|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:50 am
Delisa Lethiel Delisa super ..... wchodze na gaie witam sie i przepraszam katke nie wiedzac czy jest na gai i nikt mnie nie zauwaza ..... *machu machu do delisy* jak bede na dole tio dostaniesz przytulasa 4laugh hejka lethii smile a ty jak zwykle z tymi przytulasami smile chyba sie nigdy nie zmienisz smile hihi.. nigdy whee *przytulas* ... to źle ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*siada w swoim foteliku.... * skopiuje muze to phona i ide na chate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SkoczeK SIEMA ! ciekawe czy mnie przyjma do tej gildii surprised Nyu!! Nowy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SkoczeK SIEMA ! ciekawe czy mnie przyjma do tej gildii surprised nowy !!!!!!! 4laugh witaj *podbiega i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:51 am
SkoczeK SIEMA ! ciekawe czy mnie przyjma do tej gildii surprised hejka wszystkim i czesc skoczek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"sciska wszystkich" dobrze widziec polakow na GAia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Delisa Lethiel Delisa super ..... wchodze na gaie witam sie i przepraszam katke nie wiedzac czy jest na gai i nikt mnie nie zauwaza ..... *machu machu do delisy* jak bede na dole tio dostaniesz przytulasa 4laugh hejka lethii smile a ty jak zwykle z tymi przytulasami smile chyba sie nigdy nie zmienisz smile hihi.. nigdy whee *przytulas* ... to źle ?? sad cos ty biggrin oczywiscie ze nie biggrin sei - hejka biggrin mozesz zejsc ze mnie wink ? hejka melania biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:53 am
musze znikać... crying crying crying . papatki wam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Zeskakuje z Delisy i skacze na Skoczka*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SkoczeK "sciska wszystkich" dobrze widziec polakow na GAia xd hejka SkoczeK biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:54 am
to ja jakby ktos chcial wiedziec !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:54 am
Lethiel musze znikać... crying crying crying . papatki wam... crying papatki lethi sad *pozegnalny przytulas xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:55 am
Sei chan *Zeskakuje z Delisy i skacze na Skoczka*Nyu^ ^ ja tesh chce 4laugh *wiesza sie na skoczq* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 10:55 am
Sei chan *Zeskakuje z Delisy i skacze na Skoczka*Nyu^ ^ "biega jak glupi po..." ....hm gdzie my jestesmy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|