|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:14 pm
opcy Mroczny Tato neutral nie tyle tylko 5 a dlatego zeby mi starczylo... wiesz u mnie w szkole sa takie osoby co sciagac sobie sami nie potrafia.. a mula sie boja. wiec jestem taki mily stressed Bee z gory prosba jak nie wiesz o co chodzi to nie zakladaj z gory ze ktos sie myli czy robi cos glupiego... najlepiej byc uprzedzonym -.- taa ja bym warezow na takim koncie nie trzymal... nie dosc ze sprawdzaja pewnie to jeszcze ci twoi koledzy w ciagu tygodnia przekrocza bandwidthlimit wiesz... tyle ze ja juz jestem uprzedzony ze w przyszlosci takowy plik sie przyda sweatdrop juz niektorym tylko plytki nagrywam.. no wiesz... nie sciagaja masowo, a nawet jak cos by sie stalo to konto mozna utworzyc doslownie w minute. a jakies miejsce tez ja musze miec dla siebie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:15 pm
*puff* ... Moj zoladek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:15 pm
BeeWolf_san Tia... Foo Fighters - [One By One-TAPE ADVANCE #09] Overdrive no przyznaj sie.... jestes pelen dobra... i w ogole... Martina Topley Bird [The Quixotic #07] Sandpaper Kisses [3:52]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:17 pm
Delein the Wildest *puff* ... Moj zoladek gonk witaj o dzika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:18 pm
Delein the Wildest *puff* ... Moj zoladek gonk question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato wiesz... tyle ze ja juz jestem uprzedzony ze w przyszlosci takowy plik sie przyda sweatdrop juz niektorym tylko plytki nagrywam.. no wiesz... nie sciagaja masowo, a nawet jak cos by sie stalo to konto mozna utworzyc doslownie w minute. a jakies miejsce tez ja musze miec dla siebie razz to co ty im tam bedziesz wysylal? filmy? muzyke? to chyba wygodniej to wciepac na jakis megaupload albo cus w tym stylu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a gg znowu poszlo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:19 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* ... Moj zoladek gonk witaj o dzika no hej Mlody. Gadu mi padło madafaka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:21 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* ... Moj zoladek gonk witaj o dzika no hej Mlody. Gadu mi padło madafaka! Temu mam teraz tlena xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:21 pm
opcy Mroczny Tato wiesz... tyle ze ja juz jestem uprzedzony ze w przyszlosci takowy plik sie przyda sweatdrop juz niektorym tylko plytki nagrywam.. no wiesz... nie sciagaja masowo, a nawet jak cos by sie stalo to konto mozna utworzyc doslownie w minute. a jakies miejsce tez ja musze miec dla siebie razz to co ty im tam bedziesz wysylal? filmy? muzyke? to chyba wygodniej to wciepac na jakis megaupload albo cus w tym stylu.. wiesz na poczatku tak robilem, ale to sa kompletne lamy i nie widza ze trzeba poczekac 30sec usunac reklame i sciagnac... arrr nawet mi tego nie przypominaj... jednemu tlumaczylem 2 pelne godziny jak sie na gaje zalogowac -.- nie potrafie tlumaczyc, ale to akurat w pelni dobrze wyjasnilem talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:22 pm
Sei chan Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* ... Moj zoladek gonk witaj o dzika no hej Mlody. Gadu mi padło madafaka! Temu mam teraz tlena xd A, mi jakos tlen nie podpasowal... Czy wam tez jest tak zimno, czy to tylko ja mam niedokrwistosc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:22 pm
Sei chan Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* ... Moj zoladek gonk witaj o dzika no hej Mlody. Gadu mi padło madafaka! Temu mam teraz tlena xd dlatego to my bedziemy wladac ta planeta cool wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|