Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23996 23997 23998 23999 24000 24001 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 9:36 am

Omega Sun

hmm... wytlumacz mi- moze ja glupia jestem i nie lapie- ale trenuje sie chyba po to, zeby grac lepiej a nie po to, zeby nie dac rady grac w ogole?

A kto to jest ten Rasiak (wiem tylko, ze pilkarz) i co takiego zrobil, ze wszyscy opowiadaja o nim kawaly?

no tak ale czesto jest tak ze jak masz jakies zgrupowanie przed jakimis meczami/turniejem to na treningach wyciskasz siodme poty... treningi sa bardzo intensywne, przez co pilkarze sa zmeczeni, brakuje im odpoczynku i swiezosci itp. czesto po zaraz po takim zgrupowaniu pilkarze nie maja optymalnej formy, ona powinna z czasem przyjsc.
podobno wlasnie takie bylo zgrupowanie naszej kadry w Szwajcarii wiec zawsze jest nadzieje ze nasi reprezentanci zdobeda forme na munidal, chociaz teraz przegrali.
nie wiadomo czy ta przegrana [ i prawdopodobna przegrana z chorwacja] to wina przetrenowania czy tez poprostu ten sklad do siebie nie pasuje i sa malo zgrani, czy tez wogole sa slabi i sie nie nadaja na mundial

Rasiak to Rasiak... zawodnik naszej kadry ja osobiscie go nie trawie [zreszta nie tylko ja] ulubieniec Janasa [tak na wszelki wypadek Janas to trener reprezentacji mrgreen ] podobno faktycznie mial dobry okres gry w drugiej lidze angielskiej ale to bylo dawno, a teraz zostalo z niego drewno... strzela bramki slabym przeciwnikom i ludzie czesto sie tym podnie... ekscytuja, a gdy gramy z kims silnym to on jest slaby, jedynym jego walorem jest wzrost chociaz czesto nie potrafi tego wykorzystac
a kawalow o nim jest pelno... bo jest z czego sie posmiac on powinien sie cieszyc wkoncu dzieki temu jest tez ulubienicem kibicow wink
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 9:42 am

zmykam
moze sie czego poucze
papa

Kiray

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 9:46 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 9:50 am

Kiray
Omega Sun

hmm... wytlumacz mi- moze ja glupia jestem i nie lapie- ale trenuje sie chyba po to, zeby grac lepiej a nie po to, zeby nie dac rady grac w ogole?

A kto to jest ten Rasiak (wiem tylko, ze pilkarz) i co takiego zrobil, ze wszyscy opowiadaja o nim kawaly?

no tak ale czesto jest tak ze jak masz jakies zgrupowanie przed jakimis meczami/turniejem to na treningach wyciskasz siodme poty... treningi sa bardzo intensywne, przez co pilkarze sa zmeczeni, brakuje im odpoczynku i swiezosci itp. czesto po zaraz po takim zgrupowaniu pilkarze nie maja optymalnej formy, ona powinna z czasem przyjsc.
podobno wlasnie takie bylo zgrupowanie naszej kadry w Szwajcarii wiec zawsze jest nadzieje ze nasi reprezentanci zdobeda forme na munidal, chociaz teraz przegrali.
nie wiadomo czy ta przegrana [ i prawdopodobna przegrana z chorwacja] to wina przetrenowania czy tez poprostu ten sklad do siebie nie pasuje i sa malo zgrani, czy tez wogole sa slabi i sie nie nadaja na mundial

Rasiak to Rasiak... zawodnik naszej kadry ja osobiscie go nie trawie [zreszta nie tylko ja] ulubieniec Janasa [tak na wszelki wypadek Janas to trener reprezentacji mrgreen ] podobno faktycznie mial dobry okres gry w drugiej lidze angielskiej ale to bylo dawno, a teraz zostalo z niego drewno... strzela bramki slabym przeciwnikom i ludzie czesto sie tym podnie... ekscytuja, a gdy gramy z kims silnym to on jest slaby, jedynym jego walorem jest wzrost chociaz czesto nie potrafi tego wykorzystac
a kawalow o nim jest pelno... bo jest z czego sie posmiac on powinien sie cieszyc wkoncu dzieki temu jest tez ulubienicem kibicow wink

aha, dzieki za informacje wink

Moze zaczne ogladac mecze naszej reprezentacji, z tego co widac, moze byc zabawnie...

