|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:30 am
Mroczny Tato Miyu_av_Isfolket Mroczny Tato Miyu_av_Isfolket To fajnie masz whee ja mam tylko 1 sprawdzian i na 9 do budy wkońcu sie wyspie xd tja.. ja na 8 i nieciekawe lekcje. a do ktorej klasy chodzisz? 1 liceum ^^"""" sweatdrop a ty? jeszcze 3 gim ok. milo bylo, a teraz szpadam pograc pa 4laugh papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:31 am
hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja
Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:33 am
Aidanna hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp no prosze, pizamki, ktore kiedys wszyscy przeklinali i nikt nie chcial kupowac nagle staly sie obiektem pozadania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:34 am
Aidanna hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp Hejka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:36 am
Aidanna hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp proponuje lowienie... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:36 am
Omega Sun Aidanna hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp no prosze, pizamki, ktore kiedys wszyscy przeklinali i nikt nie chcial kupowac nagle staly sie obiektem pozadania wink właśnie zastanawiałam się nad pijamką xD _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:38 am
Mroczny Tato Aidanna hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp proponuje lowienie... ninja net mi narazie jeszcze nieteges... niewyzerowali mi tego tam... nyo... xd i wszytsko jasne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Mroczny Tato Aidanna hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp proponuje lowienie... ninja net mi narazie jeszcze nieteges... niewyzerowali mi tego tam... nyo... xd i wszytsko jasne rofl e?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Mroczny Tato Aidanna hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp proponuje lowienie... ninja net mi narazie jeszcze nieteges... niewyzerowali mi tego tam... nyo... xd i wszytsko jasne rofl Grunt ze prad masz xd bo u nas w szkole dzisiaj prądu nie było xp w szatni było cieeemno xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:41 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Aidanna hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp proponuje lowienie... ninja net mi narazie jeszcze nieteges... niewyzerowali mi tego tam... nyo... xd i wszytsko jasne rofl e? Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:43 am
Miyu_av_Isfolket Aidanna Mroczny Tato Aidanna hmm... jak tu zdobyc goldy na pijamke... ninja Hej wszytskim biggrin juz mi sie niechce dzis uczyc xp proponuje lowienie... ninja net mi narazie jeszcze nieteges... niewyzerowali mi tego tam... nyo... xd i wszytsko jasne rofl Grunt ze prad masz xd bo u nas w szkole dzisiaj prądu nie było xp w szatni było cieeemno xD a to wogole to skad jestes ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:44 am
Aidanna Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun a po co sobie cos takiego zakladac? i czy czasem to nie chodzi o upload'y i download'y?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:45 am
Mroczny Tato Aidanna Ilość pobranych danych ... w neostradzie takie ograniczenie mam... xp a wtym miesiacu przekroczylam i czekam az wyzeruja bo net muli domokun a po co sobie cos takiego zakladac? i czy czasem to nie chodzi o upload'y i download'y? uwierz, tez bym nie chciala tego miec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|