|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:12 am
Terrorystka Frania Ohohoho biggrin
Lethi, bo Ozz będzie zazdrosny ;P oj przestan wink *mach lapka* przeciez to tylko przyjazn ! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:12 am
Lethiel Kiray Aidanna ale, ale.... gonk czemu mi to robisz *wyplatuje sie z wlosow Lethiel i przywiazuje sie do Kiraya* ja nie chce sie z nia przyjaaaaaaznic nyooooo.... Aid jestes juz duza dziewczynka i nie mozesz tak histeryzowac... i nie mow tak bo robisz przykrosc swojej najlepszej przyjaciolce bo to wcale nei jest zabawne Leth przytul sie do Aid i powiedz jej ze nadal jestescie przyjaciolkami i wcale nie jestes zla na nia, a pozniej sie pobawcie 4laugh *biegnie do Aid* jak moglabym sie na ciebie gniewac najlepsiejsza przyjaciooolko ! 3nodding *tuul ja mooocnooo* whee heart whee oh jakie to wzruszajace... *chlip* to sie nazyw przyjazn xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:14 am
Lethiel Terrorystka Frania Ohohoho biggrin
Lethi, bo Ozz będzie zazdrosny ;P oj przestan wink *mach lapka* przeciez to tylko przyjazn ! 4laugh heart xd Aidanno.... dlaczego tak stoisz jak słup? Powiedz coś! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:14 am
dzie moja kobita? domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:16 am
Terrorystka Frania Lethiel Terrorystka Frania Ohohoho biggrin
Lethi, bo Ozz będzie zazdrosny ;P oj przestan wink *mach lapka* przeciez to tylko przyjazn ! 4laugh heart xd Aidanno.... dlaczego tak stoisz jak słup? Powiedz coś! pirate juz jestem... bylam truskawki do kuchni wziasc ninja *odpycha od siebie Let* zoooostaw mnie w spokoju... masz tutaj Kiraya... wielki misiek i do niego sie przytul crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:17 am
Lethiel Terrorystka Frania Ohohoho biggrin
Lethi, bo Ozz będzie zazdrosny ;P oj przestan wink *mach lapka* przeciez to tylko przyjazn ! 4laugh heart noo... oo... wlasnie... Przemus starsznie sie pogniewa jak sie dowie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:18 am
Aidanna Terrorystka Frania Lethiel Terrorystka Frania Ohohoho biggrin
Lethi, bo Ozz będzie zazdrosny ;P oj przestan wink *mach lapka* przeciez to tylko przyjazn ! 4laugh heart xd Aidanno.... dlaczego tak stoisz jak słup? Powiedz coś! pirate juz jestem... bylam truskawki do kuchni wziasc ninja *odpycha od siebie Let* zoooostaw mnie w spokoju... masz tutaj Kiraya... wielki misiek i do niego sie przytul crying nie potrzebuje juz nikogo innego odkąd mam ciebie ! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato dzie moja kobita? domokun heart to bedzie taki pojazd ale to taki joke ale Kelly Bundy... pewnie lezy pod lozkiem i musisz ja nadmuchac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato dzie moja kobita? domokun heart jeden, ktory mnie nie lubi! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:21 am
Kiray Mroczny Tato dzie moja kobita? domokun heart to bedzie taki pojazd ale to taki joke ale Kelly Bundy... pewnie lezy pod lozkiem i musisz ja nadmuchac mrgreen no tak.. ale... ekhm... ciszej bo sie ktos nie powolany dowie wink Aid tak tak jeden wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:21 am
Lethiel Aidanna Terrorystka Frania Lethiel Terrorystka Frania Ohohoho biggrin
Lethi, bo Ozz będzie zazdrosny ;P oj przestan wink *mach lapka* przeciez to tylko przyjazn ! 4laugh heart xd Aidanno.... dlaczego tak stoisz jak słup? Powiedz coś! pirate juz jestem... bylam truskawki do kuchni wziasc ninja *odpycha od siebie Let* zoooostaw mnie w spokoju... masz tutaj Kiraya... wielki misiek i do niego sie przytul crying nie potrzebuje juz nikogo innego odkąd mam ciebie ! 4laugh heart no, ale spojrz na niego... spojrz na te jego smutne oka! sam jak palec jest nyooo... ja ten krolik co byl odrzucony przez przyjaciol krolisow i on taki sam przy misceczce z woda i go do domku nie chcialy wpuscic! i mial takie smytne oka i... i ... te uchy... crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:22 am
Aidanna Lethiel Terrorystka Frania Ohohoho biggrin
Lethi, bo Ozz będzie zazdrosny ;P oj przestan wink *mach lapka* przeciez to tylko przyjazn ! 4laugh heart noo... oo... wlasnie... Przemus starsznie sie pogniewa jak sie dowie crying sie niepogniewa... zawsze marzyl aby miec kolo siebie i ze soba dwie panienki wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:22 am
*oglada gole baby na internecie.. huh?*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:23 am
Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato dzie moja kobita? domokun heart to bedzie taki pojazd ale to taki joke ale Kelly Bundy... pewnie lezy pod lozkiem i musisz ja nadmuchac mrgreen no tak.. ale... ekhm... ciszej bo sie ktos nie powolany dowie wink Aid tak tak jeden wink mrgreen no, ale inni tego nie ukazuja, a ty tak rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 10:23 am
Kiray Aidanna Lethiel Terrorystka Frania Ohohoho biggrin
Lethi, bo Ozz będzie zazdrosny ;P oj przestan wink *mach lapka* przeciez to tylko przyjazn ! 4laugh heart noo... oo... wlasnie... Przemus starsznie sie pogniewa jak sie dowie crying sie niepogniewa... zawsze marzyl aby miec kolo siebie i ze soba dwie panienki wink mrgreen bo mi oko zacznie tikac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|