|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:25 pm
Illune Serio "naprawde dlugie zareczyny" sa godne obejrzenia? Bo mam to na kompie i sie zastnawiam co ogladnac najpierw? Sin City czy B.D.Z? "Bardzo długie zaręczyny" film nakręcony we wprost mistrzowski sposób...... zreszta czego innego sie spodziewac po moim ulubionym reżyserze.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:43 pm
opcy FeaRan to jest jezyk przedwiecznych....... mrgreen a filmy Jeunet'a: "Delicatessen" "Miasto Zaginionych Dzieci" "Obcy 4" "Amelia" "Bardzo Długie Zaręczyny" aye! 3nodding no toz jasne, Amelia, jak moglam zapomniec, cudowny film ^^ elficki..? jezeli elfy maja błoniaste skrzydła i macki ośmiornicy zamiast twarzy to tak mrgreen macki osmiornicy zamiast twarzy? interesting blaugh juz myslalam, ze to smoki..ale jednak nie..:> (cholera, nie umiem zrobic quote`a neutral )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:49 pm
FeaRan opcy jesli elfy maja błoniaste skrzydła i macki ośmiornicy zamiast twarzy to tak mrgreen ach nie, jak moglam sie tak wyglupic stressed przeciez...to smoki... heart  niestety nie..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:03 pm
no juz wiem..zauwazylam, ze te macki nie pasuja do smokow blaugh no, no..jestem pod wrazeniem :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:10 pm
opcy FeaRan opcy jesli elfy maja błoniaste skrzydła i macki ośmiornicy zamiast twarzy to tak mrgreen ach nie, jak moglam sie tak wyglupic stressed przeciez...to smoki... heart  niestety nie.............. cthulhu! heart *wrocila zjarana ze starłorsow* maj gad, obi wan do anakina: "kochalem cie!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:10 pm
FeaRan no juz wiem..zauwazylam, ze te macki nie pasuja do smokow blaugh no, no..jestem pod wrazeniem :> czcijmy Shub-Niggurath! Czarnę Kozę z Lasów z Tysiącem Młodych! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:09 am
Ibris wrocila zjarana ze starłorsow* maj gad, obi wan do anakina: "kochalem cie!" sweeeeeeto ^___________^ wiedzialam, nom xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:10 am
opcy FeaRan no juz wiem..zauwazylam, ze te macki nie pasuja do smokow blaugh no, no..jestem pod wrazeniem :> czcijmy Shub-Niggurath! Czarnę Kozę z Lasów z Tysiącem Młodych! mrgreen wiem, odbiegam od tematu topiku, ale to szczegol, Vykk sie nie obrazi xp z jakiej to ksiazki, to zwierzatko? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:16 am
FeaRan opcy FeaRan no juz wiem..zauwazylam, ze te macki nie pasuja do smokow blaugh no, no..jestem pod wrazeniem :> czcijmy Shub-Niggurath! Czarnę Kozę z Lasów z Tysiącem Młodych! mrgreen wiem, odbiegam od tematu topiku, ale to szczegol, Vykk sie nie obrazi xp z jakiej to ksiazki, to zwierzatko? :> to z pana H.P. Lovecraft'a ......zew Cthulhu i te sprawy...... Shub_Niggurath miała też występ w pierwsze części kwejla........ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:22 am
opcy FeaRan opcy FeaRan no juz wiem..zauwazylam, ze te macki nie pasuja do smokow blaugh no, no..jestem pod wrazeniem :> czcijmy Shub-Niggurath! Czarnę Kozę z Lasów z Tysiącem Młodych! mrgreen wiem, odbiegam od tematu topiku, ale to szczegol, Vykk sie nie obrazi xp z jakiej to ksiazki, to zwierzatko? :> to z pana H.P. Lovecraft'a ......zew Cthulhu i te sprawy...... Shub_Niggurath miała też występ w pierwsze części kwejla........ 3nodding aham >_< sie zainteresowalam, moze siegne po te pozycje :> ale..staczamy sie na ksiazki, a to topic o filmach.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:05 pm
Ibris *wrocila zjarana ze starłorsow* maj gad, obi wan do anakina: "kochalem cie!" gonk nie opowiadaj crying gonk ...tez kcem crying crying crying opcy to mi z lekka Krakena przypomina blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:08 pm
Vykk Ibris *wrocila zjarana ze starłorsow* maj gad, obi wan do anakina: "kochalem cie!" gonk nie opowiadaj crying gonk ...tez kcem crying crying crying opcy to mi z lekka Krakena przypomina blaugh wulłar se puwłar XD ...nie idz na to sam, tylko z kims kto ma jaja i jeszcze wie, jak robic inne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:12 pm
Ibris Vykk Ibris *wrocila zjarana ze starłorsow* maj gad, obi wan do anakina: "kochalem cie!" gonk nie opowiadaj crying gonk ...tez kcem crying crying crying opcy to mi z lekka Krakena przypomina blaugh wulłar se puwłar XD ...nie idz na to sam, tylko z kims kto ma jaja i jeszcze wie, jak robic inne. wthii??...a na GW planuje isc z wodzem i krzychem na pewno biggrin chyba ze ktos jeszcze sie napatoczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 2:34 am
Ibris *wrocila zjarana ze starłorsow* maj gad, obi wan do anakina: "kochalem cie!" George Lucas dostosowuje sie do aktualnych czasow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:06 am
Vykk Ibris Vykk Ibris *wrocila zjarana ze starłorsow* maj gad, obi wan do anakina: "kochalem cie!" gonk nie opowiadaj crying gonk ...tez kcem crying crying crying opcy to mi z lekka Krakena przypomina blaugh wulłar se puwłar XD ...nie idz na to sam, tylko z kims kto ma jaja i jeszcze wie, jak robic inne. wthii??...a na GW planuje isc z wodzem i krzychem na pewno biggrin chyba ze ktos jeszcze sie napatoczy xd vouloir c'est pouvoir - chciec to moc, bejbe XD Pan Lucas nie potrafie pisac dialogow. Uwaga na puste zdania i latajace "ju ar de czułzen łan!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|