Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23988 23989 23990 23991 23992 23993 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:45 am

Aidanna
Miyu_av_Isfolket
Aidanna
Mroczny Tato
Aidanna
hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja

Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp
proponuje lowienie... ninja
net mi narazie jeszcze nieteges... niewyzerowali mi tego tam... nyo... xd i wszytsko jasne rofl
Grunt ze prad masz xd bo u nas w szkole dzisiaj prądu nie było xp w szatni było cieeemno xD
a to wogole to skad jestes ninja
Z Stargardu takie zadupie pod Szczecinem xp a ty?
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:47 am

Mroczny Tato
Aidanna
Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun
a po co sobie cos takiego zakladac? i czy czasem to nie chodzi o upload'y i download'y?
chyba nie... nie wiem xp zreszta to nie ja wubieralam jakie lacze chcem tylko tata

Aidanna

Aidanna

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:48 am

Miyu_av_Isfolket
gdansk xp
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:51 am

Aidanna
Mroczny Tato
Aidanna
Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun
a po co sobie cos takiego zakladac? i czy czasem to nie chodzi o upload'y i download'y?
chyba nie... nie wiem xp zreszta to nie ja wubieralam jakie lacze chcem tylko tata
mialem neostrade i juz chyba nigdy jej miec nie bede... zniechecila mnie do siebie tak jak cala telekompromitacja 3nodding a ojciec ci chyba cos takiego zalozyl zebys duzo przy necie nie siedziala blaugh

Mroczny Tato

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:52 am

Aidanna
Miyu_av_Isfolket
gdansk xp
ninja
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:53 am

Mroczny Tato
Aidanna
Mroczny Tato
Aidanna
mialem neostrade i juz chyba nigdy jej miec nie bede... zniechecila mnie do siebie tak jak cala telekompromitacja 3nodding a ojciec ci chyba cos takiego zalozyl zebys duzo przy necie nie siedziala blaugh
nie wiem czemu... najtansze to chyba bylo... xp zreszta tata na wszystkich kompach ma neostrade i mu to chyba taniej wychodzi xp

Aidanna

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:53 am

Aidanna

ja tego limitu nie zuzywam nawet w 1/4 a mam najmniejszy z mozliwych xd
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:54 am

Aidanna
nie wiem czemu... najtansze to chyba bylo... xp zreszta tata na wszystkich kompach ma neostrade i mu to chyba taniej wychodzi xp
'wszystkich' to ile wy macie kompow? oO

Mroczny Tato

Aidanna

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:54 am

ho ho ho... jak co to w durem lowie rybki jakby kto sie chcial przylaczyc... haslo : polacy xp
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:55 am

Mroczny Tato

tego sie nie zaklada umyslnie, kazda oferta na stale polaczenie do internetu w neostadzie ma ograniczonie w postaci limitu pobieranych danych. Jak sie go przekroczy to net zwalnia blaugh

Omega Sun
Captain

Aidanna

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:56 am

Mroczny Tato
Aidanna
'wszystkich' to ile wy macie kompow? oO
tata ma... yyy... chyba piec... a u siebie w domu mam dwa tylko, ze jeden nie dziala xp
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:57 am

Omega Sun
Aidanna

Ja tez mam neostrade , wnerwiajace te ograniczenie, wczesniej nic takiego nie mialam, ale odkad sie przeprowadzilam to do mnie najlatwiej ona dochodzi ninja

Tak w ogole to witam wszystkich whee ( po miesiecznej przerwie od neta ) 4laugh 4laugh

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Aidanna

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:57 am

Omega Sun
Mroczny Tato

tego sie nie zaklada umyslnie, kazda oferta na stale polaczenie do internetu w neostadzie ma ograniczonie w postaci limitu pobieranych danych. Jak sie go przekroczy to net zwalnia blaugh nyo niestety xp domokun
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:58 am

Rin_Youkai
Omega Sun
Aidanna

Ja tez mam neostrade , wnerwiajace te ograniczenie, wczesniej nic takiego nie mialam, ale odkad sie przeprowadzilam to do mnie najlatwiej ona dochodzi ninja

Tak w ogole to witam wszystkich whee ( po miesiecznej przerwie od neta ) 4laugh 4laugh
*rzut kaszalota na Rin* BOOOOOZIU JAK JA DAWNO CIE NIE WIDZIALAM!!!!! *tuli* 4laugh blaugh heart

Aidanna

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 6:59 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23988 23989 23990 23991 23992 23993 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games