|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:15 am
BeeWolf_san Mroczny Tato Omega Sun i jaki teraz pozytek z martwego misia? Omi, to blef... nie widac krwi blaugh wink A czy ty wiesz, ze to Mis pluszowy ?! On nie ma krwi... A teraz i nie ma zycia... Buhaha ... Dźga Aidane w oko, noga misia... ale... ale.. ale... masz mnie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:18 am
rofl Bee umiescc te zdjecia z miskiem na stronce od Partyzanckiego Terrroryzmu albo nakrec z nim film - egzekucje pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:20 am
BeeWolf_san Mroczny Tato Omega Sun i jaki teraz pozytek z martwego misia? Omi, to blef... nie widac krwi blaugh wink A czy ty wiesz, ze to Mis pluszowy ?! On nie ma krwi... A teraz i nie ma zycia... Buhaha ... Dźga Aidane w oko, noga misia... zabiles misia! to sie liczy! nienawidze Cie! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:21 am
BeeWolf_san Taka jesteś cwana ... Płac i nie gadaj bo będziesz mieć na sumieniu drugiego misia, widzisz do czego jestem zdolny jeden juz nie żyje...  misiobojco! Nie probuj zwalic wszystkiego na mnie, to Ty go zabiles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:22 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *rzut kaszalora na Rin* BOOOOOZIU JAK JA DAWNO CIE NIE WIDZIALAM!!!!! *tuli* 4laugh blaugh heart U! A! ostroznie ninja spadlam z wlasnych schodow =-='''''''' Ale... Ale... to przez psa ! kreci mi sie pod nogami =-= . * tuli koslawo* 4laugh jaaaasne xd i tak Cie kochamy rofl Jak tam szkola XDDD - nie no serio sie pytam bo kiedys mowilas o ciezkiej sytuacji >_> no fizyke zaliczylam.... ale jeszcze chemia... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:22 am
Kiray rofl Bee umiescc te zdjecia z miskiem na stronce od Partyzanckiego Terrroryzmu albo nakrec z nim film - egzekucje pirate kusza ale macie pomysly xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:26 am
Omega Sun BeeWolf_san Taka jesteś cwana ... Płac i nie gadaj bo będziesz mieć na sumieniu drugiego misia, widzisz do czego jestem zdolny jeden juz nie żyje...  misiobojco! Nie probuj zwalic wszystkiego na mnie, to Ty go zabiles ' Ty mnie babo nie zagaduj tylko dawaj kase jeszcze jeden taki wybryk a Miś zginie jak poprzednik... mrgreen Kiray: a dam ozzemu, moze umiesci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:31 am
oi oi oi Omi rob to co ci karze... nie widzisz ze to szaleniec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:31 am
BeeWolf_san Omega Sun misiobojco! Nie probuj zwalic wszystkiego na mnie, to Ty go zabiles ' Ty mnie babo nie zagaduj tylko dawaj kase jeszcze jeden taki wybryk a Miś zginie jak poprzednik... mrgreen Kiray: a dam ozzemu, moze umiesci... Nie dam sie sterroryzowac... Kazda wojna wymaga ofiar. Mis dostanie posmiertnie order zaslugi i jakos zatuszujemy sprawe ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:34 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Taka jesteś cwana ... Płac i nie gadaj bo będziesz mieć na sumieniu drugiego misia, widzisz do czego jestem zdolny jeden juz nie żyje...  misiobojco! Nie probuj zwalic wszystkiego na mnie, to Ty go zabiles ' Ty mnie babo nie zagaduj tylko dawaj kase jeszcze jeden taki wybryk a Miś zginie jak poprzednik... mrgreen Kiray: a dam ozzemu, moze umiesci... jestes paskudny crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:35 am
Omega Sun Nie dam sie sterroryzowac... Kazda wojna wymaga ofiar. Mis dostanie posmiertnie order zaslugi i jakos zatuszujemy sprawe ninja czy tu jestes nie czula pomysl o jego dzieciach... jak nie ma to moze miec, a jak ma to chyba nie chcesz aby zostaly sierotami... im powiesz wreczajac order za tatusia... ze ich ojciec nie byl wart marnych trzech tysiecy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:38 am
Kiray Omega Sun Nie dam sie sterroryzowac... Kazda wojna wymaga ofiar. Mis dostanie posmiertnie order zaslugi i jakos zatuszujemy sprawe ninja czy tu jestes nie czula pomysl o jego dzieciach... jak nie ma to moze miec, a jak ma to chyba nie chcesz aby zostaly sierotami... im powiesz wreczajac order za tatusia... ze ich ojciec nie byl wart marnych trzech tysiecy dzieci to pol biedy... a co z zona? zostanie sama i bedzie musiala pracowac na dwie zmiany zeby utrzymac polsierotki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|