|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:40 am
~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ super. xp. a u mnie dzisiaj jest majka jeżowska śpiewająca przeboje dżemu X_X ratunku. zazdroszcze sad majke ostatni raz widzialem w 3 podstawowce (jakies 7 lat temu) i nawet dostalem autograf cool heart super, masz sie czym chwalić XD a ja nie zapomne mojego pierwszego koncertu... piaaaaseeeek...! heart jestem znajomym piaska cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:42 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ super. xp. a u mnie dzisiaj jest majka jeżowska śpiewająca przeboje dżemu X_X ratunku. zazdroszcze sad majke ostatni raz widzialem w 3 podstawowce (jakies 7 lat temu) i nawet dostalem autograf cool heart super, masz sie czym chwalić XD a ja nie zapomne mojego pierwszego koncertu... piaaaaseeeek...! heart jestem znajomym piaska cool  ma temu dowidzic ramka z czerwonym krzyzykiem;]?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:44 am
~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ super. xp. a u mnie dzisiaj jest majka jeżowska śpiewająca przeboje dżemu X_X ratunku. zazdroszcze sad majke ostatni raz widzialem w 3 podstawowce (jakies 7 lat temu) i nawet dostalem autograf cool heart super, masz sie czym chwalić XD a ja nie zapomne mojego pierwszego koncertu... piaaaaseeeek...! heart jestem znajomym piaska cool ma temu dowidzic ramka z czerwonym krzyzykiem;]? cos mie sie zepsulo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:45 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato zazdroszcze sad majke ostatni raz widzialem w 3 podstawowce (jakies 7 lat temu) i nawet dostalem autograf cool heart super, masz sie czym chwalić XD a ja nie zapomne mojego pierwszego koncertu... piaaaaseeeek...! heart jestem znajomym piaska cool ma temu dowidzic ramka z czerwonym krzyzykiem;]? cos mie sie zepsulo crying  _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:46 am
chyba serwer mi padl xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:47 am
a mi gg. spadam, posprzatac i sie uczyc. bye.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:50 am
~~lena-undesaid~~ a mi gg. spadam, posprzatac i sie uczyc. bye. bo gg to syf mrgreen narazie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:03 am
Haaalo >,> jest tu kto <,< ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:03 am
Miyu_av_Isfolket Haaalo >,> jest tu kto <,< ninja mejbi bejbi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:05 am
Mroczny Tato Miyu_av_Isfolket Haaalo >,> jest tu kto <,< ninja mejbi bejbi wink Hejka ^^ jak tam dzień mija? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:12 am
Miyu_av_Isfolket Mroczny Tato Miyu_av_Isfolket Haaalo >,> jest tu kto <,< ninja mejbi bejbi wink Hejka ^^ jak tam dzień mija? ninja a tak se... jeszcze jutro i mam labe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:19 am
Mroczny Tato Miyu_av_Isfolket Mroczny Tato Miyu_av_Isfolket Haaalo >,> jest tu kto <,< ninja mejbi bejbi wink Hejka ^^ jak tam dzień mija? ninja a tak se... jeszcze jutro i mam labe 3nodding To fajnie masz whee ja mam tylko 1 sprawdzian i na 9 do budy wkońcu sie wyspie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:21 am
Miyu_av_Isfolket To fajnie masz whee ja mam tylko 1 sprawdzian i na 9 do budy wkońcu sie wyspie xd tja.. ja na 8 i nieciekawe lekcje. a do ktorej klasy chodzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:22 am
Mroczny Tato Miyu_av_Isfolket To fajnie masz whee ja mam tylko 1 sprawdzian i na 9 do budy wkońcu sie wyspie xd tja.. ja na 8 i nieciekawe lekcje. a do ktorej klasy chodzisz? 1 liceum ^^"""" sweatdrop a ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 6:26 am
Miyu_av_Isfolket Mroczny Tato Miyu_av_Isfolket To fajnie masz whee ja mam tylko 1 sprawdzian i na 9 do budy wkońcu sie wyspie xd tja.. ja na 8 i nieciekawe lekcje. a do ktorej klasy chodzisz? 1 liceum ^^"""" sweatdrop a ty? jeszcze 3 gim ok. milo bylo, a teraz szpadam pograc pa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|