|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 8:44 am
Rita is Supernatural Sziasztok! 20 eves Las Vegas-i Magyar vagyok. 10 eve elek itt az USA-ban, de nem annyira jo. sweatdrop Tervezem hogy majd egyszer vissza koltozok Europaba. Foiskolan vagyok most mar *majdnem* harmadikos, es Angol irodalmat meg nyelvtant tanulok. Irni szeretnek. redface Amugy a kilenc oras ido elteres miatt lehet hogy nem fogunk gyakran talizni itt a Gaia-n, kiveve ha ti ilyen ejjeli eloskodok vagytok. 3nodding Ennyi! üdv én pont fent vok és most kérlek pontosan d.u. 5 óra 42 van... am las vegasban laksz?? eek énis akaroook... uh mien lehet ott lakni??!! ténleg mien? oan minden mint a filmekben??? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 8:48 am
napsugar üdv én pont fent vok és most kérlek pontosan d.u. 5 óra 42 van... am las vegasban laksz?? eek énis akaroook... uh mien lehet ott lakni??!! ténleg mien? oan minden mint a filmekben??? 4laugh Nem is olyan! Peldaul nem tudom hogy lattad e az utolso Ocean's filmet, a 13.-at. Na abba van az a bazi nagy szalloda a "The Bank," kerem szepen az nem is letezik! Hahaha. Amugy nagyon meleg van, mindig tele van a varos turistakkal. Bar nagyon nagy ez a hely szoval en eppen nem nagy gyakorisaggal jarok fel a foutcara ahol a millio hotel van. De tenyleg mi itt egy bazi nagy kert varos vagyunk, vannak akik meg azt hiszik hogy itt mindenki hotelekbe lakik! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 8:52 am
Rita is Supernatural napsugar üdv én pont fent vok és most kérlek pontosan d.u. 5 óra 42 van... am las vegasban laksz?? eek énis akaroook... uh mien lehet ott lakni??!! ténleg mien? oan minden mint a filmekben??? 4laugh Nem is olyan! Peldaul nem tudom hogy lattad e az utolso Ocean's filmet, a 13.-at. Na abba van az a bazi nagy szalloda a "The Bank," kerem szepen az nem is letezik! Hahaha. Amugy nagyon meleg van, mindig tele van a varos turistakkal. Bar nagyon nagy ez a hely szoval en eppen nem nagy gyakorisaggal jarok fel a foutcara ahol a millio hotel van. De tenyleg mi itt egy bazi nagy kert varos vagyunk, vannak akik meg azt hiszik hogy itt mindenki hotelekbe lakik! sweatdrop hehh akkor bocsi sweatdrop még nem jártam arrafelé és max a filmekből tudok tájékozódni..... am akkor is szép lehet, jeh én asszem örökre panelban fogok maradni crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 8:57 am
napsugar hehh akkor bocsi sweatdrop még nem jártam arrafelé és max a filmekből tudok tájékozódni..... am akkor is szép lehet, jeh én asszem örökre panelban fogok maradni crying Semmi baj! Hat szepnek nem a legszebb, igy a sivatag kellos kozepen... Haha. Bocsi de most mennem kell iskolaba, itt reggel 9 van. Csao, ugyis leszek meg en itt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 9:03 am
Rita is Supernatural napsugar hehh akkor bocsi sweatdrop még nem jártam arrafelé és max a filmekből tudok tájékozódni..... am akkor is szép lehet, jeh én asszem örökre panelban fogok maradni crying Semmi baj! Hat szepnek nem a legszebb, igy a sivatag kellos kozepen... Haha. Bocsi de most mennem kell iskolaba, itt reggel 9 van. Csao, ugyis leszek meg en itt! nekem még a sivatag is izginek tűnik... inkább mint az ahol én lakom... de lehet h csak azért mer ezt szoktam meg. de azér kíváncsi lennék mien a sivatag mellett lakni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 10:32 am
