|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:05 am
bu.
nie jak sie ma gitare na plecach, rozwalona parasolke i morke spodnie. xp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:07 am
~~lena-undesaid~~ bu. nie jak sie ma gitare na plecach, rozwalona parasolke i morke spodnie. xp. ja tam nigdy nie nosze paryzola ani kurtek z kapturem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:09 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ bu. nie jak sie ma gitare na plecach, rozwalona parasolke i morke spodnie. xp. ja tam nigdy nie nosze paryzola ani kurtek z kapturem blaugh a aj tak. bo ja nie chce byc mokra. i mi zimno teraz. stare a poza tym to kurde mamy lato jak talala. w niemczech 3m śniegu. w tatrach polskich 60cm. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:11 am
~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ bu. nie jak sie ma gitare na plecach, rozwalona parasolke i morke spodnie. xp. ja tam nigdy nie nosze paryzola ani kurtek z kapturem blaugh a aj tak. bo ja nie chce byc mokra. i mi zimno teraz. stare a poza tym to kurde mamy lato jak talala. w niemczech 3m śniegu. w tatrach polskich 60cm. stare pogody nie przewidzisz a ze lato do dupy to juz wina dziadka mroza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:13 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ bu. nie jak sie ma gitare na plecach, rozwalona parasolke i morke spodnie. xp. ja tam nigdy nie nosze paryzola ani kurtek z kapturem blaugh a aj tak. bo ja nie chce byc mokra. i mi zimno teraz. stare a poza tym to kurde mamy lato jak talala. w niemczech 3m śniegu. w tatrach polskich 60cm. stare pogody nie przewidzisz a ze lato do dupy to juz wina dziadka mroza xd ale ja chce do licha lato! a nie kurde jesien w czerwcu -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:14 am
~~lena-undesaid~~ ale ja chce do licha lato! a nie kurde jesien w czerwcu -.- *glasku glasku* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:17 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ ale ja chce do licha lato! a nie kurde jesien w czerwcu -.- *glasku glasku* sweatdrop xp tja. jak tam z twoja nauka na gitarze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:20 am
~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ ale ja chce do licha lato! a nie kurde jesien w czerwcu -.- *glasku glasku* sweatdrop xp tja. jak tam z twoja nauka na gitarze? nie idzie. a tak wlasciwie to stoi, bo nie mam kiedy sie zapisac... jak mam to zawsze cos wypanie. trza poczekac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:22 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ ale ja chce do licha lato! a nie kurde jesien w czerwcu -.- *glasku glasku* sweatdrop xp tja. jak tam z twoja nauka na gitarze? nie idzie. a tak wlasciwie to stoi, bo nie mam kiedy sie zapisac... jak mam to zawsze cos wypanie. trza poczekac to jednak jakas szkola, tak? a jaka dokladnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:24 am
~~lena-undesaid~~ to jednak jakas szkola, tak? a jaka dokladnie? nie.. to jakis facet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:33 am
~~lena-undesaid~~ super. xp. a u mnie dzisiaj jest majka jeżowska śpiewająca przeboje dżemu X_X ratunku. zazdroszcze sad majke ostatni raz widzialem w 3 podstawowce (jakies 7 lat temu) i nawet dostalem autograf cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:36 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ super. xp. a u mnie dzisiaj jest majka jeżowska śpiewająca przeboje dżemu X_X ratunku. zazdroszcze sad majke ostatni raz widzialem w 3 podstawowce (jakies 7 lat temu) i nawet dostalem autograf cool heart super, masz sie czym chwalić XD a ja nie zapomne mojego pierwszego koncertu... piaaaaseeeek...! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|