|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:44 am
Mroczny Tato Kiray Omega Sun Nie dam sie sterroryzowac... Kazda wojna wymaga ofiar. Mis dostanie posmiertnie order zaslugi i jakos zatuszujemy sprawe ninja czy tu jestes nie czula pomysl o jego dzieciach... jak nie ma to moze miec, a jak ma to chyba nie chcesz aby zostaly sierotami... im powiesz wreczajac order za tatusia... ze ich ojciec nie byl wart marnych trzech tysiecy dzieci to pol biedy... a co z zona? zostanie sama i bedzie musiala pracowac na dwie zmiany zeby utrzymac polsierotki bedzie harowala jak wol na dwa/trzy etaty... i po jakims roku nie wytrzyma tego i popelni samobojstwo... a male misie trafia do sierocinca... te najmlodsze moze ktos adoptuje, ale to bedzie oznaczalo ze rozdzielenie rodzenstwa... w skutek tego najstarsze misie sierotki zejda na zla strone mocy i wstapia do jakiegos gangu i zgina w nicnieznaczacej strzelaninie ulicznej... aa to wszystko przez Omi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:46 am
Kiray Mroczny Tato Kiray Omega Sun Nie dam sie sterroryzowac... Kazda wojna wymaga ofiar. Mis dostanie posmiertnie order zaslugi i jakos zatuszujemy sprawe ninja czy tu jestes nie czula pomysl o jego dzieciach... jak nie ma to moze miec, a jak ma to chyba nie chcesz aby zostaly sierotami... im powiesz wreczajac order za tatusia... ze ich ojciec nie byl wart marnych trzech tysiecy dzieci to pol biedy... a co z zona? zostanie sama i bedzie musiala pracowac na dwie zmiany zeby utrzymac polsierotki bedzie harowala jak wol na dwa/trzy etaty... i po jakims roku nie wytrzyma tego i popelni samobojstwo... a male misie trafia do sierocinca... te najmlodsze moze ktos adoptuje, ale to bedzie oznaczalo ze rozdzielenie rodzenstwa... w skutek tego najstarsze misie sierotki zejda na zla strone mocy i wstapia do jakiegos gangu i zgina w nicnieznaczacej strzelaninie ulicznej... aa to wszystko przez Omi... a male nigdy nie zaznaja prawdziwej rodzicielskiej milosci... a to wszystko przez jej skapstwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:53 am
Kiray Omega Sun Nie dam sie sterroryzowac... Kazda wojna wymaga ofiar. Mis dostanie posmiertnie order zaslugi i jakos zatuszujemy sprawe ninja czy tu jestes nie czula pomysl o jego dzieciach... jak nie ma to moze miec, a jak ma to chyba nie chcesz aby zostaly sierotami... im powiesz wreczajac order za tatusia... ze ich ojciec nie byl wart marnych trzech tysiecy Jak raz mu zaplace, to bedzie chcial wiecej i wiecej i bedzie mordowal kolejne misie. Jako general powinienes wiedziec, ze z terrorystami sie nie negocjuje. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:55 am
Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato Kiray Omega Sun Nie dam sie sterroryzowac... Kazda wojna wymaga ofiar. Mis dostanie posmiertnie order zaslugi i jakos zatuszujemy sprawe ninja czy tu jestes nie czula pomysl o jego dzieciach... jak nie ma to moze miec, a jak ma to chyba nie chcesz aby zostaly sierotami... im powiesz wreczajac order za tatusia... ze ich ojciec nie byl wart marnych trzech tysiecy dzieci to pol biedy... a co z zona? zostanie sama i bedzie musiala pracowac na dwie zmiany zeby utrzymac polsierotki bedzie harowala jak wol na dwa/trzy etaty... i po jakims roku nie wytrzyma tego i popelni samobojstwo... a male misie trafia do sierocinca... te najmlodsze moze ktos adoptuje, ale to bedzie oznaczalo ze rozdzielenie rodzenstwa... w skutek tego najstarsze misie sierotki zejda na zla strone mocy i wstapia do jakiegos gangu i zgina w nicnieznaczacej strzelaninie ulicznej... aa to wszystko przez Omi... a male nigdy nie zaznaja prawdziwej rodzicielskiej milosci... a to wszystko przez jej skapstwo... bo pewnie trafia do rodziny gdzie ich nowy tato jest ***** sie zastanawiam kto tu jest tym niedobrym... Bee terrorysta czy Omi bo niechce spelnic zadan... dochodze do wniosku ze Omi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato a male nigdy nie zaznaja prawdziwej rodzicielskiej milosci... a to wszystko przez jej skapstwo... Taki madry jestes to sam zaplac. To nie ja im rozcinam brzuszki i podcinam gardla tylko Beeczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiray Omega Sun Nie dam sie sterroryzowac... Kazda wojna wymaga ofiar. Mis dostanie posmiertnie order zaslugi i jakos zatuszujemy sprawe ninja czy tu jestes nie czula pomysl o jego dzieciach... jak nie ma to moze miec, a jak ma to chyba nie chcesz aby zostaly sierotami... im powiesz wreczajac order za tatusia... ze ich ojciec nie byl wart marnych trzech tysiecy Jak raz mu zaplace, to bedzie chcial wiecej i wiecej i bedzie mordowal kolejne misie. Jako general powinienes wiedziec, ze z terrorystami sie nie negocjuje. ninja nie mozesz z gory ustalac ze sie nie uda... zbyt wiele tym ryzykujesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:56 am