Kedves Rita is Supernatural Welkome little Hungary. Hehe Szerintem nem lehet túl jó a sivatag közepén, hisz az állandó a homok, fúúú meg hallotam, hogy a filmekben minden inkább "ideáll". A valóságról láttem egy dokomentum filmet. Majdnem olyan mint Budapest, csak noncs annyi kaszinó. Amúgy ha kell idegen vezetés Budapestem akkor válallom. Napsugár meg szerintem szívesen mutatja meg neked Szegedet is. biggrin (Amúgy bagoly vagyok úgy, hogy várlak.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 10:57 am
Ritkán én is vagyok. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 11:03 am
Medvelaszlo Kedves Rita is Supernatural Welkome little Hungary. Hehe Szerintem nem lehet túl jó a sivatag közepén, hisz az állandó a homok, fúúú meg hallotam, hogy a filmekben minden inkább "ideáll". A valóságról láttem egy dokomentum filmet. Majdnem olyan mint Budapest, csak noncs annyi kaszinó. Amúgy ha kell idegen vezetés Budapestem akkor válallom. Napsugár meg szerintem szívesen mutatja meg neked Szegedet is. biggrin (Amúgy bagoly vagyok úgy, hogy várlak.) én ugyis jobban szeretem szegedet 4laugh sztem szebb mint bp (bocsi medve)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 11:41 am
napsugar Medvelaszlo Kedves Rita is Supernatural Welkome little Hungary. Hehe Szerintem nem lehet túl jó a sivatag közepén, hisz az állandó a homok, fúúú meg hallotam, hogy a filmekben minden inkább "ideáll". A valóságról láttem egy dokomentum filmet. Majdnem olyan mint Budapest, csak noncs annyi kaszinó. Amúgy ha kell idegen vezetés Budapestem akkor válallom. Napsugár meg szerintem szívesen mutatja meg neked Szegedet is. biggrin (Amúgy bagoly vagyok úgy, hogy várlak.) én ugyis jobban szeretem szegedet 4laugh sztem szebb mint bp (bocsi medve)Semmi gond amúgy szerintem is ezért akarom megnézni!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 11:46 am
A szegedi Pipás Pista twisted rofl Tegnap hallottam a XXI. században
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 12:09 pm
Boli-chan A szegedi Pipás Pista twisted rofl Tegnap hallottam a XXI. században mien pipás pista??? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 12:30 pm
napsugar Boli-chan A szegedi Pipás Pista twisted rofl Tegnap hallottam a XXI. században mien pipás pista??? neutral A szegedi rém. 1900-as évek első felében ő volt a tanyavilág bérgyilkosa. Az asszonyok bérelték fel, hogy megölessék vele a férjüket. Állítólag még a gyerekekkel is megbeszélték, hogy akkor most a papát eltesszük láb alól. A börtönped pedig kiderült, hogy Pipás Pista nő volt, 1940-ben halt meg, 7 évet ült. twisted Ez egyébként most tök OFF, úgy hogy BOCSÁNAT, de kérdeztek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 2:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 5:27 am
Boli-chan napsugar Boli-chan A szegedi Pipás Pista twisted rofl Tegnap hallottam a XXI. században mien pipás pista??? neutral A szegedi rém. 1900-as évek első felében ő volt a tanyavilág bérgyilkosa. Az asszonyok bérelték fel, hogy megölessék vele a férjüket. Állítólag még a gyerekekkel is megbeszélték, hogy akkor most a papát eltesszük láb alól. A börtönped pedig kiderült, hogy Pipás Pista nő volt, 1940-ben halt meg, 7 évet ült. twisted Ez egyébként most tök OFF, úgy hogy BOCSÁNAT, de kérdeztek twisted ohh.... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 09, 2008 8:54 am
Hello Gondoltam irok ide.16 éves pesti fiú vagyok a Szabó Mesterbe tanulok szakácsnak ( sweatdrop ) Többnyire csak aranyra vadászok és diszitem a házat kocsit.Akit esetleg érdekel annak küldök képet xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|