|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:45 am
Aidanna Miyu_av_Isfolket Aidanna Mroczny Tato Aidanna hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp proponuje lowienie... ninja net mi narazie jeszcze nieteges... niewyzerowali mi tego tam... nyo... xd i wszytsko jasne rofl Grunt ze prad masz xd bo u nas w szkole dzisiaj prądu nie było xp w szatni było cieeemno xD a to wogole to skad jestes ninja Z Stargardu takie zadupie pod Szczecinem xp a ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:47 am
Mroczny Tato Aidanna Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun a po co sobie cos takiego zakladac? i czy czasem to nie chodzi o upload'y i download'y? chyba nie... nie wiem xp zreszta to nie ja wubieralam jakie lacze chcem tylko tata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:48 am
Miyu_av_Isfolket Z Stargardu takie zadupie pod Szczecinem xp a ty? gdansk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:51 am
Aidanna Mroczny Tato Aidanna Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun a po co sobie cos takiego zakladac? i czy czasem to nie chodzi o upload'y i download'y? chyba nie... nie wiem xp zreszta to nie ja wubieralam jakie lacze chcem tylko tata mialem neostrade i juz chyba nigdy jej miec nie bede... zniechecila mnie do siebie tak jak cala telekompromitacja 3nodding a ojciec ci chyba cos takiego zalozyl zebys duzo przy necie nie siedziala blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:52 am
Aidanna Miyu_av_Isfolket Z Stargardu takie zadupie pod Szczecinem xp a ty? gdansk xp ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:53 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Aidanna Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun a po co sobie cos takiego zakladac? i czy czasem to nie chodzi o upload'y i download'y? chyba nie... nie wiem xp zreszta to nie ja wubieralam jakie lacze chcem tylko tata mialem neostrade i juz chyba nigdy jej miec nie bede... zniechecila mnie do siebie tak jak cala telekompromitacja 3nodding a ojciec ci chyba cos takiego zalozyl zebys duzo przy necie nie siedziala blaugh nie wiem czemu... najtansze to chyba bylo... xp zreszta tata na wszystkich kompach ma neostrade i mu to chyba taniej wychodzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:53 am
Aidanna Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun ja tego limitu nie zuzywam nawet w 1/4 a mam najmniejszy z mozliwych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:54 am
Aidanna nie wiem czemu... najtansze to chyba bylo... xp zreszta tata na wszystkich kompach ma neostrade i mu to chyba taniej wychodzi xp 'wszystkich' to ile wy macie kompow? oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:54 am
ho ho ho... jak co to w durem lowie rybki jakby kto sie chcial przylaczyc... haslo : polacy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:55 am
Mroczny Tato mialem neostrade i juz chyba nigdy jej miec nie bede... zniechecila mnie do siebie tak jak cala telekompromitacja 3nodding a ojciec ci chyba cos takiego zalozyl zebys duzo przy necie nie siedziala blaugh tego sie nie zaklada umyslnie, kazda oferta na stale polaczenie do internetu w neostadzie ma ograniczonie w postaci limitu pobieranych danych. Jak sie go przekroczy to net zwalnia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:56 am
Mroczny Tato Aidanna nie wiem czemu... najtansze to chyba bylo... xp zreszta tata na wszystkich kompach ma neostrade i mu to chyba taniej wychodzi xp 'wszystkich' to ile wy macie kompow? oO tata ma... yyy... chyba piec... a u siebie w domu mam dwa tylko, ze jeden nie dziala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:57 am
Omega Sun Aidanna Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun ja tego limitu nie zuzywam nawet w 1/4 a mam najmniejszy z mozliwych xd Ja tez mam neostrade , wnerwiajace te ograniczenie, wczesniej nic takiego nie mialam, ale odkad sie przeprowadzilam to do mnie najlatwiej ona dochodzi ninja Tak w ogole to witam wszystkich whee ( po miesiecznej przerwie od neta ) 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:57 am
Omega Sun Mroczny Tato chyba nie... nie wiem xp zreszta to nie ja wubieralam jakie lacze chcem tylko tata mialem neostrade i juz chyba nigdy jej miec nie bede... zniechecila mnie do siebie tak jak cala telekompromitacja 3nodding a ojciec ci chyba cos takiego zalozyl zebys duzo przy necie nie siedziala blaugh tego sie nie zaklada umyslnie, kazda oferta na stale polaczenie do internetu w neostadzie ma ograniczonie w postaci limitu pobieranych danych. Jak sie go przekroczy to net zwalnia blaugh nyo niestety xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:58 am
Rin_Youkai Omega Sun Aidanna Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun ja tego limitu nie zuzywam nawet w 1/4 a mam najmniejszy z mozliwych xd Ja tez mam neostrade , wnerwiajace te ograniczenie, wczesniej nic takiego nie mialam, ale odkad sie przeprowadzilam to do mnie najlatwiej ona dochodzi ninja Tak w ogole to witam wszystkich whee ( po miesiecznej przerwie od neta ) 4laugh 4laugh *rzut kaszalota na Rin* BOOOOOZIU JAK JA DAWNO CIE NIE WIDZIALAM!!!!! *tuli* 4laugh blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|