|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:33 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna bo mi oko zacznie tikac stare rofl eghem... stare *robi jej puci puci* a ty ty grubasku... rofl tylko nie grubasku!! gonk Lethiel: nie tesknilam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Omega Sun znacie jakas strone z notatkami o prawie podatkowym ? Nawet w lexie nic nie ma xp ustawa o prawie zamowien publicznych? o podatkach tam jest malo [chyba nic] ale zawsze to jakies prawo mrgreen ustawy mam, szukam jakiegos bardzo ogolnego opracowania podstaw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun znacie jakas strone z notatkami o prawie podatkowym ? Nawet w lexie nic nie ma xp znacie yakoms stronem z goymi babami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:34 am
Kiray Lethiel komputer mi sie zresetowal.. mam nadzieje ze moja naaajlepsiejsza przyjaciolka bardzo sie nie stesknila ! 4laugh heart jak zniknelas to sie zrobila markotna i smutna i sie odgraza! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:36 am
Aidanna Lethiel: nie tesknilam mrgreen CO?!?!?!?!?!?! eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:37 am
Mroczny Tato Aidanna Lethiel: nie tesknilam mrgreen CO?!?!?!?!?!?! eek eek eek to!!!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:37 am
Aidanna Kiray Aidanna Kiray Aidanna bo mi oko zacznie tikac stare rofl eghem... stare *robi jej puci puci* a ty ty grubasku... rofl tylko nie grubasku!! gonk Lethiel: nie tesknilam mrgreen Aid to nie jest juz smieszne, wszystkim sie znudzilo to jak udajesz ze nie chcesz byc najlepsza przyjaciolka Lethiel, mozesz juz przestac my i tak wiem co czujesz do niej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:38 am
Omega Sun znacie jakas strone z notatkami o prawie podatkowym ? Nawet w lexie nic nie ma xp mnie jest jedyne co potrzebne to strony o PN "Ujście Warty" XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:38 am
Mroczny Tato Aidanna Lethiel: nie tesknilam mrgreen CO?!?!?!?!?!?! eek eek eek oh ! bo to to jest taki maly zartownis jeden 4laugh heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:39 am
opcy Omega Sun znacie jakas strone z notatkami o prawie podatkowym ? Nawet w lexie nic nie ma xp znacie yakoms stronem z goymi babami? opcy tu sa dzieci a ty o takich stronach piszesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Aid to nie jest juz smieszne, wszystkim sie znudzilo to jak udajesz ze nie chcesz byc najlepsza przyjaciolka Lethiel, mozesz juz przestac my i tak wiem co czujesz do niej no nie wstydz sie whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Aid to nie jest juz smieszne, wszystkim sie znudzilo to jak udajesz ze nie chcesz byc najlepsza przyjaciolka Lethiel, mozesz juz przestac my i tak wiem co czujesz do niej powiedziales do mnie grubasku... przez Ciebie wpadne w kompleksy, bede sie odchudzac, znowu bede chorowac, a Przemek bedzie niezadowolony i Ci sie dostanie domokun nyo, ale ja sie boje jej... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:40 am
Lethiel Mroczny Tato Aidanna Lethiel: nie tesknilam mrgreen CO?!?!?!?!?!?! eek eek eek oh ! bo to to jest taki maly zartownis jeden 4laugh heart whee uhu.. ah to zlosnica! zmylila mnie szczwana! 4laugh to my tu robimy dalej swoje, a wy sie tam sobie przyjaznijcie 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:40 am
Kiray opcy Omega Sun znacie jakas strone z notatkami o prawie podatkowym ? Nawet w lexie nic nie ma xp znacie yakoms stronem z goymi babami? opcy tu sa dzieci a ty o takich stronach piszesz b jaciekawy jestem nowego. u
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:41 am
Lethiel Kiray Aid to nie jest juz smieszne, wszystkim sie znudzilo to jak udajesz ze nie chcesz byc najlepsza przyjaciolka Lethiel, mozesz juz przestac my i tak wiem co czujesz do niej no nie wstydz sie whee heart *chowa sie w szafie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|