|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:06 pm
Twistus ninja wiecie co jest satanistyczne? "we are the champions" w wydaniu "crazy frog" ninja xd strach sie bac domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:06 pm
Twistus ninja wiecie co jest satanistyczne? "we are the champions" w wydaniu "crazy frog" ninja ani nie chce tego slyszec... WNMP: Diary Of Dreams- Tears Of Laughter
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:11 pm
Delein the Wildest Twistus ninja wiecie co jest satanistyczne? "we are the champions" w wydaniu "crazy frog" ninja ani nie chce tego slyszec... WNMP: Diary Of Dreams- Tears Of Laughter a crazy frog to w ogole jest artysta? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:13 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Twistus ninja wiecie co jest satanistyczne? "we are the champions" w wydaniu "crazy frog" ninja ani nie chce tego slyszec... WNMP: Diary Of Dreams- Tears Of Laughter a crazy frog to w ogole jest artysta? razz Dla niektorych chyba tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:14 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Twistus ninja wiecie co jest satanistyczne? "we are the champions" w wydaniu "crazy frog" ninja ani nie chce tego slyszec... WNMP: Diary Of Dreams- Tears Of Laughter a crazy frog to w ogole jest artysta? razz Dla niektorych chyba tak... biale rekawiczki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:15 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Twistus ninja wiecie co jest satanistyczne? "we are the champions" w wydaniu "crazy frog" ninja ani nie chce tego slyszec... WNMP: Diary Of Dreams- Tears Of Laughter a crazy frog to w ogole jest artysta? razz Dla niektorych chyba tak... Strach pomyslec ilu jeszcze 'artystow' jest na swiecie =='
dobry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:16 pm
chodziło raczej o średnią wieku 14... Ave Gail!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:18 pm
Delein the Wildest chodziło raczej o średnią wieku 14... Ave Gail! tez prawda... witam pania 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:20 pm
...Hit na mundial to naprawde genialny pomysl, szczegolnie w wykonaniu panienek Queens, oujee... X_x jakie to pozytywne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:20 pm
Typowa droga kinder metala wink czyli jak stać sie mrocznym w 5 krokach :]
1.Tokio Hotel 2.The Rasmus 3.Green Day 4.Nightwish 5.Cradle of Filth (czyli szczyt zła, bluźnierstwa i mroku)
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:24 pm
opcy Typowa droga kinder metala wink czyli jak stać sie mrocznym w 5 krokach :] 1.Tokio Hotel 2.The Rasmus 3.Green Day 4.Nightwish 5.Cradle of Filth (czyli szczyt zła, bluźnierstwa i mroku) mrgreen blagam bez tego mrocznego gonk poza tym do pelni szczescia brakuje tam blog27 rofl mrgreen heart nasza kochana damska ubikejszyn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:25 pm
Gaile de Verte ...Hit na mundial to naprawde genialny pomysl, szczegolnie w wykonaniu panienek Queens, oujee... X_x jakie to pozytywne... Przestan, ja tylko markowska i de mono slyszalam...aua... Opc-a gdzie ksiaze mroku HYM?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:26 pm
ojo.. patrzcie znalazlem zdjecie buca w mlodosci..  ha.. ta czapke dalej mam.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 1:28 pm
opcy ojo.. patrzcie znalazlem zdjecie buca w mlodosci..  ha.. ta czapke dalej mam.. mrgreen za to ja mam lepsza koszulke razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|