|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:44 am
Zycze sobie wszystkiego dobrego w tym dniu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 3:11 am
kutfa, nie widze pieniedzy na Dzien Dziecka... a co rok byly crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 3:37 am
Ludziska, jak zobaczycie gdzies Addika powiedzcie mu, zeby sie do mnie odezwaĆ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 3:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 3:50 am
nie ma... pewnie w tym roku bylas niegrzeczna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 3:56 am
Omega Sun nie ma... pewnie w tym roku bylas niegrzeczna wink Moze juz nie ejstem dzieckiem! *groza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 4:00 am
Delein the Wildest Omega Sun nie ma... pewnie w tym roku bylas niegrzeczna wink Moze juz nie ejstem dzieckiem! *groza* no coz... starosc dopada kazdego predzej czy pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 4:02 am
Omega Sun Delein the Wildest Omega Sun nie ma... pewnie w tym roku bylas niegrzeczna wink Moze juz nie ejstem dzieckiem! *groza* no coz... starosc dopada kazdego predzej czy pozniej Masz ci los...podstarzaĆa juz jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 4:05 am
Delein the Wildest Masz ci los...podstarzaĆa juz jestem. Mnie facet w sklepie wzial za matke mojej siostry crying dzis mi sie snil moj wlasny slub... To bylo przerazajace... tlum ludzi... suknia a'la beza... bleee gonk Az sie musialam obudzic z tego wszystkiego... brrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 4:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 4:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 4:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 4:20 am
Delein the Wildest A bo ja wiem Oo Moze masz za duzo obowiazkow... No faktycznie, troche tego jest sweatdrop ale coz, trzeba jakos dorabiac. A wlasnie, zapomnialam, ze sie umowilam z klientka confused Wracam za godzinke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 4:21 am
Omega Sun Delein the Wildest A bo ja wiem Oo Moze masz za duzo obowiazkow... No faktycznie, troche tego jest sweatdrop ale coz, trzeba jakos dorabiac. A wlasnie, zapomnialam, ze sie umowilam z klientka confused Wracam za godzinke. No widzisz, cos w tym jest :] Na razie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|