fudżong: Melanie C - [Northern Star #02] Northern Star
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:57 am
Omega Sun Mroczny Tato a male nigdy nie zaznaja prawdziwej rodzicielskiej milosci... a to wszystko przez jej skapstwo... Taki madry jestes to sam zaplac. To nie ja im rozcinam brzuszki i podcinam gardla tylko Beeczka jakby to mnie terroryzowal to pewnie bym zaplacil. ale to ciebie wybral Kiray no pewnie ze Omi przeciez Bee tego nie chce, a Omi go do tego zmusza... pomysl sobie jaka jest bezduszna niszczac rodziny i ciagle zabijajac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:58 am
Mroczny Tato nie mozesz z gory ustalac ze sie nie uda... zbyt wiele tym ryzykujesz powtarzam pytanie: dlaczego Ty nie wplacisz okupu? blaugh Jestes tak samo winny smierci misiow jak ja. A Kiray sie nie liczy, bo on jest w zmowie z terrorystami ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:58 am
Omega Sun Jak raz mu zaplace, to bedzie chcial wiecej i wiecej i bedzie mordowal kolejne misie. Jako general powinienes wiedziec, ze z terrorystami sie nie negocjuje. ninja ja bym zaplacil... mam zbyt dobre serce nie moglbym patrzec jak ten biedny misio ginie... jak pomysle co spotka cala jego rodzine po jego smierci Taty Zywiciela... to az sie plakac chce. Omi czasem trzeba sie poddac, dla dobra dzieci Bee jak by co to z 10% z okupu mi odpalisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:59 am
Omega Sun Mroczny Tato a male nigdy nie zaznaja prawdziwej rodzicielskiej milosci... a to wszystko przez jej skapstwo... Taki madry jestes to sam zaplac. To nie ja im rozcinam brzuszki i podcinam gardla tylko Beeczka Ty nie robisz tego własnymi, ale to tak jak bys ty je mordowała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:00 am
Kiray Omega Sun Jak raz mu zaplace, to bedzie chcial wiecej i wiecej i bedzie mordowal kolejne misie. Jako general powinienes wiedziec, ze z terrorystami sie nie negocjuje. ninja ja bym zaplacil... mam zbyt dobre serce nie moglbym patrzec jak ten biedny misio ginie... jak pomysle co spotka cala jego rodzine po jego smierci Taty Zywiciela... to az sie plakac chce. Omi czasem trzeba sie poddac, dla dobra dzieci Bee jak by co to z 10% z okupu mi odpalisz?to ja te 3k wplace na jakis sierociniec, albo na program rodzin zastepczych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:01 am
blogoslawione toalety publiczneeeee.... na cholernej raclawickiej w metrze nie ma klopaaaaa... jak bylem nawalony to musialem lac przy jakims samochodzieeeeeeee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Mroczny Tato nie mozesz z gory ustalac ze sie nie uda... zbyt wiele tym ryzykujesz powtarzam pytanie: dlaczego Ty nie wplacisz okupu? blaugh Jestes tak samo winny smierci misiow jak ja. A Kiray sie nie liczy, bo on jest w zmowie z terrorystami ninja Omi on przeciez ciebie terroryzuje. ja jestem tylko obserwatorem i staram sie jak najlepiej dla dobra rodziny i zycia tych biednych niewinnych i bezbronnych stworzen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Omega Sun Jak raz mu zaplace, to bedzie chcial wiecej i wiecej i bedzie mordowal kolejne misie. Jako general powinienes wiedziec, ze z terrorystami sie nie negocjuje. ninja ja bym zaplacil... mam zbyt dobre serce nie moglbym patrzec jak ten biedny misio ginie... jak pomysle co spotka cala jego rodzine po jego smierci Taty Zywiciela... to az sie plakac chce. Omi czasem trzeba sie poddac, dla dobra dzieci Bee jak by co to z 10% z okupu mi odpalisz?Omi jest bzduszna, nie ma serca, a ja biedny terrorysta misiowy musze to robic... Pewnie 10% ci odpale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|