|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:25 am
Aidanna Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato dzie moja kobita? domokun heart to bedzie taki pojazd ale to taki joke ale Kelly Bundy... pewnie lezy pod lozkiem i musisz ja nadmuchac mrgreen no tak.. ale... ekhm... ciszej bo sie ktos nie powolany dowie wink Aid tak tak jeden wink mrgreen no, ale inni tego nie ukazuja, a ty tak rofl xd posmiejmy sie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *oglada gole baby na internecie.. huh?* Szukaj Kari ... mraf mraf ... slodka .. pupa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna bo mi oko zacznie tikac stare *wyczekująco się na nia gapi* o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato dzie moja kobita? domokun heart to bedzie taki pojazd ale to taki joke ale Kelly Bundy... pewnie lezy pod lozkiem i musisz ja nadmuchac mrgreen no tak.. ale... ekhm... ciszej bo sie ktos nie powolany dowie wink Aid tak tak jeden wink mrgreen okeeej *puszca oko* bede milczal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:27 am
znacie jakas strone z notatkami o prawie podatkowym ? Nawet w lexie nic nie ma xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna bo mi oko zacznie tikac stare *wyczekująco się na nia gapi* o.o mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna bo mi oko zacznie tikac stare rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:28 am
Terrorystka Frania Aidanna bo mi oko zacznie tikac stare *wyczekująco się na nia gapi* o.o a ty sie nie gap na mnie tyjlko na tego tam mrocznego tate xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:29 am
Omega Sun znacie jakas strone z notatkami o prawie podatkowym ? Nawet w lexie nic nie ma xp ustawa o prawie zamowien publicznych? o podatkach tam jest malo [chyba nic] ale zawsze to jakies prawo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:29 am
Kiray Aidanna bo mi oko zacznie tikac stare rofl eghem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:30 am
BeeWolf_san opcy *oglada gole baby na internecie.. huh?* Szukaj Kari ... mraf mraf ... slodka .. pupa. juz sie zastanawialem co tak dlugo cie nie ma musiales zrobic spore zapasy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:30 am
komputer mi sie zresetowal.. mam nadzieje ze moja naaajlepsiejsza przyjaciolka bardzo sie nie stesknila ! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:31 am
Aidanna Kiray Aidanna bo mi oko zacznie tikac stare rofl eghem... stare *robi jej puci puci* a ty ty grubasku... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:32 am
Lethiel komputer mi sie zresetowal.. mam nadzieje ze moja naaajlepsiejsza przyjaciolka bardzo sie nie stesknila ! 4laugh heart jak zniknelas to sie zrobila markotna i smutna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:32 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna bo mi oko zacznie tikac stare *wyczekująco się na nia gapi* o.o a ty sie nie gap na mnie tyjlko na tego tam mrocznego tate xp no wlasnie gap sie na niego blaugh wink ola ola ze smiechu mam faze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|