także chce pink linka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:38 am
Sayokun do rynn i danii: zajmijcie sobie pokoje mamy jeszcze ok 900 milionów wolnych 'wskazuje na dłuuuuuuuuuuuugi korytarz pełen pokoji' Ten mój! No...niedługo lecę smile jestem w oświęciumiu - w kafejce ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:40 am
Sei chan *Niepewnie zagląda do środka*Cześć wszystkim. cze choć tańczyć impreza 'zaczyna tańczyć' i zajmij se pokuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:42 am
hura mamy nowy domek ale ja wole stare smiecie biggrin ..... stara wytgnieciona kanapa .... wydeptany dywan biggrin ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:42 am
Sayokun do rynn i danii: zajmijcie sobie pokoje mamy jeszcze ok 900 milionów wolnych 'wskazuje na dłuuuuuuuuuuuugi korytarz pełen pokoji' wiez ze ja nie wybralam sobie pokoju sweatdrop wiec wezme sobie *patrzy oglada najblizsze pokoje* ten ! *wskazuje na pokoj nr.60 ^^* jest zajety ? jesli nie to go biore wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:43 am
Sayokun Sei chan *Niepewnie zagląda do środka*Cześć wszystkim. cze choć tańczyć impreza 'zaczyna tańczyć' i zajmij se pokuj eh, przedłużyłam sobie o pół godziny xp wilczeeek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:44 am
Wilczek-BWOM hura mamy nowy domek ale ja wole stare smiecie biggrin ..... stara wytgnieciona kanapa .... wydeptany dywan biggrin ... xd hejka wilczku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 7:45 am
*Szybko znajduje pokuj*Przyda się jeszcze troche poduszek.*Po małym przemeblowaniu wychodzi z pokoju i wiesza na drzwiach tabliczke ze swoim imieniem* To gdzie ta impreza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|