|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:41 am
Lethiel Kiray Aid to nie jest juz smieszne, wszystkim sie znudzilo to jak udajesz ze nie chcesz byc najlepsza przyjaciolka Lethiel, mozesz juz przestac my i tak wiem co czujesz do niej no nie wstydz sie whee heart proponuje malego publicznego przytulanca 'puci puci' Aid i Leth whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:42 am
Mroczny Tato Lethiel Mroczny Tato Aidanna Lethiel: nie tesknilam mrgreen CO?!?!?!?!?!?! eek eek eek oh ! bo to to jest taki maly zartownis jeden 4laugh heart whee uhu.. ah to zlosnica! zmylila mnie szczwana! 4laugh to my tu robimy dalej swoje, a wy sie tam sobie przyjaznijcie 4laugh heart taka juz jest ta moja najlepsiejsza z najlepszych przyjaciolka ! hihihihi whee
*podchodzi do szafy* puk puk puk ksiezniczko heart 4laugh wyyychooodz ! 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:42 am
Mroczny Tato Lethiel Mroczny Tato Aidanna Lethiel: nie tesknilam mrgreen CO?!?!?!?!?!?! eek eek eek oh ! bo to to jest taki maly zartownis jeden 4laugh heart whee uhu.. ah to zlosnica! zmylila mnie szczwana! 4laugh to my tu robimy dalej swoje, a wy sie tam sobie przyjaznijcie 4laugh heart krejzi czaz zamknij paszcze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:44 am
Lethiel Mroczny Tato Lethiel Mroczny Tato Aidanna Lethiel: nie tesknilam mrgreen CO?!?!?!?!?!?! eek eek eek oh ! bo to to jest taki maly zartownis jeden 4laugh heart whee uhu.. ah to zlosnica! zmylila mnie szczwana! 4laugh to my tu robimy dalej swoje, a wy sie tam sobie przyjaznijcie 4laugh heart taka juz jest ta moja najlepsiejsza z najlepszych przyjaciolka ! hihihihi whee
*podchodzi do szafy* puk puk puk ksiezniczko heart 4laugh wyyychooodz ! 3nodding whee
pocaluj mnie w maly palec u stopy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:45 am
Aidanna krejzi czaz zamknij paszcze 3nodding 4laugh Leth! twoja psiasioleczka mnie zaczepia! *smutno mu* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:45 am
Aidanna Lethiel Mroczny Tato Lethiel Mroczny Tato Aidanna Lethiel: nie tesknilam mrgreen CO?!?!?!?!?!?! eek eek eek oh ! bo to to jest taki maly zartownis jeden 4laugh heart whee uhu.. ah to zlosnica! zmylila mnie szczwana! 4laugh to my tu robimy dalej swoje, a wy sie tam sobie przyjaznijcie 4laugh heart taka juz jest ta moja najlepsiejsza z najlepszych przyjaciolka ! hihihihi whee
pocaluj mnie w maly palec u stopy whee moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:47 am
Mroczny Tato Aidanna krejzi czaz zamknij paszcze 3nodding 4laugh Leth! twoja psiasioleczka mnie zaczepia! *smutno mu* sad oh.. nie przejmuj sie.. ona tak okazuje sympatie :3 pewnie chce zebys tez zostal jej przyjacielem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:48 am
Aidanna Kiray Aid to nie jest juz smieszne, wszystkim sie znudzilo to jak udajesz ze nie chcesz byc najlepsza przyjaciolka Lethiel, mozesz juz przestac my i tak wiem co czujesz do niej powiedziales do mnie grubasku... przez Ciebie wpadne w kompleksy, bede sie odchudzac, znowu bede chorowac, a Przemek bedzie niezadowolony i Ci sie dostanie domokun nyo, ale ja sie boje jej... crying straszne... i co ja teraz robie *szuka schronienia* widzisza twoja najlepsza przyjaciolka nigy nie nazwie cie grubaskiem *wskakuje pod kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Mroczny Tato Aidanna krejzi czaz zamknij paszcze 3nodding 4laugh Leth! twoja psiasioleczka mnie zaczepia! *smutno mu* sad oh.. nie przejmuj sie.. ona tak okazuje sympatie :3 pewnie chce zebys tez zostal jej przyjacielem 4laugh naprawde?! moge moge?! heart 4laugh crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:49 am
no raczej... ale ja sie wstydze redface mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:50 am
Aidanna Lethiel moge ci go pomalowac lakierem ! 4laugh jak przyjaciolka przyjaciolce heart 3nodding zobacz.. mam tu yyyle kolorow ! 4laugh *puk puk w szafe* no nie wyglupiaj sie juz ! 4laugh nie wygram z nia *wygramala sie z szafy i patrzy na nia krzywym wzrokiem* Leth czekaj! nie wiemy czy ma na tym palcu paznokiec! a wiesz przeciez ze mozesz swoja najlepsza przyjaciolke zranic! przeciez tego nie chcemy! sad heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:51 am
Kiray Aidanna Kiray Aid to nie jest juz smieszne, wszystkim sie znudzilo to jak udajesz ze nie chcesz byc najlepsza przyjaciolka Lethiel, mozesz juz przestac my i tak wiem co czujesz do niej powiedziales do mnie grubasku... przez Ciebie wpadne w kompleksy, bede sie odchudzac, znowu bede chorowac, a Przemek bedzie niezadowolony i Ci sie dostanie domokun nyo, ale ja sie boje jej... crying straszne... i co ja teraz robie *szuka schronienia* widzisza twoja najlepsza przyjaciolka nigy nie nazwie cie grubaskiem *wskakuje pod kanape* *skacze po kanapie* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|