|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:51 am
Aidanna Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem* ohohoh ! a kto to wyszedl z ukrycia ! 4laugh heart zobacz mroczny kogo my tu mamy whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:52 am
Kiray no raczej... ale ja sie wstydze redface mrgreen na nuclear-teamie ... podobna sa... ale ja nie wiem... tylko tak slyszalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Aidanna Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem* Leth czekaj! nie wiemy czy ma na tym palcu paznokiec! a wiesz przeciez ze mozesz swoja najlepsza przyjaciolke zranic! przeciez tego nie chcemy! sad heart rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem* odraz lepiej prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:53 am
Lethiel Aidanna Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem* ohohoh ! a kto to wyszedl z ukrycia ! 4laugh heart zobacz mroczny kogo my tu mamy whee heart no Rodzyn... cieszysz sie?! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:54 am
Lethiel Aidanna Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem* ohohoh ! a kto to wyszedl z ukrycia ! 4laugh heart zobacz mroczny kogo my tu mamy whee heart ojoj 4laugh *przytula Aidannke najlepsza przyjacilke Leth laskoczac ja zarazem* razem na podlodze wygladacie tak slodko! whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Aidanna Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem* Leth czekaj! nie wiemy czy ma na tym palcu paznokiec! a wiesz przeciez ze mozesz swoja najlepsza przyjaciolke zranic! przeciez tego nie chcemy! sad heart nigdy bym jej nie zranial ! O.o a skoro nie ma paznokcia to mozemy jej domalowac ! 4laugh tylko przedtem przygotujemy nacierajac zmywaczem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Aidanna Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem* odraz lepiej prawda? nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:56 am
Aidanna no Rodzyn... cieszysz sie?! domokun jak moglabym sie nie cieszyc na twoj widok gluptasie ! 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:56 am
ocpy ten batman jest swietny... jak go pierwszy raz widzialem to przez 30 minut go sluchalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:57 am
Aidanna Kiray Aidanna Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem* odraz lepiej prawda? nie eh... od razu nie. przeciez to tylko pierwsze wrazenie... nie boj sie 4laugh heart moze wspolny gildiowy hug dla naszej najlepszej przyjaciolki Aid, zeby jej lepiej sie z nami zylo? whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:58 am
Lethiel Aidanna no Rodzyn... cieszysz sie?! domokun jak moglabym sie nie cieszyc na twoj widok gluptasie ! 4laugh 4laugh 4laugh *odwraca sie do Kiraya i patry na niego z wyrzutem* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:59 am
Kiray ocpy ten batman jest swietny... jak go pierwszy raz widzialem to przez 30 minut go sluchalem ja nie wiem co jest z wami xd juz lepszy jest kazio mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:00 am
Mroczny Tato Aidanna Kiray Aidanna Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem* odraz lepiej prawda? nie eh... od razu nie. przeciez to tylko pierwsze wrazenie... nie boj sie 4laugh heart moze wspolny gildiowy hug dla naszej najlepszej przyjaciolki Aid, zeby jej lepiej sie z nami zylo? whee heart *ucieka do swojego pokoju i rygluje sie w nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|