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 9:54 am

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:00 am

Miyu_av_Isfolket

Kiray

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:04 am

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:05 am

Omega Sun
Captain

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:08 am

ninja dobrydzien ninja
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:09 am

Miyu_av_Isfolket

Kiray

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:12 am

Twistus
ninja dobrydzien ninja

siemka
masz dziure w kapturze i wlosy ci wystaja
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:13 am

Kiray
Twistus
ninja dobrydzien ninja

siemka
O.o serio? nie zauwazylam wink czesc Misiek :] mrgreen

Ryuukei oshii
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:13 am

Kiray

Omi to nie bedzie zabawne... jezeli oni zaprezentuja na mundialu to co bylo w meczu z Kolumbia to bedzie wstyd i hanba... to bedzie gorszy obciach niz mundial w Korei...

Nasz facet of w-fu zawsze powtarzal: "ktos musi byc ostatni..." wink
To zaden wstyd przegrac (chociaz to zalezy jak sie przegrywa, a ja pilki noznej nie ogladalam od lat i nie wiem jak wyglada gra naszej reprezentacji).
Swoja droga szkoda mi bardzo naszych pilkarzy. To duza presja psychiczna grac w reprezentacji polskiej, bo Polacy sa tacy, ze zawsze gnoja przegranych zamiast wspierac swoich reprezentantow do konca (i to nie tylko sportu sie tyczy)
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:23 am

Omega Sun
Kiray

Omi to nie bedzie zabawne... jezeli oni zaprezentuja na mundialu to co bylo w meczu z Kolumbia to bedzie wstyd i hanba... to bedzie gorszy obciach niz mundial w Korei...

Nasz facet of w-fu zawsze powtarzal: "ktos musi byc ostatni..." wink
To zaden wstyd przegrac (chociaz to zalezy jak sie przegrywa, a ja pilki noznej nie ogladalam od lat i nie wiem jak wyglada gra naszej reprezentacji).
Swoja droga szkoda mi bardzo naszych pilkarzy. To duza presja psychiczna grac w reprezentacji polskiej, bo Polacy sa tacy, ze zawsze gnoja przegranych zamiast wspierac swoich reprezentantow do konca (i to nie tylko sportu sie tyczy)

moga przegrac ale ze szwecja albo anglia po wyjsciu z grupy ale nie z kostaryka albo ekwadorem i nie w takim stylu jak ostatnio...
co tam nawet jak by przegrali z rywalami grupowami ale podwarunkiem ze by grali, grali ladnie to i tak szybko by kibice im przebaczyli [w koncu przywyklismy]
nie przesadzaj oni juz przywykli do presji wkoncu grajac w klubach maja to na codzien
nie zawsze... ile razy bylo tak ze kibice po przegranej reprezentacji spiewali "nic sie nie stalo"... ale niech nie robia tego w takim stylu jak we wtorek bo to wedlug mnie byla masakra... tam bylo zero zgrania, ruchu presingu... Kolumbijczycy mogli grac z naszymi w dziada, a ci nie potrafili nic na to poradzic

Kiray

Kiray

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 10:25 am

Twistus
Kiray
Twistus
ninja dobrydzien ninja

siemka
O.o serio? nie zauwazylam wink czesc Misiek :] mrgreen

teraz troche lepiej

moze jest tu jakas fanka tokio slumsa:
http://www.youtube.com/watch?v=3YifKv_JAJU&search=Gdzie jest mój miś
nie wiem czy to dobre bo sie nie znam
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23996 23997 23998 23999 24000 24001 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games