Omega Sun
hmm... wytlumacz mi- moze ja glupia jestem i nie lapie- ale trenuje sie chyba po to, zeby grac lepiej a nie po to, zeby nie dac rady grac w ogole?
A kto to jest ten Rasiak (wiem tylko, ze pilkarz) i co takiego zrobil, ze wszyscy opowiadaja o nim kawaly?
no tak ale czesto jest tak ze jak masz jakies zgrupowanie przed jakimis meczami/turniejem to na treningach wyciskasz siodme poty... treningi sa bardzo intensywne, przez co pilkarze sa zmeczeni, brakuje im odpoczynku i swiezosci itp. czesto po zaraz po takim zgrupowaniu pilkarze nie maja optymalnej formy, ona powinna z czasem przyjsc.
podobno wlasnie takie bylo zgrupowanie naszej kadry w Szwajcarii wiec zawsze jest nadzieje ze nasi reprezentanci zdobeda forme na munidal, chociaz teraz przegrali.
nie wiadomo czy ta przegrana [ i prawdopodobna przegrana z chorwacja] to wina przetrenowania czy tez poprostu ten sklad do siebie nie pasuje i sa malo zgrani, czy tez wogole sa slabi i sie nie nadaja na mundial
Rasiak to Rasiak... zawodnik naszej kadry ja osobiscie go nie trawie [zreszta nie tylko ja] ulubieniec Janasa [tak na wszelki wypadek Janas to trener reprezentacji mrgreen ] podobno faktycznie mial dobry okres gry w drugiej lidze angielskiej ale to bylo dawno, a teraz zostalo z niego drewno... strzela bramki slabym przeciwnikom i ludzie czesto sie tym podnie... ekscytuja, a gdy gramy z kims silnym to on jest slaby, jedynym jego walorem jest wzrost chociaz czesto nie potrafi tego wykorzystac
a kawalow o nim jest pelno... bo jest z czego sie posmiac on powinien sie cieszyc wkoncu dzieki temu jest tez ulubienicem kibicow wink