|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:01 am
*wpada popatrzeć*
Bee, ależ masz seksowną kieckę... xd
ale Ozz ma seksowniejszą, bo z cypelkiem na właściwszym miejscu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Omi jest bzduszna, nie ma serca, a ja biedny terrorysta misiowy musze to robic... Pewnie 10% ci odpale...dlaczego mam placic 3k za misia, ktory juz jest martwy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder *wpada popatrzeć* Bee, ależ masz seksowną kieckę... xd ale Ozz ma seksowniejszą, bo z cypelkiem na właściwszym miejscu... blaugh wypustke w centrum mojego ciala... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:05 am
Omega Sun Kiray Omega Sun Jak raz mu zaplace, to bedzie chcial wiecej i wiecej i bedzie mordowal kolejne misie. Jako general powinienes wiedziec, ze z terrorystami sie nie negocjuje. ninja ja bym zaplacil... mam zbyt dobre serce nie moglbym patrzec jak ten biedny misio ginie... jak pomysle co spotka cala jego rodzine po jego smierci Taty Zywiciela... to az sie plakac chce. Omi czasem trzeba sie poddac, dla dobra dzieci Bee jak by co to z 10% z okupu mi odpalisz?to ja te 3k wplace na jakis sierociniec, albo na program rodzin zastepczych skonczy sie na tym ze te 3k rozkradna urzedasy... i biedne sierotki nei dostana pieniedzy po za tym lepiej jest pomagac jednostce niz ogolowi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:05 am
Jaswinder *wpada popatrzeć* Bee, ależ masz seksowną kieckę... xd ale Ozz ma seksowniejszą, bo z cypelkiem na właściwszym miejscu... blaugh moze chcesz uratowac misie? Ja jestem zla i mam serce z kamienia, wiec ich los w Twoich rekach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray skonczy sie na tym ze te 3k rozkradna urzedasy... i biedne sierotki nei dostana pieniedzy po za tym lepiej jest pomagac jednostce niz ogolowi to wysle im paczke na swieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Jaswinder *wpada popatrzeć* Bee, ależ masz seksowną kieckę... xd ale Ozz ma seksowniejszą, bo z cypelkiem na właściwszym miejscu... blaugh moze chcesz uratowac misie? Ja jestem zla i mam serce z kamienia, wiec ich los w Twoich rekach blaugh jakie misie? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:07 am
Kiray Omega Sun Kiray Omega Sun Jak raz mu zaplace, to bedzie chcial wiecej i wiecej i bedzie mordowal kolejne misie. Jako general powinienes wiedziec, ze z terrorystami sie nie negocjuje. ninja ja bym zaplacil... mam zbyt dobre serce nie moglbym patrzec jak ten biedny misio ginie... jak pomysle co spotka cala jego rodzine po jego smierci Taty Zywiciela... to az sie plakac chce. Omi czasem trzeba sie poddac, dla dobra dzieci Bee jak by co to z 10% z okupu mi odpalisz?to ja te 3k wplace na jakis sierociniec, albo na program rodzin zastepczych skonczy sie na tym ze te 3k rozkradna urzedasy... i biedne sierotki nei dostana pieniedzy po za tym lepiej jest pomagac jednostce niz ogolowi pomagajac ogulowi kazdy dostanie zapalke... pomagajac jednostce dostanie ona schabowego z ziemniaczkami.... na mizerie juz nie styknie.... ale jednostka i tak sie naje i przynajmniej ona nie umrze... ktos przezyje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:09 am