|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:23 pm
Delein the Wildest A, mi jakos tlen nie podpasowal... Czy wam tez jest tak zimno, czy to tylko ja mam niedokrwistosc? ja tylko dlonie 3nodding tja... super lato - jutro czerwiec a my w kurtkach confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:24 pm
opcy BeeWolf_san Tia... Foo Fighters - [One By One-TAPE ADVANCE #09] Overdrive no przyznaj sie.... jestes pelen dobra... i w ogole... Martina Topley Bird [The Quixotic #07] Sandpaper Kisses [3:52]Czy teraz dostane od ciebie wielkiego mokrego buziaka w nosek ? Blink 182 - [Enema of the State #10] Mutt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest A, mi jakos tlen nie podpasowal... Czy wam tez jest tak zimno, czy to tylko ja mam niedokrwistosc? Bo jest zimno, chociarz ta pielegniarka co mi cisnienie mierzyla sie chyba zastanawiala czy ja wogule moge normalnie funkcjonowac xd A co Mroczny tez masz tlena question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:25 pm
Delein the Wildest Czy wam tez jest tak zimno, czy to tylko ja mam niedokrwistosc? Aniu ma... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:26 pm
opcy Delein the Wildest Czy wam tez jest tak zimno, czy to tylko ja mam niedokrwistosc? Aniu ma... 3nodding Cio question eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja dziekuje za takie wakacje...zimno, leje, jajniki mnie bola, zoladek mnie boli...ja chce do szkoly.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Delein the Wildest A, mi jakos tlen nie podpasowal... Czy wam tez jest tak zimno, czy to tylko ja mam niedokrwistosc? Bo jest zimno, chociarz ta pielegniarka co mi cisnienie mierzyla sie chyba zastanawiala czy ja wogule moge normalnie funkcjonowac xd A co Mroczny tez masz tlena question no ba cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:27 pm
opcy Delein the Wildest Czy wam tez jest tak zimno, czy to tylko ja mam niedokrwistosc? Aniu ma... 3nodding A wiesz, ze niedokrwistosc sprzyja powstawaniu cellulitu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Czy teraz dostane od ciebie wielkiego mokrego buziaka w nosek ? Blink 182 - [Enema of the State #10] Muttuhu! 3nodding tlen jest niezly ale tez mu sie zdarza padac... noi klient momentami sie sypie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Ja dziekuje za takie wakacje...zimno, leje, jajniki mnie bola, zoladek mnie boli...ja chce do szkoly. Kolejna ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest opcy Delein the Wildest Czy wam tez jest tak zimno, czy to tylko ja mam niedokrwistosc? Aniu ma... 3nodding A wiesz, ze niedokrwistosc sprzyja powstawaniu cellulitu? trza przystapic do ostrego masowania! 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:28 pm
opcy Delein the Wildest opcy Delein the Wildest Czy wam tez jest tak zimno, czy to tylko ja mam niedokrwistosc? Aniu ma... 3nodding A wiesz, ze niedokrwistosc sprzyja powstawaniu cellulitu? trza przystapic do ostrego masowania! 3nodding mrgreen I rozgrzewania i cwiczen fizycznych mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|