|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:28 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna BeeWolf_san >Załamany terrorysta rozsmieszony, dobra zabijam misia a wy zbierajcie kase teraz 20k bo zabije kolejne misie to juz nie jest zabawa< zobaczysz! jak kiedys przyjade do Warszawy to Ci normalnie krzywde zrobie domokun oj nie bedzie czasu... bo opieka nademna duzo czasu zajmuje ale on zabil MISIE! domokun udawaj ze nic sie nie stalo wink NIGDY! zreszta czem mi odbierasz przyjemnosc zabicia Beczki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:32 am
Aidanna NIGDY! zreszta czem mi odbierasz przyjemnosc zabicia Beczki crying Raczej możliwosc sprobowania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:33 am
Aidanna czem mi odbierasz przyjemnosc zabicia Beczki crying bo z nim najczesciej voodkie pije
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:35 am
BeeWolf_san Aidanna NIGDY! zreszta czem mi odbierasz przyjemnosc zabicia Beczki crying Raczej możliwosc sprobowania. no chociazby! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:38 am
Ozzwald Aidanna czem mi odbierasz przyjemnosc zabicia Beczki crying bo z nim najczesciej voodkie pije o jeeenu.... sweatdrop a moge sie z nim chociaz pobic? x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:38 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna NIGDY! zreszta czem mi odbierasz przyjemnosc zabicia Beczki crying Raczej możliwosc sprobowania. no chociazby! domokun aaaa Twoj avek ma wasy eek *smaruje ja woskiem do depilacji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:40 am
Omega Sun Aidanna BeeWolf_san Aidanna NIGDY! zreszta czem mi odbierasz przyjemnosc zabicia Beczki crying Raczej możliwosc sprobowania. no chociazby! domokun aaaa Twoj avek ma wasy eek *smaruje ja woskiem do depilacji* zostaw moje wasiki nyoooooooo crying *zciera wosk* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:41 am
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1332549,wiadomosc.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:54 am
Kiray http://mundial.onet.pl/0,1247843,1332549,wiadomosc.html to sie nazywa poswiecenie... Coz za krwawa manifestacja niezadowolenia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 9:04 am
Omega Sun Kiray http://mundial.onet.pl/0,1247843,1332549,wiadomosc.html to sie nazywa poswiecenie... Coz za krwawa manifestacja niezadowolenia sweatdrop co tam zlamany kregoslup... liczy siemilosc do sportu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 9:06 am
Kiray Omega Sun Kiray http://mundial.onet.pl/0,1247843,1332549,wiadomosc.html to sie nazywa poswiecenie... Coz za krwawa manifestacja niezadowolenia sweatdrop co tam zlamany kregoslup... liczy siemilosc do sportu ale z tego co widze przegladajac forum, polscy kibicie cos niebardzo kochaja nasza reprezentacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 9:11 am
jeszcze jeden klimatyczny dowcip: Pytanie do Rasiaka po meczu z Kolumbią: - Grzegorz gdzie byłeś?! - Biegałem... - Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie?... Omi bo sobie zasluzyli wtorkowym "meczem", bramkarze sie zblaznili a reszta druzyny nie byla lepsza... mi juz czesciowo przeszla zlosc na nich, teraz sie tylko z nich smieje ale nadal mam nadzieje ze to efekt ciezkich treningow [nie liczac kiksow bramkarzy] i faktycznie na mundial zyskaja forme...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 9:16 am
Kiray jeszcze jeden klimatyczny dowcip: Pytanie do Rasiaka po meczu z Kolumbią: - Grzegorz gdzie byłeś?! - Biegałem... - Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie?... Omi bo sobie zasluzyli wtorkowym "meczem", bramkarze sie zblaznili a reszta druzyny nie byla lepsza... mi juz czesciowo przeszla zlosc na nich, teraz sie tylko z nich smieje ale nadal mam nadzieje ze to efekt ciezkich treningow [nie liczac kiksow bramkarzy] i faktycznie na mundial zyskaja forme... hmm... wytlumacz mi- moze ja glupia jestem i nie lapie- ale trenuje sie chyba po to, zeby grac lepiej a nie po to, zeby nie dac rady grac w ogole? A kto to jest ten Rasiak (wiem tylko, ze pilkarz) i co takiego zrobil, ze wszyscy opowiadaja o nim kawaly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|