|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:01 am
Aidanna *ucieka do swojego pokoju i rygluje sie w nim* robisz to umyslnie prawda? zeby nam bylo smutno? chcesz tego? chcesz?! sad i tak cie uwielbiam 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:03 am
nu dosyc tego.. ide sie pohazardzic mrgreen heart hazardu.. hazardu hazardu.. Krwiii ! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:03 am
Aidanna Lethiel Aidanna no Rodzyn... cieszysz sie?! domokun jak moglabym sie nie cieszyc na twoj widok gluptasie ! 4laugh 4laugh 4laugh *odwraca sie do Kiraya i patry na niego z wyrzutem* gonk cos sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:05 am
Kiray Aidanna Lethiel Aidanna no Rodzyn... cieszysz sie?! domokun jak moglabym sie nie cieszyc na twoj widok gluptasie ! 4laugh 4laugh 4laugh *odwraca sie do Kiraya i patry na niego z wyrzutem* gonk cos sie stalo? *pokazuje Lethiel i krejzi czaza* domokun to sie stalo... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:07 am
Aidanna *pokazuje Lethiel i tatusia - mojego mysia pysia 4laugh * domokun to sie stalo... domokun ale o so chozi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:09 am
Aidanna Kiray Aidanna Lethiel Aidanna no Rodzyn... cieszysz sie?! domokun jak moglabym sie nie cieszyc na twoj widok gluptasie ! 4laugh 4laugh 4laugh *odwraca sie do Kiraya i patry na niego z wyrzutem* gonk cos sie stalo? *pokazuje Lethiel i krejzi czaza* domokun to sie stalo... domokun oj tam nei martw sie przyjaciol nigdy za wiele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:11 am
Aidanno! publicznie prosze cie o niezwracanie sie do mnie w fonetycznym odczycie mojego bylego nicka. odbieram to i bede odbierac w sposob obrazliwy. wiec prosze abys tego zaprzestala. co bedzie dalej zalezy od ciebie 3nodding blaugh heart
edit:// oraz w zaden sposob inny nizeli moj nick... no mozesz tatusiu i tato oraz mroczny 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:12 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna Lethiel Aidanna no Rodzyn... cieszysz sie?! domokun jak moglabym sie nie cieszyc na twoj widok gluptasie ! 4laugh 4laugh 4laugh *odwraca sie do Kiraya i patry na niego z wyrzutem* gonk cos sie stalo? *pokazuje Lethiel i krejzi czaza* domokun to sie stalo... domokun oj tam nei martw sie przyjaciol nigdy za wiele ale czemu oni!? czemu mi to zrobiles nyo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:13 am
Mroczny Tato Aidanno! publicznie prosze cie o niezwracanie sie do mnie w fonetycznym odczycie mojego bylego nicka. odbieram to i bede odbierac w sposob obrazliwy. wiec prosze abys tego zaprzestala. co bedzie dalej zalezy od ciebie 3nodding blaugh heart edit:// oraz w zaden sposob inny nizeli moj nick... no mozesz tatusiu i tato oraz mroczny 4laugh uoooj... obraz sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:14 am
Aidanna ale czemu oni!? czemu mi to zrobiles nyo crying life is brutal beautiful 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:14 am
przyszłam pochorować z wami whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:15 am
Aidanna Mroczny Tato Aidanno! publicznie prosze cie o niezwracanie sie do mnie w fonetycznym odczycie mojego bylego nicka. odbieram to i bede odbierac w sposob obrazliwy. wiec prosze abys tego zaprzestala. co bedzie dalej zalezy od ciebie 3nodding blaugh heart edit:// oraz w zaden sposob inny nizeli moj nick... no mozesz tatusiu i tato oraz mroczny 4laugh uoooj... obraz sie mrgreen oj uwazaj bo ryzykujesz przyjaznia! heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:16 am
EvilYuki przyszłam pochorować z wami whee daj mi pizame misia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:17 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Aidanno! publicznie prosze cie o niezwracanie sie do mnie w fonetycznym odczycie mojego bylego nicka. odbieram to i bede odbierac w sposob obrazliwy. wiec prosze abys tego zaprzestala. co bedzie dalej zalezy od ciebie 3nodding blaugh heart edit:// oraz w zaden sposob inny nizeli moj nick... no mozesz tatusiu i tato oraz mroczny 4laugh uoooj... obraz sie mrgreen oj uwazaj bo ryzykujesz przyjaznia! heart whee ooo tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|